REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

ACOPERIŞURI SMULSE DE VÂNT LA CONSTANŢA. Apartament DISTRUS - VIDEO! Proprietara, devastată: 'Ce mă fac eu?!'

ACOPERIŞURI SMULSE DE VÂNT LA CONSTANŢA. Apartament DISTRUS - VIDEO! Proprietara, devastată: 'Ce mă fac eu?!'

Replica API 5 august 2019 | 00:32 362

După furtuna de sâmbătă, 3 august 2019, sunt în continuare cazuri de copaci rupţi din rădăcină în municipiul Constanţa, dar la care autorităţile încă nu au ajuns pentru degajare. Situaţii de acest gen au fost semnalate de cetăţeni în zona City Mall, pe Şoseaua Mangaliei şi în Tomis I.

Totodată, au fost sesizate alte noi cazuri de acoperişuri smulse de vânt: spre exemplu, pe strada Mălinului, pompierii au intervenit pentru degajare. O altă situaţie de acest gen s-a înregistrat pe strada Tulcei. Aici, proprietara unui apartament situat la etajul 4 ne-a declarat că este disperată! "A fost smuls acoperişul, a plouat în casă, e jale. Nu ştiu încotro să o apuc. Am mai avut acum câţiva ani o problemă în apartament, cu o conductă. Au existat avarii, am reparat pe banii mei, am asigurări... dar asiguratorul este Euroins şi nici acum, după 3 ani, nu m-a despăgubit! Vă daţi seama, acum, când paguba este atât de mare, ce fac?! Ce mă fac eu?", s-a plâns femeia.

Imaginile foto şi video de la faţa locului sunt elocvente. Ataşat vă oferim şi dovada că femeia are asigurare pentru apartament:

VIDEO din apartament şi de pe bloc:

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa mai vina vreo cateva furtuni sa darame tot ce e facut fara autorizatie doar asa pentru ca uni au tupeu si profita de bunul simt al vecinilor.
0
0
Vor pleca si ultimii meseriasi buni. La urmatoarele furtuni,vor pleca si acoperisurile facute de oamenii priceputi la orice altceva decat meserie. Sa va faca casele procurorii prieteni cu interlopii.Hastag rezist vor fi medici,asistente,profesori. Ce nu va comvine?
0
0
Acoperisurile de pe blocuri, cele smulse de vint, aveau autorizatie de constructie, aveau un calcul de rezistenta la vint in rafale, la incarcare cu chiciura... pariem ca nu?
4
0
Viseaza in continuare, tu bogato, sa stai in chirpici, vezi-ti de cutia ta de chibrite care e la fel de mare k garajul de chirpici
0
2
daca esti proasta si te-ai asigurat la EUROINS. Asigurarea PAD cost la fel la orice asigurator.
2
1
Pentru aia 3 de jos stati in chirpicii vostri saraciilor ca nu va cerut nimeni nimic si nici nu va bagat in seama pezmetarilor
3
3
trei prosti drogati puturosi ,si rai de gura.
2
3
Parter si ultimul etaj. Prietenii stiu de ce.
7
1
Sa va iau pe toti trei la m...e!
3
7
in toata romania vedem construite tot felul de cotete fie asa zise balcoane sau mansarde. sun foarte urate.fiind proprietate, proprietarul raspunde.
12
2
Da cine plm v-a autorizatii pt acoperisuri ....aia sa plateasca, si sa ma pish p cotetele voastre de ..jde de mii de bani
11
6
Pe blocurile astea si pe apartamentele astea cereti preturi supraevaluate? pe m2 care costa ca pe afara?Futu va cutiile sa va fut cereti cat nu fac...asta e Romania condusa de idioti si fanarioti
28
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272