REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.2° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.2° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

ACCIDENT RUTIER GRAV pe DN39, la ieșire din Tuzla!

ACCIDENT RUTIER GRAV pe DN39, la ieșire din Tuzla!

Replica API 8 octombrie 2018 | 00:24 770

Medicii din cadrul ISU Constanța și SAJ au fost solicitați să intervină în cursul zilei de 6 octombrie a.c., în jurul orei 14.00, la un accident rutier care s-a produs pe DN39, la ieșire din localitatea Tuzla, spre Constinești! Potrivit medicilor, în urma impactului frontal petrecut între două autoturisme 3 persoane au fost rănite, printre victime fiind și un copil.

Pentru salvarea victimelor medicii constănțeni intervin au intervenit cu un elicopterul SMURD, un echipaj Smurd B, un echipaj Saj C2 și un echipaj B2.

În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme, marca Kia și marca Dacia Logan. Din primele cercetări ar fi vorba de o pătrundere pe contrasens a unui autoturism. Autoturismul marca Dacia Logan era condus de un tânăr în vârstă de 27 de ani.

Update: În urma impactului rutier, o femeie în vârstă de 40 ani a suferit un traumatism abdominal și coloana cervicala, un copil 5 ani a suferit un traumatism cranio-cerebral și un alt bărbat, victimă în accident, a suferit un traumatism toracic. Toate cele trei persoane se află în stare conștientă și au fost transportate cu ambulanțele SAJ la Spitalul Clinic Județean de URgență "Sf. Apostol Andrei" din Constanța. Facem precizarea că femeia și copilul se aflau într-una dintre cele două autoturisme, iar cea de a treia victimă, bărbat, în al celalălat autoturism implicat.

Iată cum s-a petrecut accidentul rutier

"La data de 6 octombrie a.c., ora 14.06, un bărbat în vârstă de 27 de ani din localitatea Neptun a condus un autoturism Dacia pe DN 39, iar la km 24+600 metri, a patruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism marca KIA care circula dinspre Tuzla către Costinești. In urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a șoferului din autoturismul Dacia și vătămarea corporală ușoară a celor pasageri din autoturismul KIA, un bărbat de 45 de ani (șofer), o femeie de 40 de ani și un copil de 5 ani.", au declarat polițiștii din cadrul IPJ Constanța.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da tu dc iti dai cu parerea? Stii exact ce sa intamplat sau vb din amintiri.dc sa moara ii dai tu zile de la tn, poate ar trb sa mori tu la felul cu vb ca tii umbra degeaba pamantului satana
2
4
Daca nu era nici beat nici drogat, de ce a facut accident idiotul dracu? Trebuia sa se infiga intr-un stalp sa moara numai el in mortii ma-sii
7
1
Doamne fereste, se poate intampla oricui , nimeni nu e in masaura sa judece acest om deorece nu stie adevaratul adevar! Nu era nici beat, nici drogat oameni buni!
2
5
voi sunteti parinti care faceti comentariile astea?nu era baut si nici drogat.voi sunteti niste nenorociti care nu stiti care a fost cauza accidentului.va rog nu mai comentati daca nu stiti
3
5
Nu era nici beat si nici drogat prosti ca voi ar trb sa moara la felul cum ganditi
4
5
Oameni fara suflet cum puteti judeca un om fara a avea nici macar un gram de cunostinta va aduc la cunostinta
3
5
Va spun eu ca maimutoiul ala cu loganul era sigur drogat.
5
1
Ce alcoolemie avea
6
1
eu am stat 1 ora in coloana si am vazut masinile dupa accident. Idiotul ala cu loganu sigur era drogat . a intrat pe contrasens si initial era sa loveasca un audi a4 alb care a reusit sa il evite dar din pacate soferul de pe kia nu a avut timp sa reactioneze . ZOMBIE DROGAT ASTA A FOST UN NENOROCIT .
11
1
Ista care fac asemenea accidente trb pedepse de 20 de ani puscarie sau p viata.trebuie legea schimbata urgent,pt drogati,betivi,ff permis,tcc.
8
2
Nu bai dobitocule, nu se putea intampla oricui pentru ca nu toti suntem retardati ca tine!
19
1
Multi haters pe aici.
8
1
Alx, sa i-o sugi tu impreuna cu ma-ta. Cretinul ala trebuia sa intre intr-un pom ca sa-l ia dracu numai pe el, nu sa nenoroceasca oameni nevinovati.
21
2
Numai in asemenea cazuri ne dam seama ce lighean este Dacia care costa o groaza de bani ,bataia crasa de joc asupra romanilor !Hai sa i terminam pe criminalii care isi bat joc de romani !
17
4
Sa-i sugeti pl acelui idiot .. se putea intampla oricui , cine nu a fost.acolo sa se abtina la comentarii ..
5
18
Dobitocul ala de tulcea care a intrat pe contrasens,nu a murit? Idiotul dracu
17
8
Nu e decedat
5
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272