REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
12.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

ACCIDENT RUTIER TERIBIL în CONSTANŢA: 3 PERSOANE au MURIT!

ACCIDENT RUTIER TERIBIL în CONSTANŢA: 3 PERSOANE au MURIT!

Replica API 24 decembrie 2018 | 13:32 728

A intervenit elicopterul SMURD

A intervenit elicopterul SMURD

Un teribil accident rutier a avut loc în judeţul Constanţa, în dimineaţa de 24 decembrie, între Gălbiori şi Crucea, pe DN2A. Se pare că este vorba despre şoferul unui autovehicul care a pătruns pe contrasens.

Potrivit primelor informaţii, 3 persoane au rămas încarcerate şi se pare că ar fi decedate.

Update: Potrivit cadrelor medicale, pe lângă cele 3 victime decedate, mai sunt 2 persoane care refuză transportul la spital.

La locul solicitării a intervenit şi elicopterul SMURD, dar şi un echipaj de Descarcerare. Persoanele încarcerate ar fi doi bărbaţi şi o femeie.

Update

Potrivit oamenilor legii, în data de 24.12.2018, în jurul orei 10.00, un bărbat de 62 de ani a condus un autoturism pe DN 2A, dinspre Hârșova (Crucea) către Constanța (Gălbiori) iar, la un moment dat, ajungând într-o curbă periculoasă la dreapta, conducătorul auto nu a adaptat viteză la condițiile de drum (carosabil umed), a pierdut controlul direcției și a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 45 de ani din sens opus.

În urmă accidentului a rezultat decesul la fața locului a conducătorului autoturismului și a celor doi pasageri, un bărbat de 67 de ani și o femeie de 64 de ani.

Poliţiştii rutieri au declanşat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Are perfecta dreptate ,,gica de la gaze"".Circula unii cu niste taraboante vai de ele...adevarate COSCIUGE cu VOLAN!! HAUDI mancatias
2
0
Makidoni ordinari din TL.
4
1
Daca avea avion ca al mieu erea an viata acuma trecea prin duba lui aia ca prin aer nici nu stia ca a lovit ceva.Bai astia care aveti masini Ford sa va fie rusine!Mergeti la Ovidiu si sa le lasati an poarta la REMAT nu vedeti ca parca e facute din coca de cozonac.
3
8
Intradevar ,,e multi prosti peaici,, gen Virgil, iar lui Gica de la gaze ii dau dreptate dar comentariul lui nu are legatura cu accidentul. Condoleante familiilor care nu se pot bucura in aceste zile.
4
0
Pentru "Spui skoda": E Ford Mondeo Hatchback
6
0
logan este mai bun. ha ha ha
4
0
Verificati taxiurile pirat de pe centru,masini de 20 de ani cu o banda specifica cu insemne taxi,adevarate sicrie pe roti,evaziune fiscala la greu!FOMISTI
6
1
Si tragi apa. Mori cu zile in cotetul cehesc. A scapat-o pe contrasens, auzi. De parca omul asta la 60 de ani mergea ca la raliu... De ce nu verifica rar-ul skodele astea de noi, ca ele ies rebuturi pe poarta fabricii, cum iesea dacia 1310, fara directie, fara frane.
6
4
Recomand o stergere totala de memorie si reintrat in clasa I. Ai omorat grav limba romana. Sau sugi pula de la unul care stie cat de cat romaneste si poate mai ai vreo sansa.
9
2
Virgil, cum se scrie corect sugi pula sau sugi pula?
14
1
iesiti din ....porumb si va c....in drum , asa o sa faceti toata viata!
6
0
Vad ca e multi peaici care sade pa 20 milioane salar si face boala copilor pa ei ca ce bani facem noi in anglia pa bai zdrntilor io ridic pa saptamana 700 da paunds numai pa munca da la amazon si mai ami cade obligat an fiecare ssptamana cate unu doo ifone x si leptopuri si alte acarete un probagaj mai bine va uitati la saracia voastra care naveti bani sa treceti strada lasatine pa noi astoa dan anglia an pace io miam loat cinciar dan 2011 an 3 luni da amazon jahahaha
2
19
Va rog frumos sa nu comentati aiurea . E vorba de oameni in varsta in jur de 60 ani . Si va spune unul care a fost acolo de cand s-a anuntat politia si salvarea .
7
3
da,correct,condoleante!da' cam ce viteza avea omul acolo?ti se pare normal?daca ii omora s ipe cei doi?correct,are dreptate giga de la gaze,toti kktii de la tara si nu numai ,care pina le-a marit dragnea salariile si pot sa-si ia credite,le facsi isi cumpara cazane sau nu,dar nu asta e important,astia sint fara bun simt,niste imbecili si nu numai in traffic!gindirea lor se limiteaza la manele si parnghelii la maxim cu zbierete si injuraturi,sa vada ceilalti ce sau realizat ei!si mai sint si cocalarii care spalse sau wc-uri prin Anglia,mai nou,au venit acasa si se ard in basini!
7
3
mai date-n plm
2
8
Bai gica, nu mai comenta ca prosta-n drum daca nu cunosti detalii sau dinamica accidentului! Analfabetule ! Condoleante familiilor indoliate !
9
14
orice gunoi cu 200-300 de euro in buzubar si-a cumparat o cazatura ,adica a sarit din cotiga direct in cazan , el este regele soselelor ,este un om realizat ,un om implinit.este cel mai periculos specimen ,taranul cu aere de om relizat ,gunoiul daca este si haudi negru si-l parcheaza pe trecerea de pietoni , blocheaza usa de la intrare in spatii comeriale cu alte cuvinte a mers 20 de ani numai pe jos si cu druga si acum este boier .
25
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108