REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Adele a slăbit dramatic. A uimit cu o talie de viespe, în noul său videoclip

Adele a slăbit dramatic. A uimit cu o talie de viespe, în noul său videoclip

Replica API 11 ianuarie 2022 | 02:41 863

Adele și-a dezvăluit silueta uimitoare, după pierderea spectaculoasă în greutate, în teaser-ul pentru noul ei videoclip al piesei «Oh My God» Superba blondă are o talie de viespe, după ce a slăbit aproximativ 45 de kilograme, scrie click.ro.

Adele

Cântăreața în vârstă de 33 de ani apare într-o rochie care îi scoate în evidență silueta, în noul său videoclip.

Iluminată din spate de un cerc uriaș, ținuta elegantă a lui Adele este dezvăluită cu o rochie florală, mănuși lungi și o mantie albă.

Adele arată extraordinar în noul său videoclip

Videoclipul complet va fi lansat miercuri, 12 ianuarie, iar Adele și-a anunțat fanii pe Instagram: „Odihnită și Re-Set! Mă simt pregătită pentru 2022, urmează atât de multe, sunt nerăbdătoare să vedeți toate acestea!”.

A fost un an masiv pentru Adele, ea a revenit în topurile muzicale cu albumul de succes «30», cel mai bine vândut al anului în Marea Britanie.

Adele o duce bine pe toate planurile. Are o avere fabuloasă și nu se uită la bani atunci când face o investiție. Recent, ea a cumpărat fosta casă a lui Sylvester Stallone din Statele Unite pentru suma de 42 de milioane de lire sterline.

În plus, ea și-a găsit dragostea! Adele este într-o relație cu agentul sportiv Rich Paul

Ea și-a transformat, de asemenea, corpul, într-un mod spectaculos, după ce a slăbit extrem de mult. Vedeta a surprins pe toată lumea cu noua ei siluetă, pentru care a lucrat din greu, cu mult sport și cu o dietă echilibrată.

După ce a trecut printr-un divorț la sfârșitul anului 2019, Adele, care este mama unui copil, a susținut că vrea să devină mai sănătoasă pentru fiul ei, Angelo James Konecki (9 ani).

„A ajuns la punctul în care nu s-a simțit grozav. Știa că trebuie să schimbe ceva, pentru că vrea să fie cea mai sănătoasă mamă posibilă'', a declarat o sursă apropiată de artistă pentru PEOPLE.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212