REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

ACCIDENT rutier GRAV în Mamaia din cauza unui Audi. VIDEO

ACCIDENT rutier GRAV în Mamaia din cauza unui Audi. VIDEO

Replica API 5 martie 2021 | 12:14 3903

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, vineri, 5 martie a.c., în Mamaia, la Hotel Dona, acolo unde a avut loc un accident rutier, cu trei victime. Și în acest caz, doi polițiști constănțeni, care se aflau în patrulare în acea zonă, și-au câștigat statutul de eroi. Aceștia au sărit în ajutorul victimelor. În momentul în care au sesizat că de sub capota unuia dintre vehicule iese fum, unul din polițiști a scos toate victimele din autoturisme și le-a îndepărtat de locul coliziunii.

Potrivit primelor informații, trei persoane au fost rănite. Victimele sunt conștiente.

UPDATE:

Din informațiile noastre, accidentul s-a petrecut din cauza unui șofer cu Audi care a tăiat linia continuă. Alt participant la trafic, care venea din sens opus, a tras de volan și a intrat în coliziune cu altă mașină.

Ce spun polițiștii:

„Agentul de poliție George Priemschi din cadrul Biroului Rutier Constanța se afla în patrulare, vineri 5 martie, în jurul orei 22.30 împreună cu colegul său, în stațiunea Mamaia, moment în care au auzit o bubuitură puternică.

Un accident rutier se petrecuse la câteva sute de metri de locul în care se aflau - coliziune frontală între două autoturisme.

Polițiștii au ajuns la fața locului în cel mai scurt timp.

În timp ce colegul său a sunat pentru a anunța evenimentul și a solicita echipaje medicale, George a alergat către autoturisme pentru a vedea dacă sunt victime.

Apropiindu-se, și-a dat seama că de sub capota unuia dintre vehicule iese fum, așa că a scos toate victimele din autoturisme și le-a îndepărtat de locul coliziunii - una dintre victime era în stare de inconștiență, însă ulterior și-a revenit.

click pe foto

În timp ce le acorda primul ajutor, așteptând venirea colegilor săi și a cadrelor medicale, unuia dintre bărbații răniți i s-a făcut frig, iar colegul i-a dat geaca de la uniformă.

Victimele au fost transportate la spital, fiind conștiente, iar în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală“, a transmis IPJ Constanța.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
n-o sa mai avem loc de statui si strazi care sa poarte numele acestor eroi. de doua zile incoace, e plina media de politisti eroi. deja dau pe afara de atata eroism.
5
2
Ala cu audi, pesmisu pe viata
1
3
Sunt multi care baga de 20 lei carburant si le se pare distanta mare intre sensurile giratoriidin mamaia ,asa ca aleg sa intoarca unde vor muschii lor ca au becul aprins la carburant
2
2
Klm, iti ruginesc tablele de pe umeri?
3
2
Ati primit ordin sa spalati imaginea la militieni dupa ce au impuscat victima la Bacau si au vrut sa musamalizeze au zis ca are covid ca sa nu se mai deschida sicriul.
11
2
Cunoaielor care comentati aiurea, daca facea ceva rau mancati cacat mult iar daca a facut o fapta buna iar nu i bine, sunteti niste mizerii.
10
7
@alba lux... Mai bine iei moooie fara lamaie. Ca si infractor care te intitulezi, te deranjeaza ca nu se vorbeste numai de bombarderi, de Guta nebunule si alte asemenea specimene.... Hai sictir..
5
2
feriti.va de magarusi!99% dinnaia cu audi sint lobotomizati,tarani tiganizati ,mirlani mirlandezi!cred ca se da test de mirlanie ca sa.ti iei un audimai ales de ala care se tine numai un vopsea,care.ti da fum in nas. tarani pesedei din toata lumea,muriti.va!
3
4
A inceput spalarea imaginii politiei. Uite asa facem recesamantul marionetelor din presa. Daca un trecator era in preajma si nu acorda ajutor, se alegea cu dosar penal..astia sunt eroi. Uite de aia ne trebuie multa lamaie sa inghitim textele scrise la comanda de ziaristi fara coloana vertebrala.
10
3
Colegul Priemschi zis si "Barbutza" i-a dat geaca soferului cuprins de frig ! "Dupa ce au auzit o bubuitura ...au ajuns in scurt timp la locul accidentului !"; " George a alergat sa vada daca exista victime !" Baiiiiii baieti , astea sunt atributiuni clare pe care orice agent de circulatie din 1966 incoace trebuie sa le aiba in sange ... este automatism ! Asta este jobb-ul vostru ! Nu trebuie nimeni sa va faca statuie in fata Serviciului Rutier pt. ca ati pus geaca pe unul caruia i-au inghetat coaiele ! Barbutza , tac-tu o fi ala de la pompieri ... expert in fetitze din Navodari ?
15
5
Ce titluri ba sa prinda la lume inca nu s a gasit unu sa va cheme in instanta pentru astfel de aberatii
12
0
Din cauza unui Audi.Poate a soferului unui Audi.
14
2
Ala cu Audi era deja la al doilea vis la volan.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920