REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.9° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.9° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Accident rutier în Stațiunea Mamaia! A intrat cu mașina în stâlp VIDEO

Accident rutier în Stațiunea Mamaia! A intrat cu mașina în stâlp VIDEO

Replica API 15 aprilie 2020 | 10:51 5747

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați miercuri, 15 aprilie a.c., să intervină la un accident rutier în Stațiunea Mamaia, în zona hotelului Doina.

click pe imagini

Din primele informații, ar fi vorba despre un autoturism care ar fi intrat într-un stâlp. Acesta s-a soldat cu o victimă încarcerată și inconștientă.

click pe imagini

Update: Miercuri, 15 aprilie, în jurul orei 7.25, un bărbat de 27 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, dinspre Constanța către Năvodari și ajungând la ieșirea din sensul giratoriu din dreptul unui hotel, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra direcției de mers către dreapta, unde a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto.

Update: Ce spun reprezentanții ISU: „Am fost solicitați să intervenim la un accident rutier în Mamaia, în zona hotelului Doina. S-a intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, un echipaj Smurd B și Smurd C.”

Update: Bărbatul a fost predat la spital, inconștient, intubat de SMURD C.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Marius tu cu ce masina vi la intalnirile care se tine la palatu copilor? Vi cu opelul ala al tau frumos?
2
0
Eu iasi interzice pe astia cu Loganele lor lesinate sa mai circule pe strazi. Pai cum adica vi tu lansat cu opelul si iti sta in fata un amarat de Logan??
2
1
lui Catalin. Are dreptate, uitati-va dracului la termometru, nu era de cauciucuri de vara, asta coroborata cu sosea umeda de la cacaturile lor de stropitori, plus viteza maricica au rezultat in acest minunat eveniment rutier. Asupra starii tehnice a masinii nu ne putem pronunta, oricum patronii firmelor de distributie sunt niste cacanari care-si jupoaie soferii si pentru o sticla sparta. Muie la machedoni !
5
1
Cacat de Dacie
1
5
in acelasi loc, pe iarba este un monument ridicat dupa ce cativa ametiti au ars intr-un porsche acum cativa ani. cauza este viteza plus sensul giratoriu. daca eliminam o cauza, viteza sau sensul, nu se mai petrecea nici un accident, nici iarba nu suferea monumentul porshului rotisat
2
0
e bine!la mai multi,mirletzilor!
1
0
Si asta tot din cauza ca nu era semafor?? Cand dracu o sa acceptam ca soferii sunt praf ?
9
1
Cat de prost sa fii sa comentezi asa ceva, la asta te-ai gandit??? Nu, ca esti mai mult decat PROST!!
9
2
Cat de prost sa fii , daca tii la viata ta ,ca sa-ti cumperi tigaie Dacia? Dacia e cea mai proasta masina ever
3
17
Nu mai comentati aiurea ca baiatul este un prieten de familie si nu bause nu se drogase nu facuse alte prostii din cauza desifectantelor de pe asfalt, rotile masinii erau si de vara cea mai mare vina au cei de la firma .
2
12
Idioti, si cand ma gandesc ca ne trebuiesc ordonante militare pentru a-i potoli pe idiotii astia. Am ajuns rau ..
7
1
r.i.p. stalpule ,sa iti fie cimentul usor
6
2
Nu viteza este cauza ci prostia infinita din capul unor soferi!
9
2
sigur ca viteza si cine merge mai cu viteza daca nu MOTOPARTARII care nu stiu ce cauta pe strazi zilele astea sa paraie cu pocnitorile si mai si ambaleaza motorul ca DESCREIERATII !!! ALOOO POLITIA NU VEDE???
10
4
Trebuie neaparat un semafor pus in fata stalpului !! LOL
6
1
Pare a fi un papuc de la apa cumpana.... viteza bat-o vina , cam tot ce este in distributie alearga pe sosele ca apucatii....sa nu mai zic de delivery pizza , acolo pe toti ai cheama Shumacher !
16
0
Cred ca viteza excesiva este aceea care si-a spus cuvantul.
14
1
Viteza viteza ie microbul
10
0
era drogat. Venea de la club
6
10

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272