REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Acuzaţii grave la adresa Simonei Halep. A făcut-o praf în direct, în plin scandal de dopaj

Acuzaţii grave la adresa Simonei Halep. A făcut-o praf în direct, în plin scandal de dopaj

A.F. 29 ianuarie 2023 | 00:00 1448

Atac dur la adresa Simonei Halep. După ce a fost suspendată fiind prinsă dopată la un control efectuat la US Open, constănțeanca a fost apărată de mari sportivi. Au fost însă și voci care au acuzat-o.

Acuzatii grave la adresa Simonei Halep. A facut-o praf in direct, in plin scandal de dopaj

Simona Halep

Jurnalistul Radu Banciu este deranjat pentru că Simona Halep ar fi primit un tratament prea blând. Românca a fost suspendată provizoriu, iar acum așteaptă decizia tribunalului independent de la Londra, Sport Resolutions.
Atac dur la adresa Simonei Halep

Radu Banciu a avut un discurs dur la adresa jucătoarei de tenis pe care o acuză că „înlănțuie minciunile” în cazul de dopaj.

„Este o rușine pentru sport Simona Halep în momentul ăsta! Că și-a prezentat nu știu ce ținută, ce vorbești, bă? După ce a fost prinsă dopată, cea mai mare rușine pentru un sportiv pe planeta asta! Ghilotina nu mai există! Cea mai mare rușine este să fii prins dopat, după aceea să înlănțui minciunile că tu nu știai.

Păi da ce, băi, ați prins vreodată pe vreunul cu evaziune fiscală sau cu corupție să spună: ‘Da, domne’, eu am furat de am rupt?’. A venit vreodată vreun Sorin Oprescu să ne spună: ‘Aveți dreptate!

Acum că m-ați prins, pot să vă spun. Eu sunt cel care am luat șpagă!’. N-a recunoscut niciodată niciunul!”, a spus Banciu în emisiunea „Fotbal All Inclusive” pe care o realizează la Prima Sport.
Radu Banciu: „N-a șters-o nimeni”

Simona Halep a declarat că este nevinovată, dar deocamdată nu și-a dovedit nevinovăția.

„Și o ridică toată lumea… N-a acuzat-o nimeni în România, n-a șters-o nimeni! V-am spus asta din prima zi în care s-a întâmplat.

Că nu avem competențele morale să ne judecăm între noi. Tot ce se spune, tot ce se scrie este fals.

Într-o țară normală, o rădeai din palmares! Nu mai exista! Nu mai vii cu nicio scuză, că oricum este ca la politicieni. Ai fost acuzat, ți-ai dat demisia. (…) Pentru ce să sprijinim un infractor?”, a mai spus Radu Banciu, scrie sportbull.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Zici Banciu si tragi apa..asta e valoarea acestui specimen
0
1
nu am acuzat-o! nu-mi pasa ca este machidoanca(putea sa se marite cu oricine, nu musai m******n). este rusinos sa te dopezi. in lume nu trebuie sa-ti intre acul in fund, ca sa te recunoasca bun.
2
0
Cine i asta ba Halep,malek,pulek sau cum Io mai spune?Că n am auzit da ea.Dupa nume pare a fi un jeg și wc da m***e.Ce mă e campioana la tras koka pa Raț?
4
8
Cine ești tu Banciule, de îți permiți sa jignești un om( sportiv sau nu)? Mă mira faptul ca este păstrat in grila, acest individ care arunca cu noroi in oricine! Când se va da verdictul, atunci poți face comentarii. Este jenant sa ai un asemenea comportament!!!!!!!
13
5
Da cine dra--u a auzit pana acum de asta adica Baciu sau Banciu.
11
5
Esti un frustrat!
11
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272