REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

ACCIDENT RUTIER MORTAL, LA CONSTANŢA: O TÂNĂRĂ S-A RĂSTURNAT CU MAŞINA!

ACCIDENT RUTIER MORTAL, LA CONSTANŢA: O TÂNĂRĂ S-A RĂSTURNAT CU MAŞINA!

Replica API 22 octombrie 2018 | 00:54 1233

Nu purta centură de siguranţă!

Nu purta centură de siguranţă!

Tragedie pe drumurile din Constanţa! O tânără şi-a pierdut viaţa, în dimineaţa de sâmbătă, după ce s-a răsurnat cu maşina, într-o curbă! Menţionăm că nu purta centură de siguranţă!

Mai exact, la data de 20 octombrie a.c., în jurul orei 8.00, o femeie de 29 de ani, din Independenţa, a condus un autoturism marca Skoda, dinspre Mangalia către Independenţa, pe DJ 392. Când a ajuns între localitățile Movila Verde și Plopeni, se pare că nu ar fi adaptat viteza în curbă, pierzând astfel controlul direcţiei de mers, părăsind partea carosabilă şi răsturnându-se cu vehiculul. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor sosiţi la faţa locului, şoferiţa a fost declarată decedă. Era singură în maşină.

Polițiștii constănțeni efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

Update:

Potrivit oamenilor legii, la data de 20 octombrie a.c, ora 08.02, o tânără, in varsta de 29 ani, a condus un autoturism pe DJ 392, dinspre localitatea Plopeni către Movila Verde și ajungând la km 16 + 100 m, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, curba la dreapta semnalizata corespunzător, a pierdut controlul direcției către partea stânga a sensului de mers, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat de mai multe ori.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătoarei auto, care se afla singură în autoturism și nu purta centura de siguranță.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
naspa ca era una care muncea si producea venit pentru noi. daca era un pensionar nesimtit de armata care a taiat toata viata frunza la caini si a furat salam de la gura soldatilor asa ma bucuramm
3
0
Ceasul rau. Pacat de tineretea ei. Dumnezeu sa o odihneasca in pace si sa aiba grija de sufletul ei.
3
0
Dumnezeu sa o ierte a fost o vecina foarte de treaba, la locul ei pacat ca a plecat asa devreme dintre noi. Si pentru cei care comenteaza si nu stiu despre ce este vorba mai bine va abtineti oameni buni pentru ca asta se poate intampla oricui.
2
0
Dumnezeu so odicneasca pacat mare
2
0
Gaozarii care comenteaza negativ, ar trebui sa se abtina ca nu se stie cand vor plati pentru rautatea din sufletul lor. In astfel de momente daca nu cunosc compasiunea mai bine s-ar abtine.
9
2
atatea zile a avut ,nu mai comentati aiurea ! au murit sotii de milionari in euro care se plimba cu jeepu-ri ,dar de boala nemiloasa incurabila cand este sa te duci te duci unde ti-e locul dumnezeu echilibreaza
3
1
A fost o fata de nota 10, asta i-a fost destinul, asa ca nu mai crriticati. Dumnezeu s-o dihneasca!
12
0
Spune-i pampalaului tau de sot sa puna mana pe carte, sa isi ia inima in dinti si sa dea sa ia carnet de conducere... Gata, a fost pampalau destul, acum e timpul sa fie barbatul in casa, sa nu mai fii tu... sau l-ai luiat doar pt sula...???
10
4
Dumnezeu sa o ierte .A fost o fata inteligenta ,frumoasa si cu suflet bun .Pana acum a fost o floare de aici inainte va fi un inger .
10
4
Dumnezeu sa te ierte erai o fata de nota 100 te cunosc destul de bine doar suntem din acelasi sat
9
2
Am inteles ca este Iaia Farida....Dumnezeu s.o ierte! Pacat, avea o viata in fatza!
7
2
Cred ca nu purta centura de a murit. Locul din fata nu pare distrus, altfel nu inteleg de ce sa fi murit fara impact si cu alt auto. Dumnezeu s-o odihneasca!
3
0
centura e pentru prosti. de aceea nici airbagurili n-au sarit
5
2
Dumnezeu sa te ierte!Ce durere mare pentru parinti!
10
1
Allah rahmet etsin
7
1
Doamne,cati dobitoci.Banuiesc ca voi,cei care vb asa de ea nici nu aveti carnet sau daca aveti l ati luat cu bani,pt ca sunteti niste analfabeti si niste idioti.Se umple pamantul cu prosti ca voi si mor oameni nevinovati.Atat de frustrati si nefericiti sunteti incat va bucurati cand moarte un om.Dumnezeu sa o ierte!
21
4
cand mor an de an atatia barbati pr sosele nu mai comenteaza cretinii de genul astuia cu ffff bine. Cand se intampla sa fie o soferita, ies pizdarii la comentarii, astia care au nev de femeie la cratita, ca singuri ar crapa de foame.
19
6
Ma-ta ar fi trebuit sa stea la cratita in loc sa stea cu picioarele in sus si sa faca un dobitoc ca tine
29
7
Sa ti fie rusine. Cum poti sa critici pe cineva in asemenea situatie? Cine esti tu sa ti dai cu parerea in situatia asta? Femeile nu ar trb sa conduca? Alergam de dimineata pana seara pentru ca avem sute de treburi de rezolvat.Asta inseamna munca. Sa alergi de dimineata pana seara ca ,,bezmetica,,. Fata asta muncea! Si nu ai tu de unde sa stii daca era obosita sau nu.Nu ai tu de unde sa stii ce s a intamplat. Tu esti bun doar de stat cu un telefon in mana si sa ti versi ura pe oameni care mor nevinovati! Nici macar nu meriti sa existi.Si crede ma ca nu ai vrea sa fii in locul parintilor ei
37
1
Oameni buni nu mai criticati , era un suflet , un om , sa fereasca Dzeu sa vi se intample asa ceva , sau sa nu fiti in locul parintilor ei , singurul copil ... jale .
48
1
Bai boule eu am 29 de ani,casatorita,un copil..si conduc pt ca sotul meu nu are permis,am permis de 5 ani. Cine zice ca femeile care au permis nu mai stau la cratita. Muncesc de la 19 ani,gatesc,fac curat si in casa si in curte,am grija de bebe singura dobitocule si mai si conduc,imi rezolv singura treburile,cumparaturi etc. Esti un BOU!!!
36
12
,,Locul soferului e intact,, - ce mirare!!! Nu va inchipuiti ca tuta nu a mai stat in scaun in momentul rostogolirii. Mai mult ca sigur ca a dat drumul la brate de pe volan si chiar si cu centura pusa era ca o rufa in masina de spalat. in rostogolire i-a dogit capatana de geam,scaun sau bord plus afectiuni la coloana vertebrala ...daca mai scapa vie ramanea probabil paralizata. Dar cum a adus ea masina in situatie de rasturnare trebuie cercetat.
11
20
Dumnezeu s-o ierte
16
0
Dumnezeu sa o ierte,o fata de nota 10
6
0
De unde este fata ?
1
2
nemernicule traia din buzunarul tau cid de debel pot sa fii e o viata de om.Crek tie cida k avea si tu nai.allah rahmet eilesin.
15
2
Cum se numeste fata Stie cineva?
4
6
Ciudat e faptul ca locul soferului este intact. Inseamna ca nu a purtat centura.
14
2
aceste individe,care se cred cineva,n-au liniste...vor sa fie in masina zi si noapte...umbla bezmetice,alearga,nu trin cont de nimic..prefera volanul in loc de cratita...carte...pauza...la scola nu se duc...dar vor...masina...sa aveti parte de masina si de BUCURIILE ei...succesuri...proastele sa stea sa mature...bafta..
7
46
Asa rau.....o nebuna in minus
11
61

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212