REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
17.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

ACCIDENT RUTIER TERIBIL în CONSTANȚA: UN om a MURIT!

ACCIDENT RUTIER TERIBIL în CONSTANȚA: UN om a MURIT!

Replica API 24 noiembrie 2018 | 04:12 1018

.

Încă o tragedie a fost înregistrată pe drumurile din Constanța! Un bărbat din județul Tulcea, în timp ce se afla la volanul mașinii sale, a pierdut controlul direcției de mers și a pătruns pe contrasens. Din păcate, a murit pe loc. Cercetările continuă în acest caz.

Potrivit oamenilor legii, în jurul orei 13.50, un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din Tulcea, a condus un autoturism pe DN22, dinspre Constanța către Tulcea şi, ajungând la km 279 +450 m, din cauza neatenţiei, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu o autoutilitară care tracta o semiremorcă, condusă de un bărbat, în vârstă de 55 de ani. În urma impactului, bucăți din autoturism au fost proiectate într-un alt auto, condus de un bărbat, în vârstă de 27 de ani. cesta circula în spatele primului autot marca, dinspre Constanța către Tulcea. În urma accidentului rutier, a rezultat decesul conducatorului din primul auto. Polițiștii rutieri au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment. Amintim că o altă tragedie a avut loc în județul Constanța, în seara de miercuri, 21 noiembrie. Un șofer băut, care rula cu viteză a pătruns cu mașina pe contrasens, la Ovidiu, și a intrat în coliziune cu un autoturism marca Hyundai, condus de o femeie de 31 de ani, care se îndrepta cu familia către Tulcea. Din păcate, șoferița, mama acesteia (61 de ani) dar și fiica (3 ani) au murit pe loc.

.

.

.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Relu mi-o suge cand ma pis
2
0
Nebunaticule, vaaai cat de gigantica o ai... Du-te, lai, la dracu!!!
3
0
... sa fie semnalizat cu indicator , ca progeniturile lor cu BMW-uri sa nu ramana fara permise ! La Constanta se moare la greu pe sosele ! POLITIA RUTIERA este depasita , legislatia este de kk si parlamentarii voteaza ca permisul sa fie retinut la ... 45 de puncte ! Acum , in prag de centenar , ne putem mandri si noi cu ceva : ROMANIA este pe primul loc in U.E. la accidente mortale ! Pfff !...
9
2
Nu nr masinii are importanta ci faptul ca se circula din ce in ce mai mult cu ochii in telefon si la limita inconstientei de face depasiri fara sa te asiguri. Constantean sau tulcean...nu msi are importanta. Inainte de toate era om.
3
2
nu te deranjeaza ca pleaca un prost care conduce ca un imbecil, ci faptul ca ia un nevinovat, ce circula regulamentar, dupa el. deci, pentru cei din tulcea si cei cu numere de bulgaria,ce nu mai incapeti pe sosele de prosti si ingamfati ce sunteti, alegeti un pom sau cap de pod in loc sa loviti pietoni si autoturisme fara de vina.
7
1
Relu eu cand am flexat-o pe ma-ta am platit-o,daca ceilalti lipoveni au uitat si nici nu ti-au platit pensie de intretinere te inteleg.....
2
6
In orice accidebt trebuie sa fie implicat un tulcean prost sau un BMW cu nr de bulgaria. Nu exista masini sigure...sau mai periculoase, exista soferi prosti, curve la volan sau pesti. Bag pula in toata Tulcea. Astia sunt mai prosti decat tiganii.
10
2
cauzele unor asemenea evenimente sunt lipsa de prudenta la volan si imbecilii care nu adapteaza viteza in functie de ce au inaintea ochilor.
6
0
Esti proasta.
1
1
Ce bine ca nu faci si tu parte din natia asta. Ia mai du te tu in al bania si lasa ne asa cum suntem. De fapt aia v-au go nit, n-au cum sa va mai primeasca.
8
1
Soferii astia de tulcea va rezolva voua sotiile, mamele, surorile de constanteni frustrati si cu putze mici
2
26
Acum o saptamana am tras pe dreapta sa ii fac loc unei masini cu nr de TL sa poata face depasirea, daca nu eram prudend eram "sus"
14
0
pe soseaua sta circula foarte multi machidoni, ca ei nu are nicaieri, ei sunt regii, au partzi, masini, telefoane, nu mai poti scoate p..a de ei. merg cu viteza de mama mama, in schimb astie cu numere de TL sunt praf la condus, fugiti din calea lor!!!
23
5
Volodea te cam bate fizica elementara. Fiecare corp care circula cu 100 kmh va absorbi energia cinetica dezvoltata, rezultand mai mult sau mai putin asemanarea cu un impact cu un zid la 100 kmh. Replica asta cu doua masini care se lovesc la 100 kmh e egala cu una cu un zid la 200 e cea mai mare prostie pe care o sustin 99 la suta din soferi.
10
3
Pe soselele dn Romania scapi cu viata numai daca circuli cu tancul.Tu-va-n gura de descreierati! Decind va spun ca-i devina natia si nu ma ascultati.
12
4
Volodea,cate like-uri iti poti da singur in 10 minute?????
7
7
Soseaua CT-TL este foarte periculoasa ,in afara loc. cca 100la ora cumulat cu 100 al celui din sens opus este ca si cum te izbesti de un zid cu 200 la ora.Trebuie facut ceva in sensu de cel puti 2 benzi pe sens sunt 120 km.si nu te poti tarai precum melcul dar o clipa de neatentie al unui cond.auto,telefon,bricheta,scrumiera,batista,apa produce un adevarat macel!
25
3
Cred ca masina e skoda fabia dupa grila radiatorului facuta zdrente in sant.inexplicabil cum tirul scania a ajuns in afara soselei dar nu pe partea cu directia de mers.
7
1
Cei mai prosti soferi sunt cei din TL
28
3
Stimata Raluca, nu poti sa mai ghicesti nici macar modelul masinii si fetele celor implicati sunt protejate, daca tu vezi mai mult! Se tot repeta tot timpul ca mor oameni pe capete, imaginile de mai sus nu fac decat sa prezinte adevarul.Nu putem decat sa ne rugam sa nu trecem prin ce au trecut ei si multi altii.
8
0
Drum in linie dreapta, toti prostii sa se afirme. Pacat de cei nevinovati.
9
2
In ultimu timp la ct sau imultit spagile la permise traseu 400euro
13
3
Lasa-ma sa ghicesc, viteza ucide. De fapt deceleratia brusca ucide, dar ce sa priceapa paesanii. Cum se face scoala de soferi si cum se dau carnetele ? Care e starea tehnica reala a vehiculelor ? Care e starea drumurilor ? Multi citesc, putini inteleg care sunt problemele reale. Cu mentalitatea pe care o aveti o sa platiti amenzi din ce in ce mai mari pentru 65kmh in oras, dar numarul mortilor pe sosea va continua sa creasca exponential. Asa se intampla cand ai guta, dar te tratezi de rosu in gat.
6
7
pe langa lipsa abilitatilor si a bunului simt, majoritatea-s prima generatie cu masina, e vorba si de starea tehnica a masinii si de starea drumului, dar vad ca de astea nu vorbeste nimeni. Viteza ucide, asta e o marota imbecila care ascunde toata mizaria sub pres. Au crescut amenzile de viteza, sunt mai mari decat in Germania. Zilnic sunt peste 500 de radare mobile in toata Romania. Cu toate astea se moare pe capete. Voua la rutiera nu va da cu virgula ?
19
2
Limba si literatura romana. Nu ti-ar strica o carte. Cu referire la ce ai vrut sa spui in acel "comentariu", o parte din ce spui tu acolo e adevarata aici nu te contrazic
18
4
Se da permise la toata lume cu aptitudini fara ai bani ai permis ,unide mai pui uni si de profesionisti .daca te duci an zille de examen la permise sai vezi acolo ca uni asi iau permise dar hbar nau sa conduca si pe urma ies pe sosele au noroc an ziua respectiva de un traseu mai simplu si gata e sofer cu experienta.si la cei care li se ridica permisu pentru alcolemie sa nu mai aiba dreptu niciodata la permis ca daca a urcat odata la volan va urca si a zecea oara
10
4
ba ce sa mai..accidentele astea mortale..sau violente ,sau chiar si alea doar cu pagube materiale reflecta caracterul constanteanului..sau a romanului. Majoritatea sunt pe fond de viteza,neadaptarea conduitei de mers la conditii meteo nefavorabile,smecherie, violenta. Romanul e fara scrupule..se urca la volan si se transforma in criminal... doamne fereste sa mergi cu 50-60 prin oras.flashuri injuraturi,claxoane.Imi pare rau de noi....
15
5
M-am saturat de atatia prosti cu carnet!!!
19
2
cate accidente s-a petrecut in ultima saptamana si cu descese,foarte multe si asta doar din cauza soferilor care se dau vitozomani ca au masini cu bani munciti sau castigati din furaciuni sau alte prostii,si din cauza aceasta mor oameni nevinovatiii,,pat
11
3
Pentru 14:35. Impactul a fost cu un camion... Viteza putea sa fie si de 90 kmh ca tot puzzle era facuta masina.
13
0
ce viteza avea de a ajuns asa. Am vazut accidente pe autostrada in nemtia cu 150 si nu aratau in halul asta masinile.
3
6
Nenorociti,adevaratiiiii criminali se afla pe sosele politistilori.legi aspre,este jale
10
3
asta nu e poza de pus cu mortul in masina...poate vede si familia
14
4
Puneti fratilor mai multe filtre pentru ca se circula in oras ca pe autostrada, iar unii nici macar nu au aptitudini pentru sofat !!! Doar ca vor si ei ca na e la moda sa iti fatai curu in masina. Accidente in orasu asta fara numar, de la zi la zi
30
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108