REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

ACCIDENT rutier MORTAL, la Casa de Cultură! VIDEO

ACCIDENT rutier MORTAL, la Casa de Cultură! VIDEO

Replica API 13 februarie 2020 | 20:36 1305

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, joi, 13 februarie a.c., în Constanța, în zona Casa de Cultură, acolo unde a avut loc un accident rutier. Potrivit primelor informații, un pieton ar fi rănit. Acesta ar fi trecut strada pe culoarea roșie a semaforului de la trecerea de pietoni.

UPDATE

Un echipaj SAJ C2 este la fața locului. Este vorba de un bărbat, în stop respirator. Se efectuează protocolul de resuscitare.

UPDATE 2

Pacientul a fost declarat decedat.

UPDATE 3: Cum s-a petrecut accidentul:

Potrivit oamenilor legii, joi, 13 februarie, în jurul orei 19:00, o femeie de 33 de ani a condus un autoturism pe strada I.L. Caragiale din municipiul Constanţa, dinspre strada Baba Novac către bulevardul Alexandru Lăpuşneanu şi, după ce a trecut de intersecţie, pe culoarea verde a semaforului electric, a pătruns pe strada I.G. Duca, unde a surprins şi accidentat un bărbat de 71 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal din fața unui restaurant, pe culoarea roşie a semaforului electric, din stânga conducătoarei auto.

În urma accidentului a rezultat decesul la fața locului a pietonului.

În cauză se efectuează cercetări.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Jan eee,daca moare omul iti ramane dator.Nu stiai?
1
2
Toti bosorogii sar pe trecere, am atras atentia multor specimene ca traverseaza pe culoare rosie a semaforului si raspuns impertinent de comunist basinos, e viata mea e responsabilitatea mea. Aici intradevar mortul este de vina, soferita doar constiinta patata o scurta perioada, nu e mare pierdere.
6
2
Se intenteaza proces impotriva decedatului si ulterior se indreapta spre mostenitori odata cu actele de succesiune pentru bunuri.
8
4
In dreptul fiecarei treceri de pietoni,semaforizata sau nu,putina preventie nu strica! Duduia asta avea si ea ceva viteza sau se uita dupa cai verzi! Si aici,conducerea preventiva ar fi salvat viata omului! Pacat! E o intersectie periculoasa,intens circulata si cu toate astea nici pietonii si nici soferii nu prea au invata nimic din tot ce s.a intamplat pe acolo!
3
5
Lol Jan tu esti genul de om care se duce la inmormantari cu muzica dupa el, sparge seminte si spune glume. Dupa ce ca tocmai ai omorat un om, ce e drept nu din vina ta, pe tine te doare cine plateste tabla si grila de la masina? Esti figura omule.
5
3
Pietonul a trecut pe rosu, nu neaga nimeni. Dar tanti asta unde se uita de nu l-a vazut ? Ca totusi, ma gandesc ca mosul de 71 de ani nu iesise la jogging si a traversat in fuga sa nu aiba asta timp de reactie.. De acord ca si semaforul e scurt, de acord ca si pietonii traverseaza cum vor ei dar nici cu soferii nu imi e rusine.
17
5
Acel semafor are timpul prea scurt, trebuie sa fugi ca sa apuci sa treci pe verde
16
5
Camere de viteza la toate semafoarele
3
3
sunt mama lu jan, curva stradala,stati ca fac o muie si va repar eu masina
7
7
Auzi si la prostu de la 22:52 ce problema are cu masina , adevarat ca este si o masina bengoasa hihihihi
6
8
Nu pari nesimtit esti total idiot! Romanii nu au scrupule si nici umanitate radeti de suferintele altora ! Pana vi se intampla voua si atunci o sa plangeti! Urata natie suntem!
12
9
Akm nu vreau sa par nesimtit dar daca pietonul e de vina si moare , cine ii repara masina la pagubit?
20
10
Arestantata pt.omor multi ani.
4
35
Cand esti prost esti prost si uneori chiar mort!
10
6
era si ma-ta pe o trecere, tot asa, sarea!
14
11
Sunt multi tampiti care sar pe trecere de pe parca vor dinadins sa moara, sa nu mai spun de nefututele care se intorc de la munca, seara pe la 18, si sar direct pe trecere de parca e pula.
31
13
Acolo un smecher a inchiriat trotoaru pt restaurantu lui si pietoni cinstantenii sufera dupa urma la smecheri noi nu avem trotiar din cauza lor au relati in primarie la fagadau si fac ce vor
27
5
E ala care a votat cu hotii
18
4
in poza vedem un mega image, in fiecare statie de autobuz e cate un mega, si mancam "pe caiet" de la camatarii lumii, bine ati venit in romania !
13
13
Eram sigur ca a trecut un prost pe rosu
19
15
Stelian ion , cupsa , fagadauu chitac.. toti muistii
14
14

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272