REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Accident rutier în Medgidia: implicat un fost polițist BEAT! VIDEO

Accident rutier în Medgidia: implicat un fost polițist BEAT! VIDEO

Replica API 27 februarie 2020 | 21:51 2088

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, joi, 27 februarie, în Medgidia, strada Poporului, acolo unde a avut loc un accident rutier. Potrivit primelor informații, un autovehicul a fost implicat și o persoană rănită. Victima este încarcerată, dar conștientă.

Update: Potrivit informațiilor noastre, a fost implicat și un fost polițist. Se pare că se află sub influența băuturilor alcoolice.

Update 2: Șoferul, fostul polițist, avea o alcoolemie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Update 3: Au fost alocate o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD B din cadrul Detașamentului Medgidia. La momentul ajungerii bărbatul era ieșit din autoturism, astfel nu a mai fost nevoie de pompieri pentru extragere. A fost asistat medical la fața locului.

Update 4: Se pare că ar fi vorba de Ion Ioniță, fostul adjunct al Poliției Medgidia, acum ieșit la pensie.

Ce spun polițiștii:

Astăzi, în jurul orei 19, un bărbat de 54 de ani a condus un autoturism pe strada Poporului din municipiul Medgidia, dinspre strada Kemal Agi Amet către strada Sucevei și, ajungând în zona intersecției cu strada Mărgăritarului, a pierdut controlul asupra direcției și a intrat în coliziune față-spate cu o autoutilitară care se afla staționată. În urma coliziuni, autoutilitara a fost proiectată într-un alt autoturism care se afla staționat pe aceeași parte.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat la spital pentru prelevarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe stan virgil cand il inhatati?
0
0
Haliti cacat despre politisti, sa sugeti pula lu Ion
1
0
Olga, limbistu'
1
2
Comandasu n-a fost in stare de nevasta-sa,dovada ca este singur,un labagiu!
2
1
SAI IAU FAMILIA IN PL LU VIRGIL STAN SAI DAU SPERMA PE FATA LA PARNAIE CU IEI.
3
3
Stati linistiti....ca..mafie mai mare ca in medgidia..nu.am vazut..ce-i mai corupti din medgidia sint procurorii..Stie ei singuri care sint..nu trebuie sa mai dau nume
6
1
Nu e opel...
5
1
politistii sunt total corupti circula rupti de beti si drogati.Zilele trecute Dutu Bogdan de la politia Medgidia primeste mita si cazul se musamalizeaza prin relatia politistului cu maharul Cristian Deliorga de la CCR si caracatita este mult prea mare.Mafiotii din Sicilia mici copii fata de cei din Romania.Interlopii si Proxenetii zburda nestingheriti prin judet cu limuzine de lux droguri,fetite la produs in Europa vile de lux si sute de mii de euro in conturi.
10
6
Ba ala care tot scri de comandasu ,A futut-o cumva si pe nevastata !
5
10
Dar pe Virgil Stan nu il vede nimeni?
7
4
In loc sa fie exemple pentru societate, ei sunt boschetari, barbugii, pokeristi. Aproape toti militienii din medgidia sunt datori vanduti la camatari.
11
5
Desfiintati locali de la Cernavoda,ca si asa nu deranjaza,ei la tura de noapte de la ora 23 la 04 si in wekeend dupa amiaza cand nu lucreaza primaria dorm acasa,se poate verifica daca se vrea!Comandasu stie!La verdeturi cu ei!
21
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614