REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Accident rutier mortal la intrare în Constanța: Autoturismul a sărit peste sensul giratoriu. Video

Accident rutier mortal la intrare în Constanța: Autoturismul a sărit peste sensul giratoriu. Video

Replica API 28 iulie 2022 | 00:00 12840

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină în cursul dimineții de joi, 28 iulie a.c., la intrare în Constanța dinspre Valu lui Traian, acolo unde a avut loc un accident rutier grav.

Se pare că un autoturism a sărit sărit sensul giratoriu, fiind proiectat în curtea reprezentanței Dacia, șoferul fiind prins sub fiarele mașinii înmatriculate în Germania. La fața locului au intervenit: 1 descarcerare, 1 autospecialĂ de stingere cu apă și spumă, 1 echipaj SMURD B și 1 echipaj SMURD C.

Din accidentul rutier a rezultat o victimă, care, din păcate a fost declarată decedată la locul accidentului de către medicul de pe ambulanța SMURD C.

Video:

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Il cunosc imi este vecin, dumnezeu sal ierte a fost un om cu suflet bun si ajutator ,dar facea petrecere zilnic si avea numai.fomisti langa el care le dadea mancare gratis,,trebuia sal opreasca sa nu se urge la volan,sau sa urge cu el in masina sal atentioneze ca nu se ajunge aici...a merit fin cauza la.prieteni lui fomisti
0
0
Sa cada acest blestem si pe scursura notorie de luceafar, un t***n sifon, prefacut
0
0
Bine ca s a dus
0
0
Pentru jale. In sfarsit un comentariu uman ! In rest numai pietre aruncate in victima !
0
2
unde dracu ai vazut tu femeie in sensul giratoriu masini pe langa tine cu 110- 120 kmh. tu vezi ce scri?? te auzi in creierul ala???bine , care creier.....
0
0
Pacat ca era singur in masina si nu mai avea vreo 3-4 coropisnite cu el..
1
0
Blestemeleeee, pestee notoriu schinjuua fetee, hot, scursura
1
0
Indiferent de cine este, cu permis sau fara, cu bani sau fara bani...... in primul rand este un OM. Toti aveau cafele........se uitau ca la spectacol.....Se putea face mai mult pt bietul OM. Ne place sa judecam, spectacol...barfa. O adunatura de idioti.......ne mai dam si mari patrioti.
0
0
Un pericol in minus pe sosele
0
0
bine formulat, se putea mai mult, esti orea exigent, nu ai luat in calcul latura artistica
0
0
Replica!!!.De ce plmea stergeti comentariile?...Sunteti partasii bagabontilor,betivilor,drogatilor si infractorilor din Roumania.
0
0
si-a batut nevasta mama a 4 copii de a bagat-o in coma la spital !!!
2
0
Uraaaaaaaaaaa
1
0
Pe Garoiul asta care a crapat, nu odata l am vazut conducind prin oras fara nicio problema ! Politie de cacat !Politie spagara !
1
0
Zbor nota 7, aterizare nota 3. Dumnezeu sa-l ierte!
0
1
locul tau este pe varianta , iti pare rau , a crapat c***. si numai are cine te duce la produs
1
0
a murit doar o cioaara boraaata. la cat mai multe.
1
0
despre cine este soferul mort ati dezactivat rubrica de comentarii! De ce? Ca sa nu spunem ca este un cocalar borat fara carnet care a facut un serviciu lumii fiindca a crapat? Cum ramane cu dreptul la libera exprimare, domnilor jurnalisti? Sau va deranjeaza adevarul? Mai vine si prostanaca numita Carmen sa ne traga de urechi ca n-avem compasiune pentru imbecilul asta!
2
0
cum isi faceau avant niste telectuali de clasa pe muzica clasica ,intru un sfarsit satul de tipurile de contradictii sesizate de poetii sec 19, cele antagonice, fireste a hotarat sa sens giratoriu
1
0
ne mor lupii ,trebuia carnet la masina de nemtia ca acolo nu se cereau atatea,desfiintati sensurile, autostrazile, soselele cu patru benzi si in general scolile de soferi ca este pro sti si mie nu mi-a placut scoala
0
0
Sa ne veselim.
0
0
O repara cei de la Dacia si o vand de buna.
1
0
Cica i se zice ,,lupul singuratic " acum i se zice,, c****a moarta",alt dobitoc cu tinichea BMW selectie naturala
0
0
Cum le aseazs Dumnezeu pe toate...este nevoie urgenta de organe...sunt smecher zise mortu..am bemve ii fut in cur pe toti !!!.
2
0
dar..ce cauta sensul giratoriu,exact acolo???nu putea sa fie mai la deal???
1
0
craaaaaaaa
0
0
- 300 metri de locul accidentului ! Dar acolo , dupa iesirea la pensie de vreo 4-5-6 ani a adevaratilor profesionisti de la Rutiera , au ramas fripturistii lui DANCU , niste agenti si ofiterasi facuti la apelul bocancilor gen sifonul Ganutz Romeo un kakatzel caruia nu-i mai ajungi la nas si care in urma cu 6-7 ani ii curgeau mucii prin birouri ! Noroc cu taticul DANCU ca i-a uns ofiteri pe toti lingaii !
3
0
Inca o c****a care a intins aripa... La cati mai multi..
0
1
bine ca s-a dus singur . un pericol pe sosele a disparut . Mai sunt destui spre drumul cu verdeata .
3
0
comentariile? V-a deranjat ca am scris ca a crapat un dobitoc?
4
0
Stau pe langa parcul copiilor si seara de seara se fac intreceri de masini si motociclete. Azi de dimineata pe la 4 se tot juca unu cu o motociclete. Nu am vazut niciodata o masina de politie, locala sau nationala care sa se plimbe prin zona. Printre blocuri mai sunt, la somn
1
0
In primu rand pacat de gard in al doilea rand am casat si tigaia aia de masina fara vaucer si in al treilea rand bine ca nu sunt victime, persoane nevinovate, c****a in cauza nu e victima
2
0
Selectie naturala. Unde nu e creier, chiar nu ai ce sa faci. Bine ca nu a mai luat pe nimeni dupa el.
0
0
Hai lasa, ca a iesit bine ! Curatati repede, va rog, sensul giratoriu .. ca poate mai rezolva vreo doi-trei din astia. Se pare ca era drogat, baut si fara permis.
0
0
De ce din pacate ? Din contra...din fericire a mai crapat un descreierat care putea baga in mormant oameni nevinovati !!! Pentru Carmen ,Compasiune , pentru ce ? Nici macar nu ave permis....un infractor.
1
0
Nu e zi fara stiri beat la volan , drogat la volan, fara permis etc se da cu suspendare si daca sevlasa cu vuctime bagi pwla in legile de kkt
3
0
alo, tablagiilor, mai controlati lumea la permise ca toti nespalatii au acum masina fara sa detina permis
4
0
Omul nu detinea permis de conducere, asta arata ca a facut-o cu mana lui, bine ca nu a mai facut si alte victime. Imi pare rau pentru el ca om dar putea sa omoare oameni nevinovati.
2
0
Au venit tiganii in concediu
2
0
Suntem o natie de proati care se cred destepri. La ce te astepti?
1
2
pe yt, INFRACTORUL PRODUCEA PROBE MINCINOASE, sa vedeti ce temelie le da
1
0
Ba da, suntem soferi cei care comentam si multi dintre noi mergem si cu viteza dar trebuie sa te mai duca si mintea!
0
0
Este vorba de un t***n urit si nespalat samy bag pla in cyorile din tara asta
2
0
Oricarui sofer responsabil nu I se poate intampla sa sara sensul giratoriu in curtea cuiva. Este mult mai bine sa te bucuri de viata ca nu a dat vreun specimen ca asta peste tine, decat sa,l compatimesti. Asa, fara sinucigasul asta, soselele patriei sunt ceva mai sigure
0
0
Pacat de gard. T***n borat.
1
1
Probabil cei care comentati in halul asta fara pic de compasiune, si fara suflet nu conduceti ! Altfel ati sti ca orice conducator auto e supus riscului unui accident indiferent cat de prudent e, i se poate intampla sa greseasca la un moment dat ! Si deci daca a gresit , merita sa moara dupa logica voastra "desteapta" ! Cati vitezomani, nu sunt ! Majoritatea merg cu cel putin 110-120 ! La moarte cu toti ???
3
1
La 6 jumate dimineata erau niste familii de c****i din cativa copaci din Zona
0
0
ce va spunem de cascadorii rasturnati cu roatele in sus precum carcalacii?La mai multi!
0
0
Daca venea de la Cogealac, de ce o fi ocolit pe la Valu ?
0
0
se grabea la service
0
0
Boul a crapat fara sa ia pe nimeni cu el! Uite asa devin soselele mai sigure!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108