REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

ACCIDENT RUTIER MORTAL între EFORIE NORD și EFORIE SUD: o MAȘINĂ a intrat în STÂLP. VIDEO

ACCIDENT RUTIER MORTAL între EFORIE NORD și EFORIE SUD: o MAȘINĂ a intrat în STÂLP. VIDEO

Replica API 10 august 2020 | 00:04 10983

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, luni, 10 august a.c., între Eforie Nord și Eforie Sud, acolo unde a avut loc un grav accident rutier.

Potrivit primelor informații, două persoane sunt rănite.

Victimele sunt încarcerate.

UPDATE:

La fața locului intervin 2 autospeciale de descarcerare, 2 ambulanțe SMURD B și un echipaj SAJ, cu medic.

Două dintre victime sunt încarcerate, una dintre acestea fiind inconștientă.

Este vorba de un autoturism care a intrat în stâlp, au transmis reprezentanții ISU.

La accidentul dintre localitățile Eforie Nord și Eforie Sud, din primele informații, șoferul circula pe DN 39, dinspre Constanța către Mangalia, iar la un moment dat, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un stâlp, au transmis reprezentanţii IPJ.

Citește și: EL este TÂNĂRUL care a MURIT în accidentul de la EFORIE. Șoferița era IUBITA lui!

UPDATE 2:

Cele două persoane au fost extrase din autoturism.

La volan se afla o tânără de 20 de ani, Ene Alexandra Theodora, din Eforie, care a fost transportată la spital cu traumatisme multiple. Din păcate, pasagerul din dreapta față, un tânăr de 22 de ani, a fost declarat decedat.

Potrivit oamenilor legii, luni, 10 august a.c., în jurul orelor 21.00, o conducătoare auto, în vârstă de 20 de ani, a condus un autoturism pe DN 39, între localităţile Eforie Nord și Eforie Sud iar, la un moment dat ar fi acroşat un câine, moment în care ar fi pierdut controlul asupra direcţiei, ar fi pătruns pe contrasens, iar, cu partea dreaptă, ar fi lovit un stâlp. În urma impactului a rezultat decesul, la faţa locului, a pasagerului din dreapta faţă, un tânăr în vârstă de 22 de ani, precum şi vătămarea corporală gravă a conducătoarei auto.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

A.F., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da,caini,carute,alte lighioane. Nu e bine sa eviti un catel,pisica ceva,tii volanul drept si gata. Nu conteaza decat viata ta. Masina o poti repara,viata e una.In plus,vezi ca in jurul tau majoritatea sunt oameni cu suflete de rumegus,nimeni nu da doi bani daca te-ai dus si de ce,ba mai si fac haz ,ca gaurile din incaltamintea uzata.
1
2
Nu , nu i se putea intampla oricui , doar prostilor si fufelor , fufe care nu stiu sa prajeasca trei oua...dar sunt soferite !
3
4
a ocolit un caine....ce vrajeala aveti..
3
3
Era un copil tare bun, cu mult bun simt si linistit. Imi pare rau de tineretea lui si ca nu a avut bucuria de a-si trai viata, sa fie fericit si sa fie iubit. Regret pierderea mamei lui si a prietenilor lui. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
11
1
Cretinule, a murit un tanar. Se putea intampla oricui sa piarda controlul masinii ocolind un caine, mai ales la 20 de ani cand nu ai experienta. Sper sa ti se intample numai lucruri dupa sufletul tau. Si daca ar fi fost din "fundul Moldovei" meritau sa moara? Stiu ca ma repet dar esti cretin
9
4
Mai nenorocitule, tinerii erau localnici. Daca a-s cine esti,te-as eutanasia pe loc....
5
4
Nu mai vorbiti aiurea...a murit un tanar pana la urma, daca nu ati fost acolo nu vorbiti
7
0
Am vazut cainele mort pe asfalt si m am gandit ca din cauza lui a fost ceva .
6
0
...MUIE....boarule
1
4
ciutanii mei smecheri, viteza prostie, fara experienta. avea de mers doar drept. atat.... dar ii vezi in oras, nfs underground cu 1.2 benzina...
8
19
Erau localnici tampit impertinent
14
9
aveti putin respect
16
3
draq!!au venit din fundu moldovei sa moara aici..
6
35
Nu pare a fii opel
2
15

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102