REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

ACCIDENTE RUTIERE pe bandă rulantă, pe A2!

ACCIDENTE RUTIERE pe bandă rulantă, pe A2!

Replica API 29 noiembrie 2018 | 01:18 553

Evenimentele rutiere nefericite continuă să se înregistreze, cele mai multe dintre fiind provocate de șoferii care nu adaptează viteza la condițiile de drum.

sursa foto/video: DRDP Constanța

Astfel, pe A2, la Km 55, în dreptul localității Dor Mărunt, un autocar s-a răsturnat, iar la km 66, o dubă de Poliție a fost implicată într-un accident.

De asemenea, pe calea 2, la Km 121, a avut loc un accident rutier, cu 7 autovehicule implicate. O persoană a fost rănită ușor.

Tot pe A2, la km 122, vizibilitatea este redusă sub 50 m. Utilajele DRDP Constanța acționează permanent.

Sectoarele de autostradă cu vizibilitate redusă alterneză cu sectoare de autostradă cu vizibilitate bună, situație care poate lua prin surprindere participanții la traficul rutier.

Ca urmare a acestei situații, recomandăm conducătorilor auto să plece la drum pe acest sector de autostradă doar în caz de extremă urgență sau să staționeze în spațiile de urgență până ăn momentul în care vizibilitatea se va îmbunătăți.

Menționăm că utilajele de deszăpezire acționează permanent pentru a evita depunerea de straturii groase de zăpadă, precum și a depunerii de polei.

”Facem apel la conducătorii auto ca în cazul în care totuși plescă la drum să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile meteo, să păstreze o distanță sigură față de celelalte autoturisme, să se asigure la schimbarea direcției de mers, să nu efectueze manevre bruște, săplece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate”, au transmis reprezentanții DRDP.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand esti prost, esti prost si iarna nu-i ca vara!
0
0
SI PROSTI LA VOLAN !
3
0
Popor de idoti
2
1
Culmea e ca autostrada e inzapezita si se circula pe drumul vechi, care e doar la 1-2 kilometri distanta. Asta da organizare nemteasca...
4
0
Esti proasta, fa? Abia a inceput ninsoarea, cine si cand pastaia ta vrei sa curete autostrada? Ai fost vreodata pe A2? Taci si scarpina-te.
3
0
Tdeauna ne ia iarna prin surprindere an fiecare iarna sunt nepregatiti dar la sfarsitul sezonului spun ca sau cheltuit bani pentru dezapezir platesc naturi casi face treaba
9
2
Toti makidonii ordinari si curvele si dragodatii din Tulcea cu masini de BG. Sa mi bag pula in ei de soferi idioti. Muie!
14
7
actionati acum ca se topeste zapada
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272