REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Accident rutier în Mamaia! Trei tineri băgaţi în spital de un şofer care a întors peste linia dublă continuă! VIDEO!

Accident rutier în Mamaia! Trei tineri băgaţi în spital de un şofer care a întors peste linia dublă continuă! VIDEO!

Replica API 13 aprilie 2019 | 10:01 1408

Un accident rutier a avut loc vineri seara,în staţiunea Mamaia, în zona Mega Image. Trei autoturisme au fost implicate în coliziune, iar trei persoane au fost transportate la spital, una dintre ele în stare gravă!

Unul dintre autoturisme s-a răsturnat ca urmare a impactului!

Vinovat de producerea accidentului a fost un tânăr care a întors peste marcajul longitudinal continuu!

Cum s-a petrecut accidentul

În data de 12.04.2019, ora 22:30 un bărbat, de 21 ani, (Marius Tuşa) a condus un autoturism marca Mercedes, pe bulevardul Mamaia din staţiunea Mamaia, dinspre Constanţa către Năvodari, iar la un moment dat a efectuat manevra de întoarcere peste marcajul longitudinal dublu continuu, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism marca Daewoo Matiz, condus de un bărbat, de 21 ani, (Daniel C.) din sens opus. În urma coliziunii primul autoturism a fost proiectat şi într-un alt autoturism, Hyundai, condus de un bărbat, de 24 ani, Vicenţiu S., în aceeaşi direcţie de mers.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei femei, de 19 ani, (Andrada P.) pasageră dreapta faţă în primul auto (Mercedes), a conducătorului auto (Daniel C.) din al doilea autoturism (Matiz), a pasagerului (Florin A.) din dreapta faţă din al doilea auto (bărbat, de 19 ani) şi vătămarea corporală gravă a pasagerului de pe bancheta din spate, în vârstă de 19 ani (Daniel M.).

Diagnosticele victimelor:

-traumatism toracic, traumatism craniofacial

-traumatism cranian, traumatism membru superior

-traumatism cranian

-comă scor glasgow 5, ventilat mecanic, TCC (traumatism cranio-cerebral) grav, traumatism abdominal.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu este nicio fata in coma, nu mai comentati daca nu cunoasteti situatia!!
0
0
Din pacate fata este in coma, nu cum ziceti voi "vatamare corporala usoara". Jurnalisti "informati"...
3
3
Nu da vina pe tarani ca smecheri de astia gasesti peste tot.Doar o lege mai dura le scoate fumurile din cap acestor tarani sau oraseni nu conteaza de unde vin toti sunt la fel.
2
4
Eu tot zic sa le fie permisa intrarea in oras taranilor in baza unui motiv bine intemeiat, nu vin ei de la sat la "oras" ca da bine tarancii obosite din dreapta si baga un mec la 10 lei. Si ajung acasa si se caca in curte.
4
3
Dar exista vreun indicator in zona care sa arate obligatoriu inainte? Ca pt makidoni linia dubla continua nu e suficienta!
6
3
Nici salcia nu-i ca pomul nici romanul nu-i ca omul!!! Comportamentul acestui zevzec care a intors peste linia continua intr-o zona unde sunt atatea sensuri giratorii spune multe despre nesimtirea, prostia, nepasarea si caracterul oamenilor din aceasta tara!
9
1
Normal ca a riscat si a intors pe linia dubla continua ! Cu banii pana la urmatoru sens, isi mai cumpara un Mercedes lafel !
12
1
Vinovatul un mare dobitoc , nu mai spun ca giratoriile sunt dese, dar la ora aia cand traficul e mai lejer, sa intorci exact in momentul cand trecea ala regulamentar, astia merita impuscati direct la fata locului.
23
0
Machidonule prost ai noroc ca esti in Romania altfel platea tactu spitalizarea ,daune civile pt.raniti daca cereau repararea tuturor masinilor si nu mai vedeai nici carnet de sofer vreodata.Dar asta e daca nu e lege isi fac toti de cap.
17
5
Ptr ca esti tu dobitoc si nu respecti regulile este vinovata politia!? Ce usor acuzam pe altii ptr cretinismul nostru!
17
1
Toti prajitii cu 500 euro isi cumpara o caruta si intorc pe linia continua ca au 30 lei si la ei si acasa toata averea. Politia rutiera doarme in boscheti, stau pe telefon se joaca si taie bilete la colt pe 65 km h
17
3
Articolul este gresit. Cele doua autoturisme, mercedes si matiz, mergeau catre Navodari in tromba. Se intreceau mai exact.
4
6
Camere si amenzi grele.
18
0
Ca n-ai bani sa mai mergi 100m pana la giratoriu pot intelege, intr-un mod absurd. Dar sa fii atat de PROST incat sa intorci in fata cuiva care vine pe sens opus, n-ai cum. Pacat ca ai bagat in spital oameni nevinovati.
23
0
Cei mai prosti si cocalari soferi sunt in Constanta, cati dintre voi macar mai semnalizati schimbarea directiei de deplasare?
21
5
Cat de rupt in cur sa fii, incat sa te zgarcesti sa mai faci 3-400 m pana la urmatorul giratoriu?
52
1
Panouri de beton in toata Mamaia. Si asa nu mai gasesti spatiu verde. O sa ajunga cartier de blocuri.
46
0
De cand nu mai este Mazare vai de Constanta asta !!! Prosti sunt aia care mai vin de 1 Mai in mizeria asta ! Santier in toata statiunea !Deseuri cat vezi cu ochii!La politia rutiera cat si locala angajati toti boschetarii agramati si spagari ! Rusine !Mor suflete nevinovate tineret mult ,ce va pasa voua viermilor !
18
27
cand ai giratorii din 100 in 100 de metri tu intorci pe linia continua e scumpa benzina
58
0
Pacat ca cei nevinovati sunt in stare grava, ca deobicei..
42
1
Misto. Doi fraieri au ramas fara caruta. Pacat de Merc. Se busesc astia pe sosea ca la masinute in Luna Park. E ca la nebuni.
2
33
Ca acum nu mai este Mazare sa va dea ordin sa nu intrati in Mamaia ! Toti drogatii si betivii circula cu viteza mare ! Si inca nu a venit 1 Mai , sa vezi atunci accidente mortale in zona !
45
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272