REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

EL este TÂNĂRUL care a MURIT în accidentul de la EFORIE. Șoferița era IUBITA lui!

EL este TÂNĂRUL care a MURIT în accidentul de la EFORIE. Șoferița era IUBITA lui!

Replica API 11 august 2020 | 00:11 24525

Un groaznic accident a avut loc luni, 10 august, între Eforie Nord și Eforie Sud. Din păcate, un tânăr a murit, iar iubita acestuia, în vârstă de 20 de ani, a fost rănită. Cel care și-a pierdut viața este Cristian Nicușor Măglașu, din Eforie. Era student la Psihologie, la Andrei Șaguna.

Tânărul decedat

Video:

Nenorocirea s-a petrecut luni seara, când iubita lui Cristian, Ene Alexandra Theodora, se afla la volan și circula pe DN 39, dinspre Constanța către Mangalia, iar, la un moment dat, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un stâlp. Ambii au rămas încarcerați. Din păcate, tânărul a murit pe loc. Conducătoarea auto a fost transportată la spital cu multiple traumatisme.

Ce spun oamenii legii:

Potrivit oamenilor legii, luni, 10 august a.c., în jurul orelor 21.00, o conducătoare auto, în vârstă de 20 de ani, a condus un autoturism pe DN 39, între localităţile Eforie Nord și Eforie Sud iar, la un moment, dat ar fi acroşat un câine, moment în care ar fi pierdut controlul asupra direcţiei, ar fi pătruns pe contrasens, iar, cu partea dreaptă, ar fi lovit un stâlp. În urma impactului a rezultat decesul, la faţa locului, a pasagerului din dreapta faţă, un tânăr în vârstă de 22 de ani, precum şi vătămarea corporală gravă a conducătoarei auto.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Șoferița

M.P., L.I.

Citește DETALII :ACCIDENT RUTIER MORTAL între EFORIE NORD și EFORIE SUD: o MAȘINĂ a intrat în STÂLP. VIDEO

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Inca ne lipsesti copile tot ce a ramas este doar amintirea ta
0
0
Celor care comentati aiurea va sfatuiesc sa va bagati parerea acolo unde bate soarele,in special celui care a zis ca baiatul asta era drogat.Nu mai fiti ma idioti,nu mai creati speculatii si nu mai aruncati cu pietre aiurea! Ganditi-va macar o clipa ca in locul lui putea fii oricine,chiar si un prieten de al vostru! Sa va fereasca Dumnezeu de asa ceva si de asa durere,nu stiti ce in sufletul nostru,a celor apropriati care l-au cunoscut.
2
0
Ne lipsesti atat de mult copile.. crucea de le sosea ne aminteste sa fim atenti la drum.. sa fi linistit acolo sus ingerule
3
0
Cat iti trebuie sa fii om? Ce Doamne iarta-ma treaba are masina, faptul ca e fata s.a.m.d. Biata fata o sa traiasca cu trauma pentru tot restul vietii si ii va aparea in cazier faptul ca a omorat pe cineva. Cred ca pedeapsa mai mare nu putea primii. Va rog sa va scoateti capul din cur, a arunca rautati este o dovata de prostie. Va pup.
7
2
prietenu lui blondu din eforie
2
2
Judecati ca si cum as sti voi ce este in sufletul fetei ..aruncati numai cu venin daca avea Opel care este problema ... daca avea 20 de ani nu vad o problema in asta ... hai sa fim seriosi acum uni au permis de 10 20 de ani si conduc mai prost ca noi astia tinerii ..din cauza voastra nu evoluam noi din cauza mentalitati voastre de oameni de pe timpuri .. daca era copilul vostru la volan oare tot asa comentati
6
3
Incetati in a mai judeca, fapta deja este consumata. El este intr-un loc mai bun acum, o lume noua. Ea.. pe muchia vietii.. copii prea tineri sa treaca prin aceasta drama.
6
0
E trist. La fel de trist e ca unii dau si citate din scoala de soferi - ' mai bine repari radiatoru' si omori cainele decat sa ai probleme ' - pe bune ? - si daca e un om pe sosea ? - asa ca mai bine 'verifica-ti viteza si mergi in siguranta sa poti sa eviti catastrofa'. Romanii, cred ca in majoritate, la ei in tara circula fara nici un respect fata de viata altuia. Si nu ma refer aici neaparat la cei de 20 ani fara experienta condusului.
5
1
nu e vorba nici de bunatate, nici de cat de intelegatori suntem. Sunt doi copii, nimeni nu ar fi vrut sa se intample asta, dar s a intamplat. Uite ca nu a fost nimeni implicat, singura care are de suferit in momentul asta este ea, care si a pierdut iubitul si si a distrus viata intr o secunda. Tot ce stiti e sa comentati, din exterior normal ca o vedeti ca pe o drogata care si a omorat iubitul. Treziti va la realitate, a fost un accident, au gasit si cainele, nu mai va gasiti voi sa comentati aiurea cand nu stiti povestea. Comentati cu anonim ca altceva vai de voi..
5
0
Sa ma cac in bunatatea astora care baga oameni in mormant,sunt curios daca tot asa intelegaror erai in caz ca pe contrasens trecea cu o masina un copil de-al tau"daca ai" si ii lovea fata asta buna masina dupa care acum plangeai langa un cosciug in care era copilul tau.
7
5
Are tatuata pe picior emblema de la OPEL, acum totul se explica...
4
8
Bai, INVIDIOSILOR!!! Ce tot va luati de faptul ca a lasat o pe ea sa conduca?? Va e ciuda pe.astia de au gagica cu masina de fel,se vede! Mai bine luati va si voi masina si permis si vedeti-va de viata si nefericirea voastra! E clar ca va roade invidia si acuma va bucurati de moartea lor,altfel nu se explica. Asa suflet aveti. Niste acrituri ,niste NEFERICITI.
5
5
Astea te omoara care merg incet si franeaza brusc fara motiv, nu aia care merg cu 100 si fac slalom printre masini
5
4
Gunoaielor, ii vorbiti de rau, daca erau copiii vostri la fel ati fi comentat?asa i-a fost soarta, nu si-a dorit nimeni sa se intample nenorocirea..sa te odihnesti in pace, suflet bun!Ai plecat prea devreme...
6
2
Sunt de parere ca cine a scris ceva de rau ori sunt dobitoci,ori bolanvi,cum sa spui asa vorbe despre niste oameni,indiferent de situatie! Ambii sunt,mi au fost prieteni,oameni deosebiti. Sper din tot sufletul ca ea sa isi revina complet,iar el,repet,un om deosebit ,sa se odihneasca in pace !
11
1
"Iubita lui". Toate curvele in devenire au devenit mai nou iubite. I-a dat masina la panarama ca sa vada proasta ce macio este el. A vazut...dar de dincolo. Ce sa stie aia de caini? Avea deja un catel in masina...pe prost
9
19
Fata de volan a acrosat un caine si impulsiv a smucit de volan! Femeile sunt mai emotive si usor imprrsionabile!! La volan ai nevoie de SANGE RECE si PREZENTA DE SPIRIT!!!! KLAR????
9
7
Am fost acolo, asa este , a evita acel caine care si el zacea mort pe mijlocul drului. cat despre ce a facut si cum a ajuns acolo, Dumnezeu stie. Nimeni nu se urca la volan, cu gandul sa faca o crima. Sa va fie rusine celor care mancati cacat. niciodata sa nu spui niciodata.
18
6
in masina si asupra lor pe cine dam vina pe tovarasi din atunrajul lor care lea dat moartea la volan sa dea explicati de la cine avea substantele cine se opuca in eforie sud de vanzarea lor!!
18
2
mai tine asta cu: era un caine in drum?.....
7
2
Vom imbatrani in transportul in comun!
8
1
Instructorii auto uita amanuntul asta , care poate face diferenta intre viata si moarte , la o viteza considerabila nu mai tragi de volan in caz ca apare un caine , pisica , etc. Stiu , este trist si dureros sa calci un animal , dar.....o viata de om este si mai mult ! Volanul nu este pentru oricine , trebuie sa ai si putin sange rece... Si femeile nu prea au ce cauta la volan !
18
14
La 20 de ani nici nu stie bine sa mearga pe strada, dar sa mai si conduca. Culmea este ca astia nici macar la ei in localitate nu sunt capabili de condus. Sa ii scoti pe autostrada...provoaca carnagiu...
22
13
@Sofer: ai fost aseara in cuurul vacii... Daca erai acolo, vedeai si ditamai potaia de caine intinsa chiar pe axul drumului cu sange la bot, marcata cu conuri de politisti. Ai fost la maata in orificiu. Isi dau cu parerea toti oliggofrenii. Daca puneau si poza cu cainele mort nu mai comenta nimeni.
13
6
Multi caini ...putini soferi.stati acasa soferia nu este pentru oricine
12
7
Asa se intampla cand femeia in loc sa stea la cratita se urca la volan.
24
32
IN EFORIE SUD DE DIVERSI TRAFICANTI VENITI NOI IN ORAS,ASTA SE INTAMPLA CAND NU SE FACE CURATETIE IN EFORIE DE ACESTE SPECIMENE CARE VAND DROGURI IN EFORIE !!!
15
6
Cand vezi un caine,pisica,alt animalut,nu te mai gandi la el sau la eventualele avarii dupa impact,ci tine volanul drept si asta este ! Unii instructori auto nu uita sa specifice asa ceva cursantilor. Mai bine repari un radiator,o tabla,decat sa ai alte probleme. Si da,ce pana mea fac aia de la ecarisaj,sutele de ONG-uri ,,iubitoare de animale''? Pai asa le iubiti,lasandu-le nesterilizate si de-a valma pe strazi?
27
7
Am si pierdut la vreme azi dimineata.
7
2
Toti care spuneti ca nu a fost caine, ba da a fost.. dar pana si cainele a murit
4
9
nu stia cum sa se desparta de el... Bine, Replica!!
5
9
te maimgrabesti,mirletzule,acum???
8
6
Numai nenorociri cu troace de Opel in ultima vreme...
5
11
Dumnezeu sa-l ierte pe baiat,dar scuza asta cu cainele eu nu o cred decat daca se poate dovedi,altfel este si normal ca suna mai bine asa in declaratie decat daca soferita ar fi zis"din cauza vitezei am pierdut controlul masini si am intrat pe contrases dupa care m-am optit in stalp".
16
4
nu l poti schimba usor, apelezi la ghinion, bafta etc. cateodata s a uiti de ele!
3
1
Acestea sunt rezultatele prostiei, ingamfarii si lipsei de experienta! Nu oricine poate fi doctor, profesor....La fel nu oricine poate fi sofer!
18
2
Pacat de viata lui si blestemat sa fie politrucul ala ce incearca a sterge vinovatia soferului, aruncand vina pe un caine.S-a facut testul de alcoolemie si antidrog?
20
2
Citindu va comentariile imi dau seama de unii dintre voi chiar trebuie sa stati inchisi direct la ospiciu, cu botnite pe bot si cu un cip in cap. Ar trebuie sa aveti voie sa gandinti doar cand apasa Musk butonul de pe telecomda. La cat de rai si prostani si frenetici sunteti. Cati dintre voi n au plecat morti se beti de prin vama? Cati dintre voi, ma refer la comentacii de serviciu, n ati incalcat zilnic toate regulile de circulatie punand viata tuturor in pericol?? Voi nu sunteti oameni...sunteti orice altceva.
25
14
Din pacate la scoala de soferi nu se face preventie. Un caine nu trebuie evitat la viteze mari ca altfel risti sa mori tu sau sa omori pe altii.
45
3
Dumnezeu s al ierte, uar pe ea sa o ajute bunul Dumnezeu sa treaca peste sacest necaz. Fiti buni oameni dragi ca se poate intampla oricui...
22
1
DUMNEZEU SA-L IERTE PE COPILUL ALA NEVINOVAT! Replica este un jeg de ziar, nu poti posta comentarii la articolele cu muisti gen politicieni, cacatul ala de la OPC, horia pula mea, tigan borat, cum il mai cheama, etc. Este ultima oara cand mai deschid acest cacat de pseudo-ziar online, sa fut in gura toata redactia de machidoni jegosi, ciobani nespalati! Huooooo!
35
1
Am fost acolo aseara. Avand in vedere ca tot accidentul se intindea pe mai mult de 100 de metri mi-e greu sa cred ca a fost vb de un caine si nu viteza excesiva. Orice om care vedea accidentul isi dadea seama ca nu a fost niciun caine si viteza. Sa incepi sa te rotesti pe strada si sa ajungi cu masina in sensul opus de mers cu pertea dreapta in stalp nu o face din cauza unui caine. Dumnezeul sa il odihneasca.
35
2
ancora de pe piciorul criminalei a atarnat greu pe pedala de acceleratie...Pentru o javra de caine si experienta zero a inculpatei sa dus pshilogul de la Spaguna pwlli de suflet.
15
28
Nu toate proastele sunt facute pt a conduce o masina. Nu va mai dati pe mana proastelor de 18-20 de ani!
32
11
Cat de inconstienti puteti fii unii? Sau cat de ignoranti? Inainte de a judeca amintiti-va ca i se putea intampla oricui,nu ati fost acolo si nici nu cred ca are rost sa dezbatem sau sa judecam ce si cum s-a intamplat si de ce,asadar care e rostul in a face asta?Ganditi-va macar pentru o secunda ,ca putea fi oricine altcineva in locul acestor 2 oameni.Viata e scurta oameni buni,si niciunul dintre noi nu stie clar cand ne vine sfarsitul.Mai degraba ar trebui sa va para rau pentru ce s-a intamplat celor doi de cat sa scrieti porcarii negative.
33
8
Se sufoca daca poarta masca dar in cizme la plaja e sexi
41
10
care OAMENII LEGII? nu mai stiti sa le spuneti politisti sau militieni! oamenii legii..politia e orice altceva nu oamenii legii...un copil din clasa a 5 a din anii 90 are mai mult creier decat aveti voi cu facultati terminate.bleah pupincuristii curului ma faceti sa vomit. nedestepetelor ca sa nu va fac proaste
9
22
Dum. sal ierte
17
5
Cat de retardati puteti sa fiti? De la o buba la picior ajungi inconstienta? Fix asa cu directie a intrat in stalpul la, calculat ce drq. Ai fost cu ei sa vezi daca era sau nu drogata? Opa mercedes, opel nu este masina? Mai lasi femeia sa conduca, poate este obosit, poate bause o bere si se gandea la binele lor. Acum daca ea era la volan femeile nu stiu sa conduca? Deci dupa facebook ai impresai ca fata este ciudatica? asa am impresia si eu de tine ca esti cam retardat, asa dupa un comentariu. "Bine i-a facut" astept sa zici asta cand vei avea un necaz in familie. Aveti putin respect
20
21
Aiurea a acrobat un caine. Trebuia sa conducts cu grija ca putea fi caine, copil, bicyclist, moticiclist, volpe etc. La 20 ani trebuie sa conducts incent ca nu are experimental. Pacat de baiat. Bine ca zevzeaca nu a mai omorat si pe altcineva.
38
3
Toti cretinii comenteaza. Care Opel???? Era o Toyota.
12
9
Ce caine sa evite , era drogata , daca ii face testul ii gaseste 10 substante in ea
26
17
Fata are o buba pe picior ! L-a aranjat pe iubi. Definitiv !
13
12
Suntenti niste cretini, imbecili toti care vorbiti aiurea, perfectilor. Sa va dea dumneze aceeasi soarta !
10
15
Sa va fie rusine tuturor celor care puteti spune asemenea cuvinte. Masina era a ei, iar incidentul s a intamplat pentru ca a incercat sa evite sa omoare o viata. Abtineti-va de la ura si sentimente degradante, exista deja destul de multa mizerie in lumea asta. Dumnezeu sa te odihneasca, frate drag!
49
6
Opelul s-a dat la copac
26
29
Dupa ce ca esti PROSTAN cu OPEL iti mai lasi si femeia sa conduca, vai de plm....
16
46
mare pacat....dupa postarile fetei pe fb era cam ciudatica...
14
17
Daca s-a dat pe mana lui ubi, i-a aratat ubi soferie.
15
29
Mare pacat DD-zeu s-al ierte
32
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108