REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Vasile Balmuș vrea să-l „zboare“ pe Robert Șerban de la Primăria Eforie, din cauza taxelor ca la Monte Carlo! Video

Vasile Balmuș vrea să-l „zboare“ pe Robert Șerban de la Primăria Eforie, din cauza taxelor ca la Monte Carlo! Video

Mirela PASCAL 18 mai 2024 | 00:00 1749

Vasile Balmuș, candidatul AUR la Primăria Eforie, s-a aflat vineri, 17 mai, în studioul Replica, unde a vorbit despre cum a făcut praf primarul Robert Șerban proiectul realizat din fonduri europene și care vizează reabilitarea Falezei. De asemenea, Balmuș a vorbit și despre proiectele sale, prioritate fiind reducerea taxelor din Eforie, care sunt cele mai mari din țară, sunt ca la Monte Carlo, zice candidatul AUR.

Vasile Balmus vrea sa-l „zboare“ pe Robert serban de la Primaria Eforie, din cauza taxelor ca la Monte Carlo! Video

Armata a început să lucreze, armata de postaci de fapt din acele conturi. Părerea mea este că nici unul nu este real. Sunt conturi fake, nu au decât activități în campania electorală și atât. În loc să răspundă administrația locală despre sesizările pe care le-am făcut și în scris și video, astea sunt răspunsurile lor «Haideți să-l terminăm pe Vasile». Ei știu foarte bine cu cine au de-a face”, a spus Vasile Balmuș. „Am făcut sesizări despre toate proiectele europene din Eforie, am cerut să ni se dea relații... cine și ce s-a recepționat, cum a recepționat. Mi s-a răspuns prin conturile acelea. Eu am aflat foarte multe lucruri pe care nici eu nu le-am știut vreodată în viața mea... cum că sunt hoț, că trăiesc din banii mamei, cred că nu vă imaginați ce scrie acolo, jigniri... Nu așa se face campania electorală. Cetățenii orașului Eforie mă cunosc foarte bine, știu că nu suntem o familie care am trăit din ajutor social, părinții mei sunt în Germania, avem acolo o casă, părinții mei au un venit undeva la 7 mii de euro lunar. Eu prima și prima oară am muncit în Germania, am jucat fotbal în Germania am jucat în liga a 3-a, am câștigat niște bani frumoși și afacerile pe care le-am făcut în Germania au fost mai mici, dar au fost destul de bune pentru începutul meu, am avut și o alimentară în Eforie, mă cunoaște toată lumea”, a declarat Balmuș.

Balmuș: În doi ani vom avea o răpciugă de faleză

Candidatul AUR a vorbit și despre proiectul de reabilitare a falezei, care a fost făcut praf de Robert Șerban. Balmuș spune că a sesizat Disciplina în Construcții, Brăila și București, pentru a face verificări. 

Problema mea primordială este în Eforie Sud, este o problemă destul de mare. Din dronă arată destul de bine faleza, dar când mergi la sol pardoseala este spartă, băncile sunt ruginite, spațiul verde inexistent, copacii sunt uscați și dacă sunt de profesie vă toate detaliile. Deci balustrada care este dintr-un cablu din inox și este sudat și a început să ruginească, stâlpii electrici sunt cu cablurile pe afară, fântâna arteziană inexistentă. Acolo este reabilitarea falezei asta înseamnă spațiu verde, bănci, pardoseală iluminat, sunt unele dintre ele care există dar nu sunt conforme. Nu știu dacă mulți înțeleg lucrul acesta, s-a făcut un efort destul de mare pentru aceste proiecte la care nu a muncit domnul primar, au muncit alții din a cărui echipă am făcut și eu parte, problema este că dacă am muncit, putem să avem în cel puțin zece ani o faleză frumoasă, dar făcând-o în stilul în care se lucrează acum vă asigur că în doi ani vom avea o răpciugă de faleză“, a declarat candidatul AUR.

„Prevederea actualei administrații locale este de 135 de milioane, înseamnă 27 de milioane de euro și gândiți-vă că noi am făcut proiectele astea toate cu suma aia de 5 milioane de euro, și reabilitarea lacului și reabilitarea falezei din Eforie Nord și centre de excelență, dar și reabilitarea teatrelor”, a completat  Balmuș.

Vasile Balmus vrea sa-l „zboare“ pe Robert serban de la Primaria Eforie, din cauza taxelor ca la Monte Carlo! VideoRobert Șerban

Faleza în care s-au „investit“ 22 de milioane de lei arată ca și cum a fost abandonată

Valoarea totală a proiectului „Modernizarea și reabilitarea infrastructurii conexe de utilitate publică în scopul creșterii competitivității destinațiilor turistice în Stațiunea Eforie Sud”, în care este inclusă și faleza, a ajuns la 22.568.008,96 lei. Primăria Eforie a primit fonduri nerambursabile de 22.116.648,86 lei. 

Vasile Balmus vrea sa-l „zboare“ pe Robert serban de la Primaria Eforie, din cauza taxelor ca la Monte Carlo! Videolucrări la faleza din Eforie Sud

Ne-am deplasat și noi pe faleza cu pricina, iar realitatea este dură. Faleza din Eforie Sud arată ca și cum nu s-a investit nici măcar un leu în reabilitarea sa... deși lucrările abia s-au încheiat, în urmă cu doar câteva luni.

Vasile Balmus vrea sa-l „zboare“ pe Robert serban de la Primaria Eforie, din cauza taxelor ca la Monte Carlo! Video

De la bănci cojite și cratere în benzile de alergat, la zone în care se adună apa de la ploi și capace de canalizare ruginite, toate le găsești la o scurtă plimbare pe faleza din stațiune. Fotografiile vorbesc de la sine și exprimă nepăsare și ignoranță, în adevăratul sens al cuvântului.

Vasile Balmus vrea sa-l „zboare“ pe Robert serban de la Primaria Eforie, din cauza taxelor ca la Monte Carlo! Video

.

Vasile Balmus vrea sa-l „zboare“ pe Robert serban de la Primaria Eforie, din cauza taxelor ca la Monte Carlo! Video

Video 1:

Video 2:

Video 3:

Avem taxe la Eforie ca în Monte Carlo!

Revenind, întrebat dacă se apropie sfârșitul lui Robert Șerban, Balmuș a declarat: „Părerea mea e că cetățenii sunt cei care vor hotărî lucrul acesta, eu simt că cetățenii vor schimbare - sunt două variante - vreți să stați în mizerie și în minciuna în care trăiți acum sau vreți ca cineva să fie alături de voi și să vă satisfacă nevoile orașului? Voi trata turismul cu prioritate pentru că turiștii sunt cei care aduc bani în oraș, un singur hotel plătește taxe și impozite cât o stradă sau două. Sunt cele mai mari taxe din țară. Suntem peste Monte Carlo”, a spus Balmuș.

Interviul integral îl puteți urmări în materialul VIDEO de mai jos:

Comandat de partidul AUR - Filiala Constanța
Executat de ROMEXTRA EXPRESS SRL – portal: www.replicaonline.ro
CUI mandatar financiar coordonator 21240330

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436