REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Accidetul rutier în care a fost implicat primarul de la 23 August: DETALII relatate de edil!

Accidetul rutier în care a fost implicat primarul de la 23 August: DETALII relatate de edil!

Replica API 12 decembrie 2018 | 00:00 944

Primarul și viceprimarul din 23 August au fost implicați, în data de 29 noiembrie, într-un accident rutier. Mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism, al cărui șofer a pierdut controlul direcției de mers.

“Nu o să-l dăm în judecată pe şofer. Noi ne bucurăm că am scăpat cu viaţă. Nu îl cunosc pe băiat. Băieţelul care a fost cu el în maşină, în schimb, a suferit un hematom la cap şi a stat trei zile internat în spitalul din Constanţa. Şoferul din maşina care a intrat în noi, nu a păţit nimic”, a precizat primarul de la 23 August, Mugur Viorel Mitrana. Primarul s-a ales cu răni multiple, are degetul mare de la mâna dreaptă rupt şi rupturi multiple la antebraţul de la mâna stângă, iar la genunchi răni deschise, care speră să se vindece într-o săptămână. În urma impactului, ambii oficiali s-au lovit de bordul maşinii. Dacă primarul s-a ales cu dureri şi răni multiple, viceprimarul Dănuţ Truşcă are dureri de coastă şi coloană, care se vor ameliora în perioada următoare. Primarul Mugur Viorel Mitrana speră ca în ianuarie 2019 să se întoarcă la muncă. Până se recuperează, însă, va fi în concediu medical. Primarul a stat cinci zile internat în Spitalul de la Mangalia, în timp ce viceprimarul a necesitat îngrijiri pe durata a două zile.

Cum s-a petrecut accidentul

Primarul Mugur Viorel Mitrana a precizat că mergea în urma maşinii de deszăpezire, când a avut loc accidentul. “Utilajul arunca antiderapant, iar noi să fie avut la bord 30-45 kilometri la oră. Şoferul din maşina care a intrat în noi a avut viteză mai mare şi a pierdut controlul volanului şi din sensul lui de mers a intrat pe sensul nostru de mers, pe banda întâi”, a povestit şeful autorităţii locale, care, din nefericire, îşi va petrece sărbătorile în concediu medical.

Mugur Mitrana

Maşina implicată în accident era a autorităţii locale. Este vorba de un duster, făcut zob, din spusele primaurlui, şi care va fi reparat apelând la poliţa CASCO deţinută de primărie.

Se deplasa dinspre Neptun spre 23 August

La data de 29 noiembrie, oamenii legii anunţau că la ora 12.40, un bărbat, în vârstă de 28 de ani, a condus un autoturism pe DN 39, pe banda 2, dinspre Neptun către 23 August și la km 34 +800 m, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul direcției către stânga și a pătruns pe sensul opus de mers, intrând coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 49 de ani, în banda 1, fiind vorba chiar despre primarul din 23 August, Mugur Viorel Mitrana. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului, de 49 de ani, a unui pasager, de 38 de ani din al doilea autovehicul (viceprimarul), precum și a unui minor, de 6 ani, pasager în primul auto. Ambele autoturisme erau echipate cu anvelope de iarnă. Oamenii legii au declanșat la aceea dată cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

Camelia MATEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Niciodata nu aveau ranile astea daca aveau centurile puse. Dar deh primar si vice n-au probleme sa fie amendati. Sper ca asta a fost o lectie buna. Ca aia care au inventat centura nu erau primari spagagii !
3
0
Hotaraste primarul si pe drumurile publice sau organele de cercetare ale politiei? Ce spune legea nu ce spune Mitrana Mugur. Iar balivernele declarate sa le creada el, ca unii dintre noi care conducem auto nu primarii nu punem botul.
4
1
Dusterul dupa cum se vede e ca nou. Stergatoare si faruri ii mai trebuie.Din cand in cand mai iese primarul pe geam sa semnalizeze.
8
0
s.au lovit de bordul masinii pt ca nu purtau centura de siguranta. iar la Cum arata dusterul apar 2 intrebari ? mergeau cu 30- 40 km si ei sau dusterul este de carton.
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218