REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Achiziţia corvetelor multifuncţionale, SUSPENDATĂ! A fost sesizat Parchetul Militar!

Achiziţia corvetelor multifuncţionale, SUSPENDATĂ! A fost sesizat Parchetul Militar!

Replica API 12 ianuarie 2019 | 00:51 370

Procedura de achiziție a corvetelor multifuncționale a fost suspendată de către Ministerul Apărării Naţionale! Potrivit MApN, departamentul pentru Armamente a sesizat Parchetul Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel, în temeiul unor suspiciuni rezonabile privind derularea în deplină legalitate a procedurii, de natură să afecteze realizarea interesului naţional de securitate în ceea ce priveşte Programul de înzestrare esențial "Corvetă multifuncțională". Procedura urma să se încheie sâmbătă, când urma să fie anunţat câştigătorul. amintim că unul dinmtre participanţi este Damen.

Secretarul de stat pentru Armamente, Andrei Ignat, responsabil cu derularea procedurii de achiziţie aferentă Programului de înzestrare esențial „Corvetă multifuncțională”, a prezentat ministrului apărării naţionale un raport de informare cu privire la acest subiect.

Astfel, secretarul de stat a adus la cunoştinţă faptul că Departamentul pentru Armamente, prin semnătura sa, a sesizat Parchetul Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel, în temeiul unor suspiciuni rezonabile privind derularea în deplină legalitate a procedurii, de natură să afecteze realizarea interesului naţional de securitate în ceea ce priveşte Programul de înzestrare esențial „Corvetă multifuncțională”, se arată într-un comunicat al MApN.

Având în vedere acest aspect, precum şi faptul că, la această dată, există un litigiu pe rolul Curţii de Apel Constanţa prin care Şantierul Naval Constanţa S.A., ca parte la „Asocierea dintre Naval Grup Franţa şi Şantierul Naval Constanţa S.A.”, solicită „anularea în tot a HG nr. 48 / 2018”, act normativ care fundamentează derularea procedurii mai sus amintite, secretarul de stat pentru Armamente, Andrei Ignat, a informat cu privire la suspendarea procedurii de achiziţie, până la clarificarea aspectelor semnalate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
au ajuns in armata romana si numai curvele rezista.
2
0
Seful armatei trebuie schimbat. Spaga pentru trucarea licitatiei trebuie sa ajunga la partid ca de obicei. Cu asta te incurci, te da in gat si nu merge.
4
0
procedura de achizitie se autodenuntaSa inteleg ca acest secretar de stat responsabil cu procedura de achizitie se autodenubta la minister ca este incapabil sa duca procedura la bun sfarsit, sau este ordin de la partid sa traga de timp?
2
1
bai papagalule care repeti ceva fara sa stii, e vorba de CORVETE si astea nu se refera la mata sunt altceva!
2
2
bai cacatule pesedeu de la 20:48 e vorba de hotararea de guvern 48 pe 2018 animalule !!! Muie dragnea, muie pesede !!!
3
3
O sa ne cacaim sa le facem si cand or sa fie gata toate, prima deja e depasita ca proiect...
5
1
pai astea erau promise demult de Ciolos cum sa le dea astia la altii
7
5
VA ASTEAPTAM SA VA RIDICATI CERTIFICATELE....... LE MERITATI.....
3
0
daca intra teldrum pe fir, se rezolva rapid, le fac din betoniere
13
5
Sa ma fac pe corvetele voastre.V am facut fraierilor si mi am bagat nevasta de la repansat cosuri Cernavoda in armata romana.Ce limbi bune dau eu in armata de cacat
4
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218