REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

ACCIDENT rutier la Jupiter. Un şofer BEAT a intrat cu maşina în doi copaci

ACCIDENT rutier la Jupiter. Un şofer BEAT a intrat cu maşina în doi copaci

Replica API 3 decembrie 2018 | 01:08 296

La un pas de tragedie! La data de 2 decembrie a.c., ora 03.35, un bărbat, în vârstă de 29 ani, a condus un autoturism pe DN 39, dinspre Constanța către Mangalia și ajungând în zona intersecției cu DN 39 D - stațiunea Jupiter, din cauza neatenției în conducere a pierdut controlul direcției sensului de mers, a pătruns pe sensul opus și a părăsit partea carosabilă, întrând în coliziune cu un indicator rutier și doi copaci.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto, care se afla singur in autoturism. Polițiștii constănțeni au stabilit faptul că respectivul conducător auto se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o concentrație de 0.27 mg/l alcool în aerul pur expirat.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tie tinere ar trebui sa ti se interzica sa iesi pe strada.astia cu mai putin de 2 neuroni ca tine ar trebui tinuti la sapa pe camp.ca scoala ai uns o cu slanina .prostule
0
0
pacat de pom
5
0
de bucurie daca crapa jegul muist bine ca nu adat peste altii sa i omoare muie
4
0
Nu se mai satura dobitocii astia sa fie tot cu alcoolul in bot?! Ar fi bine sa fie plantati cati mai multi copaci sa aiba in ce se infige si crapa cretinii!!!
7
0
Un sofer beat este un potential criminal. Ca si-a dat-o ,e poate un avertisment al sortie,de care nu stim ca va tine cond. Alcoolul la volan e ca si cum ai tine o arma letala in conditii improprii si ai umbla cu ea aiurea. Vrei sa termini cu viata,e treaba ta! Nu te sui matol la volan,ca altii nu au treaba cu moartea ta.
5
0
Copacii sunt bine? Sa speram ca nu au patit nimic. Despre soarta cocalarului betiv pur si simplu nu ne intereseaza.
14
0
A-r trebuii sa sa deie o lege ca ce-i peste 60 de ani sa numai aiva voe sa conduca ca sant inplicati an multe accidente sa fim lasati doar noi tineri sa conducem ca noi tineri santem viitoru tari eu sant tanar ce pula mea am 29 de ani
6
8
Coruptia din stat din guvern nu aloca bani fura bani si nu mai au politai bani sa iasa in strada la panta filtre psd e de vina
0
1
A dat spaga la ziar sau la politie sa nu i se dea numele deci e smecher si are masina tare.
7
0
Titlul articolului transforma copacii in elemente mobile,nicidecum imobile. Ca si cand ,copacii s-ar fi aflat in acel loc nepotrivit,cat si intr-un moment la fel de nepotrivit. Autorul ar fi putut relata si starea celor doi copaci implicati in accident. Starea lor,...etc. Cu alte cuvinte,se pare ca,obligativitatea purtarii a vestelor reflectorizante pe timp de noapte,va fi aplicata si copacilor.
3
0
Cine este individul trebuie spus nu ce varsta are, ca nu asta conteaza.Inconstientului care conduce beat ii trebuie suspendat permisul pentru totdeauna, ca naravul din fire n -are lecuire.
10
0
Suspendati carnetul acestui nimic si nu ii mai dati carnet cat traieste. Asta merita
17
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272