REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Accident rutier la ieşire de pe A2 spre Ciocârlia: Gabriel Ban, zis „Tanchistul”, a MURIT

Accident rutier la ieşire de pe A2 spre Ciocârlia: Gabriel Ban, zis „Tanchistul”, a MURIT

Replica API 28 iulie 2017 | 00:00 697

Drumul, practic, nu mai exista

Drumul, practic, nu mai exista

Cadrele medicale au fost solicitate să intervină joi, 27 iulie a.c., în jurul orei 10.00, la un accident rutier care s-a produs la ieșire de pe Autostrada Soarelui, în dreptul localității Ciocârlia. Prin 112 s-a anunțat că o persoană ar fi încarcerată, posibil decedată. Elicopterul SMURD s-a deplasat la locul accidentului, la fel și un echipaj de Descarcerare din cadrul ISU Dobrogea, dar și oamenii legii. Persoana rămasă între fiarele contorsionate ale autoturismului a fost declarată decedată, în ciuda eforturilor medicilor! Este vorba de militarul Gabrial Ban, cunoscutul militar și sportiv, care s-a remarcat prin aptitudinile sale de a-și depăși limitele constant și a stabili recorduri

Polițiștii rutieri au declanșat o anchetă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment rutier. Gabriel Ban era din Bacău, dar ar fi fost angajat la UM 01459 Medgidia. Acesta era cunoscut întrucât stabilise un record mondial la flotări pe mingii medicinale și participase la „Românii au Talent”. Militarul este cunoscut pentru spectacolul pe care îl face prin flotările sale.

A prezentat în 2016 și un număr la emisiunea „Românii au Talent”. De asemenea, în același an a stabilit un record mondial la flotări pe mingi medicinale, într-un timp relativ scurt, de 30 de minute. A mai doborât recordul deţinut de culturistul român Florin Uceanu la numărul de flotări executate într-o mână timp de un minut. Vechiul record era de 28 de flotări, iar Gabriel a făcut 72.

Gabriel Ban: "Campionatul Național de Skandenberg 2017. Mulțumesc Primăria Medgidia pentru susținere"

Menționăm și faptul că Gabriel Ban era un iubitor al sportului, antrenamentele la sala de forță făcând parte din activitatea sa zilnică. Totodată, el participa la multiple concursuri, stabilind chiar și un record mondial la flotări pe mingii medicinale. Acesta era poreclit Tanchistul, după unitatea militară la care activa!

Și-a luat mașina în iunie și se simțea în siguranță...

Pe 4 iunie, Gabriel Ban posta pe rețeaua de socializare faptul că și-a achiziționat o mașină nouă și le transmitea prietenilor de pe Facebook următorul mesaj: „Keep calm and drive safetly” (n.r. trad. „Stai liniștit și conduce în siguranță). Prietenii nu s-au abținut de la comentarii și i-au transmis mesaje de încurajare. „Să o conduci 1.000.000 km fără reparații!” sau „să o stăpânești sănătos Gaby” sunt două din mesajele transmise de prieteni.

Cum s-a petrecut accidentul rutier!

Gabriel Ban, în vârstă de 32 ani a condus un autoturism cu numere de Constanța, pe DJ 381, dinspre localitatea Ciocarlia de Sus către A2. Din pricina neatenției în conducere, a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă spre dreapta și a intrat in coliziune frontală cu un parapet de beton, aflat pe mijlocul drumului. Leziunile suferite au fost incompatibile cu viața, el rămânând încarcerat. Precizăm că se afla singur în mașină. Revenind la parapetul în care a intrat în plin, acesta era amplasat pe mijlocul drumului întrucât porțiunea drum era dezafectată, fiind presemnalizată cu: "Accesul interzis".

Reprezentanții Regiei de Drumuri au precizat că drumul pe care s-a petrecut accidentul este vechinul DJ 381, care, practic, nu mai există, el fiind închis definitiv în momentul în care a răsărit autostrada în zonă. Mai exact, acel drum a fost dezafectat și s-au montat piloni de beton pentru ca autoturismele să nu intre, deoarece acel drum se înfundă.

Liliana CHIRU, Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
greu de inteles cum a intrat ziua in parapet. Dar la fel cum spunea cineva mai jos, aia de la drumuri sunt niste cretini iresponsabili. Cine nu cunoaste drumul, nu stie ca acea bariera de beton e pe directia de mers inainte. Neatentia, probleme la frana sau la directie, noapte, ceata, oricare din astea, te duc direct in parapet. Soseaua normala se continua la stanga in curba periculoasa, iar pe mers inainte ai magaoaia de beton
0
0
Mare prost trebuie sa fii ca sa te infigi ca rama in parapetul acela!!
0
0
Am vrut sa ajung la Sfantul Petru sa-l provoc la un skanderberg!
1
2
idiotul a avut viteza de a ruipt, vezi cum e masina facuta praf,am mai scapat de un "moschiolos"
2
3
Esti prost de bubui bai dobitocule!!! Ce parte din ''parapetul era amplasat pe mijlocul drumului intrucat portiunea de drum era dezafectata, fiind presemnalizata cu: Accesul interzis'' nu pricepi!? Concluzia este ca am scapat de un dobitoc care nu avea ce cauta pe acel drum, era chior si batut in cap!
4
5
cretinii aia care au pus parapetul de beton in mijlocul drumului sunt niste criminali atat muncitorii cat si capetenia lor numai prosti si retardati. prostia cu hotia duc la crima. sa infunde puscaria toti cei care sunt responsibili
4
1
Daca nu se mai circula pe drumul ala si se pare ca a lovit parapetul la viteza foarte mare, 3 variante ar fi : ori a vrut sa testeze masina cu acceleratie maxima ori, a lovit cu intentie parapetul,ori ,gonea urmarit de cineva si l-a surprins blocajul drumului.
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218