REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
13.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Achiziţie NECESARĂ în Primăria Constanţa: funcţionarii publici ‘îşi trag’ telefoane smart de ultimă generaţie!

Achiziţie NECESARĂ în Primăria Constanţa: funcţionarii publici ‘îşi trag’ telefoane smart de ultimă generaţie!

Replica API 20 octombrie 2018 | 01:12 353

Strălucirea 'iPhone' s-a stins chiar şi din ochii autorităţilor locale constănţene! Primăria municipiului Constanța intenționează să achiziţioneze 8 smartphone-uri în valoare de 23.432 lei lei fără TVA! Conform caracteristicilor, aceste 8 telefoane smart se încadrează în topul celor mai complexe, de ultimă generaţie. Conform cerinţelor tehnice, aceste telefoane smart nu sunt iPhone-uri, însă nu se află nici prea departe de preţurile cu care sunt acestea vândute pe piaţă, la liber. Probabilitatea ca aceste smartphone-uri să fie printre ultimele modele ale celor de la Huawei este mare. Şi vorbim aici despre modelul P20.

Conform site-urilor de specialitate, preţul unui smartphone Huawei P20 este la ora actuală, estimativ, de 3140 RON. Valoarea estimativă a achiziţiei dată de municipalitate este de 23.432 lei fără TVA, iar preţul celor 8 smartphone-uri din această marcă, acest model, ajunge undeva în jurul sumei de 24.000 lei.

Achiziția unui număr de 8 telefoane smart necesare Primăriei municipiului Constanța

Primăria Constanţa intenţionează să achiziționeze un număr de 8 telefoane smart cu următoarele caracteristici:

Telefoane Smart – 8 buc (- Dual sim - Rezistente la IP67 – Touchscreen - Model Procesor Kirin 970 - Frecvență procesor 4 x2.36 GHz + 4 x1.8 GHz - GPS, A-GPS, GLONASS, BDS - Sistem de operare Android 8.1 Oreo - Memorie RAM 6GB - Memorie internă 128 GB; Conectivitate - GPRS Da - Tehnologie Bluetooth A2DP - Tehnologie wirlesss 802.11 a/b/g/n/ac – NFC - USB Type-C; Foto video - Rezoluție cameră (Mp) 40 + 20 + 8 - Blitz integrat Dual LED - Rezoluție video 2160p@30fps - Cameră secundară 24Mp; Caracteristici foto/video - Lentilă Leica - Focalizare automată laser - Geo – tagging – Touchfocus – HDR – Panorama; Alimentare - Capacitate (mAh) 4000 - Tip baterie Li-Po - FM radio - Redare video MP4 - 3gp - Redare audio MP3, MP4, 3GP, OGG, AMR, AAC, FLAC, WAV, MIDI, ALTELE - Senzori Compas - Hall Senzor - G – senzor - Senzor de lumina ambientală – Proximitate – Giroscop - Accesorii incluse Cheie acces SIM)

Valoarea estimată este de 23.432 lei lei fără TVA.

Atribuirea achiziției se va face pe baza criteriului „prețul cel mai scăzut” Transportul produselor la sediul beneficiarului vor fi incluse în preț.

Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferte de preț conform prezentului anunț pe adresa de e-mail: memis.kenan@primaria-constanta.ro, cât și la sediul Primăriei municipiului Constanța, b-dul Tomis nr. 51.”, se arată pe site-ul Primăriei Constanţa.

P.S.

Click pe poze!

sursă foto: gsmarena.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
5000 de Euro sparti ampulea. Mizilic pe langa excursiile de peste tot din ultimii 2 ani. Mocangii neam de milogi. Se bucura la ciordeli de-astea, in timp ce orasul e varza cu carne de cioara.
0
0
Platiti absolut orice in euro sau dolari. Telefonie mobila, baril de petrol, mancare, accize la tigari si alcool...Banii pe graul de pe camp ii luati in euro... Altfel, atata timp cat ne miroase mana a bara de autobuz dar tastam pe iphone 8 cumparat in rate din ajutorul social sau somaj...
1
1
Mai bine voi astia de la primarie ar trebui sa va ganditi la o a doua alternativa in privinta platii pentru locurile de parcare. Nu este posibil ,daca mi-am uitat telefonul acasa, si vreau sa achit parcarea cu banii cash, sa nu pot...dar in schimb vin cateii lui TUDOREL DOGARU si iti pune amenda in geam... Nu este posibil sa platim in EURO fratilor...suntem in romania La problemele astea trebuie sa va ganditi jegosilor din primarie, muistilor de oameni, nu sa va schimbati telefoanele. Decat sa va luati telefoane de banii aia, mai puneti ceva din buget si achizitionati aparate pentru plata cash
5
1
Ce tip de telefoane aveau ca sa le schimbe? Cat de vechi? Cat de defecte? Si mai vorbim.
1
0
vezi ca are uni dan phiata grivita frate eftin ultima generatie tigari tigari tigari baiatu telefoane eftine bosule
1
0
Muie celr din primarie care isi bat joc de banil public! Nokia 110 e perfect pentru serviciu! P20 pro sa isi ia din salariu asa cum facem si noi!
9
0
Taceti ma din gura daca nu stiti. Acum o sa pot sa ii urmaresc pe unde umbla fiecare in timpul serviciului , pot da poze pe w app sa verific ce fac si pot transmite live parerile cetatenilor. Plus alarme urgente ISU Ar trebui ca fiecare primar sa faca asta.
4
1
Pai altfel cum sa posteze de la servici ca animalul de la 12:42 ? Muie fagadau, muie dragnea, muie pesede !!!
11
1
mortii mamii lor de jeguri, saliveaza la p20 pro. La ce folosesc ei telefoanele de 3000 lei bucata, in interes de serviciu ?
9
2
Si spitalu nu are nici pansament rusine primar de cacat
14
2
Esti pe langa subiect, postacule. Va sparge Fagadau la urmatoarele alegeri!
5
15
Macar telefoanele sa fie destepte ,daca oamenii evident ca nu.
14
2
Asa ne trebuie daca votam gasca M
11
1
ma la dracu cu voi vreti acum ca cei din primarie sa aiba telefoane cu butoanesaraceste constanta pentru 550 euro
2
10
Bani pentru cazino nu sunt pentru tel sunt
16
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272