REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Accident rutier urmat de SCANDAL! Polițiștii, atacați cu PIETRE

Accident rutier urmat de SCANDAL! Polițiștii, atacați cu PIETRE

Replica API 10 aprilie 2019 | 01:50 323

Polițiștii tulceni, la data de 8 aprilie a.c., în jurul orei 16.45, au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier în municipiu. Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat mai multe persoane implicate într-o altercație, pe fondul evenimentului rutier, soldat doar cu pagube materiale.

În această situație, polițiștii rutieri au solicitat sprijin colegilor de ordine publică și jandarmilor. La fața locului au fost identificate două persoane cu comportament violent, atât față de persoanele prezente la fața locului, cât și față de polițiști. Însă, ceea a avut loc pare a fi desprins din scenariile de filme din Vestul Săbatic. Oamenii legii au fost atacați cu pietre, iar polițiștii au folosit armele din dotare, dar și sprayurile iritant lacrimogene. Cei doi au fost conduși la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, pentru audieri. Cercetările continuă, pentru clarificarea situației de fapt, de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea. După plecarea de la sediul poliției, una din persoanele audiate a fost implicată într-un alt eveniment rutier în municipiu, în sensul că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Spitalului , la intersecția cu strada Isaccei, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat. Conducătorul auto poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
politistii de locala sigur rezolvau incidentul
0
0
Tiganni trb starpiti din romania
6
0
@ 14:03 ...dupa tine , daca ies cu obuzieru pe strada , e ok ...na este libertatea mea .
1
0
Multa minte iti mai trebuie!
3
0
militienii reprezinta aparatul de represiune impotriva libertatilor cetatenesti. Trebuie torturati si macelariti asa cum au facut si ei de pe vremea odiosului carol al II-lea trecand prin demonicul comunist pana in prezent!
2
9
Era o vreme cand tiganii isi vedeau de ale lor! Cum sa dai cu pietre in politisti?!?
2
0
Asa le zice la tigani acum ?
10
2
Fierbe sangele latin in protagonisti !
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212