REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° ConstanÈ›a Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
16.4° ConstanÈ›a Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

O mașină a Poliției Locale Constanța a rămas blocată pe plajă. Video

O mașină a Poliției Locale Constanța a rămas blocată pe plajă. Video

Victor ROTARU 6 mai 2024 | 00:00 3410

Doi poliÈ›iÈ™ti din ConstanÈ›a au rămas împotmoliÈ›i cu maÈ™ina în nisip. Un trecător a surprins întregul moment È™i l-a postat pe reÈ›elele sociale.

O masina a Politiei Locale Constanta a ramas blocata pe plaja. Video

Imagini demne de filmele cu Stan È™i Bran au fost surprinse zilele trecute pe plaja Modern din ConstanÈ›a. Un echipaj de poliÈ›ie a fost surprins în timp ce încerca să scoată maÈ™ina dintr-o baltă. Incidentul s-a petrecut pe un drum tehnologic construit la marginea plajei pe vremea când aceasta a fost lărgită.

O masina a Politiei Locale Constanta a ramas blocata pe plaja. Video

CirculaÈ›ia autoturismelor este interzisă în acea zonă, chiar È™i în cazul în care există o misiune urgentă, poliÈ›iÈ™tii nu au acces. Zilele trecute, din cauza ploilor, s-au format bălÈ›i adânci, iar parcurgerea drumului este cu atât mai dificilă. Cu toate acestea, echipajul de poliÈ›ie nu a mai È›inut cont de aceste aspecte È™i a intrat cu maÈ™ina pe acea porÈ›iune de drum.

O masina a Politiei Locale Constanta a ramas blocata pe plaja. Video

Un trecător a surprins întreg momentul. În imagini se observă cum poliÈ›iÈ™tii, unul cu picioarele goale, s-au chinuit să scoată maÈ™ina din baltă. ”MaÈ™ina de poliÈ›ie din ConstanÈ›a, blocată pe plajă. Cum au voie, mă, aÈ™tia pe plajă cu maÈ™inile? Ia uite acolo! Ce avem noi aici? Un poliÈ›ist care È™i-a băgat picioarele în niÈ™te saci de gunoi, care i se cam tot trag de picioare. Uite, poliÈ›istul ăla a coborât desculÈ› din maÈ™ină”, a spus martorul care a imortalizat momentul È™i a postat clipul pe reÈ›elele sociale.

O masina a Politiei Locale Constanta a ramas blocata pe plaja. Video

În cele din urmă, după mai multe tentative eÈ™uate, cei doi poliÈ›iÈ™ti reuÈ™esc să scoată maÈ™ina, după câteva zeci de minute. AceÈ™tia au apelat la ajutorul unui alt È™ofer, care a tractat maÈ™ina de poliÈ›ie.

VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
curveee si prossti!
1
0
ACEL MILITIAN CARE ARE SACI DE GUNOI IN PICIOARE,ESTE...MILITIANUL...NICOLAE EMILIAN...CARE SE VREA SA DEVINA PRIMARUL CERNAVODEI...ASA VA FI...VEI FI VOTAT PRIMARUL....K....URULUI....BAFTA MILITIENE..
3
1
pe unul il cunosc a fost pescar si a crezut ca i cu barca....gun oaiele societatii
2
1
Niste p****i.
3
1
Numai Handicapati la Locala … fosti carausi de bagaje, strungari majoritatea fosti soneri fara de capatai …Rusine !
6
1
Dar ce aveți cu bieții gardieni publici? Aveau întâlnire de lucru cu moluștele! :)))
8
1
Dacă era polițistul local Chisoiu...era bine sa se și înece.. nu doar să rămână cu masina in nisip. Nu există un frustrat și un dobitoc în toată poliția locală,cum este acest pitic năsos și crăcănat,Chisoiu. Venit din Medgidia în oraș,se crede dzeu când este îmbrăcat gratuit ,în hainele statului..dar nu-l caracterizează deloc aceasta meserie..este prea dobitoc ,p***t,îngâmfat,...parvenitul asta... Să dea dzeu să aibe un Paște, asa cum a făcut el la alții....să nu aibă parte de bunăt**e,sănăt**e,și armonie...sa aibă parte de reverso
7
0
Șeful gardienilor declara ca fugăreau un cățel periculos, având probabil in fisa postului atribuții de hingheri. Întreb pentru o vecina, se amendează singuri sau solicita înzestrarea cu masini de teren inscripționate Serviciul de Ecarisaj Local?
5
0
Ce dracu cauta ala acolo? A fost chior sau p***t cand a intrat acolo? Faceau ce ? Au intrat ziua sau noaptea? Cu ce scop asa departe ? Prindeau ce? lacuste? Rapandule? La apus de luna sau rasarit de..p---a? Sunt multi si p****i ...unii.Sa reduca din ei ca nu fac nimic decat freaca menta si spala nisipul .Daca nu era o urgenta si doar se plimba sa vada pasarele, afara.Faptul ca sunt in picioarele goale si trag de masina ...nu aveau urgenta.Incercau sa nu afle superiorii.incercau sa drega busuiocul sa nu se afle.Nu faci institutia de ras.
9
0
Cât de p***t să fii să intri cu mașina în nisip. Numai cocalarii și handicapații de la așa-zisa poliție locală puteau să o facă. Vrem să-i vedem cum se amendează singuri.
12
0
Vorbe urate la adresa mea sunt date de către Moraru Mădălina zisa Slinoasa noua colega adusa aici pe criterii sexuale , că inteligența ei este cat a unei maimuțe macaci , ea fiind plimbata prin toate birourile primăriei Cernavoda datorita codoșlacului ce o caracterizeaza....
13
0
Politia locala,total inutila,formata din foști gardieni publici cu creierul cât o nuca care stau pe salarii nesimțite plătite din taxele noastre! Sa vedem ce reacție va avea primarul în cazul asta!! Cu siguranta va spune ca aveau vreo acțiune de prins guvizi!
12
0
Da-le Doamne minte ca restul vad ca au dar nu stiu cum sa le foloseasca. Pe ce criterii se fac angajarile la politia locala? Ce teste/examene se dau la admitere? Din ce se vede in foto si in video se pare ca acesti indivizi au un IQ deficitar, par a fi un fel de Fred si Barney ai timpurilor noastre.
9
0
Si acum amenda cine o da si cine o ia?
16
0
Sunt necesari, numai ca din păcate nivelul intelectual pentru circa 80% dintre ei este cam nul. Restul de 20% la suta sunt trași în jos de majoritari. Mi-au dat o amenda și pentru a o descifra ne-am strâns tot satul su tot nu am reușit! Păcat, mai suplineau lipsa de la nationala, dar decât asa numeric...mai bine lipsa.
18
0
Care plajă???!?!!?!
8
0
Cel mai dosnic angajat al localei Cernavoda este Comandasu Poponarul,vrea sa-l angajeze pe somnorosul de fiisu la locala,de aia pupa sefii in dos!
11
0
Javra când câte un om telefon la sediul vostru sa sezize cate o problema tu mergi și le sifonezi numele celor care au dat telefon ,ceea ce este interzis să divulgi secretele de serviciu.Ar trebui sa se sesizeze dk Comandant Stele sa te dea dracului afara sifon zis jeton
10
0
Un cetățean a sesizat că … rasa celor periculoși se află pe plajă…împotmolit pe drumul tehnologic adiacent plajei
11
1
Mai bine desfiintati serviciul politie locala,plin de trantori umflati!Noi la locala Cernavoda stam mai retrasi cand suntem de serviciu,urmarim promotiile la supermarketurile din oras,stam acasa la tura de noapte si in Weekend dupa amiaza cand nu avem sefi la munca,plimbam neamurile cu Dusterul de serviciu,trai pe vatrai,galbeni de grasi,marea majoritate 120kg plus! Eu(Comandasu) ca sa-mi pastrez postul sifonez colegii la sefi,un fel de pupincurist! Folosesc Dusterul(masina politiei locale) in interes personal cand sunt de tura(am limba ascutita),plimb copii,nevasta mama,sora,frate,trai la locala Cernavoda!
15
0
Ce cauta idiotii in apa ?Hoti?Daca sunt de la locala nu ar trebui sa ne surprinda cu nimic.Nu ca ceilalti ar fi mai destepti.Siguranta si incredere.Vai mama mea.
27
1
Da desfiintzatzi odata gardieni publici transformatzi in politzishti locali pentru ca orashul are o groaza de lipsuri nerezolvate dupa 1990 din lipsa banilor,cei capabili sa dea examen sa intre la politzia natzionala pt.ca oricum spun ashtia ca au lipsa de personal,hai Chitzac incepe odata cu reducerea cheltuielilor inutile,pentru ca pe langa politzishti locali mai sunt si alte locuri pe unde se scurg bani Constantzeilor si tu ca primar shtii sau ar trebui sa shtii unde se duc bani primariei si pentru ce caci eshti primar nu portar la primaria Constantza,hai fa traba asta si nu mai ai nevoie de alta reclama pentru ca sa fii reales,banii ma,ai grije pentru ce se cheltuiesc bani primariei ca si cum ar fi bani tai de-acasa,asta face un primar caruia ii pasa de oameni care i-au dat bani lor pe mana pt.ca au avut incredere in el cand l-au votat.
30
3
Dau moda!
13
0
Ar pute să-și dea acum singuri amenda pentru ca au întrat cu mașina pe plaja
37
1
99 % din politia locala e formata din minoritari, ma.. Ke
35
1
NU MAI FITI...RAUTACIOSI....NU STIATI??? MILITIANUL RAMANE PANAN-N VECI.....MILITIAN...p***t CA NOAPTEA...STITI CE RETRIBUTIE ARE UN MILITIAN DE LA LOCALA????NU VA SPUN CA VA FAC RAU DE SARBATORI...SAU MAI BINE INTRBATI-L PE ...STEFLEA NICOLAE...DE LA MILITIA LOCALA CERNAVODA,CATI BANUTI INTRA LUNAR PE CARDUL LUI...??? AM PROMIS NU VA SPUN...SARBATORI LINISTITE...LA MILITIA LOCALA...
24
3
Toti aia sunt bagati cu spaga la sefi.
23
1
V-ati facut de cacao in toata tara hahaha. Sunteti stire pe Prima Pagina. Bineinteles toti handicapatii se baga in Politia Locala
32
1
Gardieni publici înțepeniți
29
2
Cea mai p*****a investitie pe care o poata face o primarie. Sa bage bani in Politia Locala.
32
1
rasu plansului ar trebui desfiintati bani risipiti si sunt multi inca o mica structura de smenuri si furaciuni a primariilor
35
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468