REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Adela Popescu, însărcinată cu al treilea copil? Vedeta, dată de gol de mama soacră

Adela Popescu, însărcinată cu al treilea copil? Vedeta, dată de gol de mama soacră

Replica API 6 ianuarie 2021 | 00:00 1792

Gazda feminină a emisiunii "Vorbește lumea!" a început anul cu două vești pentru telespectatorii Pro TV. Prima veste a fost despre colegul Cove - Gabriel Coveșeanu, care a fost infectat cu noul coronavirus. În ceea ce privește cea de-a doua veste, vedeta a preferat să păstreze misterul până vineri, când va reveni în platou colegul ei de emisiune.

Adela Popescu

foto: arhiva personală/Facebook

Înainte de anunțul misterios al Adelei Popescu (34 de ani), în mediul online începuseră deja să circule speculațiile despre o posibilă sarcină, cea de-a treia a vedetei, care mai are doi băieți.

Cu două zile înainte de sfârșitul anului 2021, Adela a publicat pe Facebook o imagine cu soțul ei, Radu Vâlcan (43 de ani), care era pe podea și vorbea la telefon. Comentariul vedetei, "Oare ce veste a primit?", a trezit imaginația fanilor, care au bombardat-o cu întrebări indiscrete. Evident, comentariile s-au învârtit în jurul ipotezei unei noi sarcini.

Radu Vâlcan

foto: arhiva personală/Facebook

Iar intervenția soacrei Adelei nu a făcut decât să pună paie pe foc. „Anul nou să vă aducă multă, multă sănătate, să vă bucurați de familia voastră frumoasă și unită, de toți cei dragi. Să aveți liniște și pace, respect, răbdare și multă dragoste. Să vă bucurați de tot ce v-a dat Dumnezeu. Să vină barza cu multă dragoste și să fiți toți cinci sănătoși cu multă dragoste. La mulți ani! Mamaia Ilonka”, le-a transmis mama lui Radu Vâlcan!

Toată lumea este fericită, iar "Adela are pofte și se vede că silueta ei s-a schimbat și a luat proporții. Însă va da vestea abia vineri. Este bine, este plină de energie și își dorește că viitorul lor copil să fie sănătos. De aceea s-au mutat și la casă nouă ca să aibă mai mult loc pentru cei doi băieți ai lor, dar și pentru ei", au declarat surse din apropierea vedetei de televiziune, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Inseamna ca u crescut salariile in Pro. Sa mai auzim noi ca le da guvernul ajutor. In fine, individa de mai sus in afara de reclame ple la detegenti si sampoane e ocupata cu....
2
0
Mai stie si altceva decat futut si fatat?
5
0
Cand te opresti, fata?????
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212