REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Accident rutier TERIBIL în Mamaia: un pieton a ajuns la spital!

Accident rutier TERIBIL în Mamaia: un pieton a ajuns la spital!

Replica API 15 mai 2019 | 00:25 505

Un accident rutier a avut loc în stațiunea Mamaia, în zona hotelului Național. Un tânăr a fost accidentat în timp ce se angajase în traversarea carosabilului prin loc permis.

Potrivit anchetatorilor, o femeie de 60 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, in stațiunea Mamaia, pe a treia banda, dinspre Năvodari către Constanța, iar la un moment dat, ajungând în zona unui marcaj pietonal, a accidentat un tânăr, de 27 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, din dreapta conducătoarei auto.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului.

Polițiștii rutieri au declanșat cercertările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt necesari indicatori pentru trecerile de pietoni mult mai vizibili, eventual si denivelari de reducere a vitezei !
1
1
Ieri , trecerea de pietoni de langa Penny Tomis Nord . O mama cu copil mic si carucior , au stat zece minute sa treaca bdul . Aurel Vlaicu , pe partea opusa . Era pe prima linie de la zebra ! Nimeni nu oprea ! Dimpotriva , treceau precum trenu , prin baragan . Cu o frica enorma , pana la urma , dupa zece minute a trecut . Binenteles , cu un enorm favor din partea soferilor .
4
0
Cand trec pe zebra aleg sa trec atunci cand trebuie sa opreasca cat mai putine masini pentru mine! Este o chestiune de bun simt si de autoaparare! Cand trec incerc sa-i vad pe soferi daca sunt constienti ca trec si sa le anticipez reactiile! Conform legii pietonii au prioritate doar daca s-au angajat in traversarea strazii prin loc permis! Daca tu astepti langa trecere nu este obligat nici un sofer sa opreasca pentru tine! In consecinta, cascati ochii cand travesati si nu o faceti ca si cand ati fi la voi in sufragerie chiar daca aveti prioritate in momentul respectiv!!!!!
7
2
In Constanta fix pe trecere ti-o iei. De aia multi traverseaza prin loc nepermis, cu trecerea langa!
4
1
Politia Rutiera sta la japcangeala noaptea,prin oras. La vrajeala si repede haide cu etilotestul. Preventiv pe Zi, mucles!
8
2
E jale prin Mamaia... toti ruptii in cur cu bemeveuri de acum 20 de ani luate de la groapa de gunoi din jermania au bagat si ei benzina de 20 de lei si se sparg in figuri cica ei au "bolizi de lux"
14
1
pune semafoare in mamaia!
9
1
Da nu-i chiar asa eram de fata acel tanar era un boschetar care facea slalom printre masini la 400m de prima zebra Trb sa-l vedeti cum zbatea in sange inca se vade balta de sange Termati-va cu atata prioritate pt pieton cumparati-va masini stiti foarte bn ca prin mamaia se dau smecherii cu 150 intre sensuri. Ps garda si ambulanta au venit cam in 30min felicitari
1
11
Aloo politia circulatie? E jale in mamaia nu te lasa nimeni sa treci pe zebra, trebuie efectiv sa traversezi ca sa opreasca si atunci unii opresc la 10 cm de parca ti ar face o favoare, lucrez la un restaurant si zilnic traversez la statia de autobuz, va spun, e jaleee!!!
24
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272