REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Acorduri de Cooperare semnate între primăriile Tuzla, Agigea, Cumpăna şi partenerii bulgari: proiect transfrontalier

Acorduri de Cooperare semnate între primăriile Tuzla, Agigea, Cumpăna şi partenerii bulgari: proiect transfrontalier

Replica API 10 octombrie 2018 | 23:03 604

Reprezentanţii Primăriei Tuzla, în parteneriat cu Primăriile Cumpăna şi Agigea din judeţul Constanţa, alături de municipiul Balchik din districtul Dobrich Bulgaria s-au renit în cursul zilei de marţi, 9 octombrie a.c., la sediul Primăriei Tuzla, pentru o conferinţă de presă organizată în cadrul proiectului ACTIVE “Creşterea competivităţii prin perfecţionare, viziune şi educaţie”, proiect finanţat în cadrul Programului INTERREG V-A România-Bulgaria.

Cu această ocazie edilii prezenţi au semnat şi Acordurile de Cooperare încheiate între partenerii proiectului ACTIVE ROBG – 148 şi Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Constanţa şi Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Bulgaria.

Scopul proiectului “Creşterea Competivităţii prin Perfecţionare, Viziune şi Educaţie” constă în schimbarea mentalităţii colective asupra menţinerii pe piaţa muncii a populaţiei vârstnice, prin asigurarea unei vieţi mai sănătoase, mai productive, participative şi independente pentru această categorie socială, cu impact pozitiv asupra sistemului general de protecţie socială, în beneficiul dezvoltării macroeconomice naţionale.

Evenimentul se înscrie în seria activităţilor de promovare a programului de finanţare şi de informare asupra obiectivelor, scopului, activităţilor şi rezultatelor preconizate ale proiectului. La eveniment au participat primarul comunei Tuzla, Reşit Taner, primarul comunei Agigea, Cristian Cîrjaliu, viceprimarul din Balchik. Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gîju, nu a putut fi prezentă din cauza faptului că este într-o delegaţie la Bruxelles.

“Să sperăm că vom reaccesa împreună fonduri europene. Aceşti bani care vor veni în viitor vor folosi la dezvoltarea atât a comunităţii Tuzla, Agigea, cât şi Balchik.”, a declarat primarul comunei Agigea, Cristian Cîrjaliu.

Video:

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hai sa ne suga pula toti primari psd in frunte cu taner
6
1
Zici ca s duminica la obor
3
0
Ma intreb ce o fi inteles Taner ? Ca el nustie decat cu volanu de autobuz!
6
2
Eu sunt Sorin,secretarul comunei Cumpana...am niste fite si figuri in cur,e zici ca sunt presedintele tarii...dar eu sunt un golan,care fura tot,sub obladuirea primaritei!!!
5
1
INVATA CARJALIULE CUM SE FACE CANALIZARE IN LAZU
6
0
Nu doar figura ci unii dintre ei chiar sunt , si nu golani ci golanoi!
6
0
Ce figuri de golani au primarii romani ! Zici ca te fac la buzunare
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367