REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Accident rutier în Constanța: 5 persoane RĂNITE!

Accident rutier în Constanța: 5 persoane RĂNITE!

Replica API 30 martie 2017 | 12:46 386

Sursa foto: Infotrafic Jud. CONSTANTA

Accident rutier în zona Capitol din Constanța! Medicii din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean din Constanța au fost solicitați să intervină joi, 30 martie a.c., la un accident rutier petrecut la sensul giratoriul de la unitatea medicală Euromedic situată pe bulevardul Tomis, lângă Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Cinci persoane au fost rănite în urma evenimentului rutier.

Accidentul rutier a fost unul în lanț, o tamponare față-spate între 4 autoturisme. Șoferul unui autoturism în regim de taxi a condus pe bulevardul Tomis, pe banda a doua de mers, către bulevardul Mamaia, nu a păstrat distanța regulamentară și a intrat în coliziune față - spate cu un autoturism marca Renault în care se aflau două persoane, șoferul și soția acestuia pasager pe scaunul din dreapta față, aceștia din urmă fiind răniți ușor în urma impactului. Autoturismul Renault a intrat în coliziune cu un alt autoturism marca Opel Corsa care la rândul lui a accidentat un autoturism marca Skoda aflat în față, pe același sens de mers. În caz, polițiștii rutieri au deschis dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă șoferului vinovat de producerea accidentului rutier.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Taximetristrii devin periculosi in momentul cand se intersecteaza cu proste ca tine. Nu su antifeminist dar tot traficul este ingreunat de cand 80% din paricipantii la trafic sunt femei si nu mai spun faptul ca un taximetrist trebuie sa suporte zilnic conduita proasta a acestora. Ele nu au invatat faptul ca prudenta excesiva pe care o abordeaza in trafic devine un pericol iminent pentru ceilalti participanti. Un conducator auto trebie sa circule relaxat nicidecum incordat in scaun ca si cum abia asteapta sfarsitul cursei!
1
4
Merg cu taxiuri constant, de mai bine de 10 ani. Imi e mult mai comod decat sa imi fac nervi cu toti prostii prin trafic, cu problema locurilor de parcare din ce in ce mai putine, etc. Nu am avut niciodata vreo problema. Da, daca te urci in taxiuri din care urla manelele, taxiuri cu neoane si leduri in parbriz, taxiuri conduse de tatuati cu maiou si sapca pe cap e posibil sa ai probleme. Dar daca iti folosesti cat de cat capul pentru a analiza situatia, e mult mai comod.
6
5
Tot taximetrist. Toti cocalarii parnaiasii tiganii si frustratii sunt taximetristi. Va distruge Uber in 2-3 luni
23
0
Exact langa mine s-au lovit....Soferul de pe taxi nu stiu unde se uita....cert este ca nu a avut nici cea mai mica intentie sa franeze pt ca ajungea sa stea la rand fiind semaforul rosu...L-am vazut cum a intrat cu viteza pe care o avea din plin in Renault-ul din fata lui ...S-a auzit un zgomot ingrozitor!!!
15
1
Taximetristii sunt foarte periculosi. Nu urcati in taxiuri decat in cazuri extreme, mai bine circulati cu RATC
38
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218