REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
17.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

ACCIDENT RUTIER pe drumul care leagă Năvodari de Lumina! VIDEO

ACCIDENT RUTIER pe drumul care leagă Năvodari de Lumina! VIDEO

Replica API 2 aprilie 2019 | 00:55 709

Nici bine nu s-a încheiat reabilitarea drumului care leagă Năvodari de Lumina, că a avut loc şi primul accident rutier pe asfaltul proaspăt turnat!

O autovehicul s-a făcut praf în urma unei coliziuni violente.

Deşi s-a speculat că o persoană ar fi decedată, se pare că vorbim despre răniţi uşor.

Conform oamenilor legii, au intrat în coliziune un autoturism şi un autotren, trei persoane fiind rănite.

Cum s-a petrecut accidentul - ce spun oamenii legii

În jurul orei 18:00, un bărbat, în vârstă de 55 de ani, a condus un autoturism pe strada Principală din Năvodari către DJ 226 şi, ajungând la intersecţia cu aceasta, din cauza nerespectării semnificaţiei indicatorului rutier Oprire şi a indicatorului de obligare LA DREPTA, a pătruns în intersecţie şi cu intenţia de a efectua viraj la stânga, a intrat în coliziune cu o autoutilitara, ce tracta o semiremorca, condusă de un barbat, în vârstă de 50 de ani, pe DJ 226, dinspre Lumina către Năvodari.

A rezultat vătămarea corporală uşoară a primului conducător auto, precum şi a pasagerelor, de 44, respectiv 19 ani din autoturism.

Sursa foto: Facebook / Orasul Constanta

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Administratorul firmei care a efectuat lucrarile de doi bani se face vinovat de acest accident si de altele care vor mai urma, deoarece, din pacate, sigur nu va fi ultimul. Aseara am traversat acea intersectie lipsita complet de vizibilitate si oglinjoara aceea, in care nici rujul pe buze nu ti-l poti retusa, este complet nefolositoare. Lucruri facute de mantuiala, din rautate si prostie crasa. Cat vom mai accepta toate acestea?
0
0
Drumul "reabilitat" cu asfalt turnat noaptea pe ascuns ca sa fure la metrul cub si marcaj facut cu ata , lucrare e ecutata de o firma capusha a PRIMARIEI NAVODARI al carei patron este militianul SURDU ! Dupa p saptamana deja au aparut gauri ! D.N.A. sa vina sa va ia !
12
3
ei si tu. era grasa si cu fii sa de se ascunde tirlr dupa portbagaju lor. motorul l am cumparat deja eu, un chilipir. i am dat si grasei un comision. i am zis ca am neoie si de puntea spate asa ca sta si maine,oricum drumul e un mare fas, e valurit, un real pericol. deja unde au pus asfalt definitiv s a gaurit
7
0
Cu asfalt turnat ca carnatul , in valuri ? Cu marcaje de tot rasul , trasate cu matura noaptea ? Cu gardul curtii jandarmilor la 0, 3 m ? Cu " Drum Ingustat " de la 2 benzi pe sens la o banda pt canu sunt in stare sa mute 4 stalpi de iluminat aflati in camp ? Bani sifonati de Primarie ! Au " reabilitat" drumul cu firma de instalatori sanitari ai primariei ... Termica condusa de un fost militian ! Sa vezi accidente mortale in vacanta de 1 Mai ! Pacat ! Au astupat porcaria facuta de Pocora cu alt asfalt ! Atat !
12
1
Nu vorbiti aiurea...nu intri pe banda de circulatie pana nu te asiguri
5
6
Lipsa vizibilitatei nu apare in stire,dar gardul langa banda de rulare este nu?si cam cum te asiguri dupa colt din masina?asta este primul dar o sa mai fie si altele pana atunci cand vor fi lucruri bine facute nu doar sa fie facute
8
2
mai e grasa din peninsula la produs acolo ca de aia nu a vazut ala tirul ca aia ocupa prima banda oricum maine pe olx de vanzare motor perfecta stare luat de pe o masina cu f putini km nu bate nu troncane
16
0
si unde sunt vitezomanii? un teribilist de 55 de ani?
6
2
Stiri de cacat nu vorbim de nerespectare sa fie clar ,nu e vizibilitate
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212