REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

ACCIDENT RUTIER MORTAL în Constanța: un CĂLUGĂR a intrat cu mașina în POM apoi s-a RĂSTURNAT!

ACCIDENT RUTIER MORTAL în Constanța: un CĂLUGĂR a intrat cu mașina în POM apoi s-a RĂSTURNAT!

Replica API 29 ianuarie 2019 | 02:04 454

Tragedie în județul Constanța! Un preot călugăr și-a pierdut viața în urma unui accident rutier, după ce a pierdut controlul direcției de mers, a intrat cu mașina într-un pom, apoi s-a răsturnat. Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru el.

Mai exact, totul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, 27 spre 28 ianuarie 2019, în jurul orei 00,00, când un bărbat de 45 ani a condus un autoturism pe DN 3 prin localitatea Ciocârlia, dinspre Cobadin către Constanţa şi ajungând la 20 m de ieşirea din localitate, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit carosabilul către stânga şi a intrat în coliziune cu un copac după care s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Potrivit informațiilor noastre, este vorba despre preotul călugăr Antonie A., de la Mănăstirea Adamclisi. Oamenii de la fața locului au precizat că nu au văzut urme de frânare, motiv pentru care au lansat pe rețelele de socializare tot felul de ipoteze, care fost, însă, infirmate de către cei ce l-au conoscut, care au declarat că preotul venise la mănăstire din convingere, era integrat în obște și nu avea probleme emoționale. Mai degrabă ar rămâne valabilă ipoteza conform căreia există ipoteza să fi adormit la volan din pricina oboselii.

În urma accidentului a rezultat decesul la faţa locului a conducătorului auto care era singur în autoturism.

Oamenii legii au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba , numai veniti cu comente urate , eu va zic de binele vostru, nu va ma injur acuma
0
0
Pentru toti mancaii de cacao , sa patiti si voi la fel !?!?
1
2
Dumnezeu sa-l odihneasca! Cat despre postacii de servici, Dumnezeu sa le ierte pacatul vorbirii de rau a unui om pe care nici macar nu l-au cunoscut.
5
2
Si care-i problema ta cre''s''tinule?? Daca prostul a murit n-ai voie sa spui ca a fost prost?? Mai terminati cu cacaturile astea bisericesti.... ce sa zic de morti numai de bine?!
3
8
ia taiat franele claudiu zis shingy tiganu din Techirghiol ca nu a fost lasat sa se imbete in crama manastirii
1
4
L am cunoscut f. Bine, pe parintele Antonie de la Manastirea sf Filip, era un parinte, cu frica de Dnezeu, un parinte. Deosebit, care si cunostea menirea f bine, inainte de a face comentarii despre persoane este bine sa va documentati, dnezeu sa l odihneasca in pace
9
1
Iar ati inceput sa vorbiti morti de rau ca sa dat liber la varsat laturi In alta ornine de idei sunt multi oamini sfinti care numai sfinti nu sunt
3
3
Il acopera porcu Teo ca are relatiuni la politie! Intra pe usa din dos !
4
6
S au inmultit precum paduchii vegetativi Pa bugetu statului laic sporovaie Aliluia La munca nu la inchinaciuni Cade prostalai si puturosi e plina Romania
3
8
Iar opel???
1
4
Am mai scapat de un prost!!! Bine ca n-a luat pe nimeni cu el!!
6
20
De-abia ce luasem aragazul si aspiratorul de la Relu si-i dadeam tare spre casa cand am dat peste prostul asta pe drum. Noroc ca m-a ferit.
6
14
Au carnet,vai mama lor
5
10

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272