REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
11.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Adina Florea a obținut cel mai mare punctaj la concursul pentru șefia Secției Speciale

Adina Florea a obținut cel mai mare punctaj la concursul pentru șefia Secției Speciale

Replica API 19 iunie 2019 | 01:42 311

Procurorii Adina Florea si Sorin Eugen Iasinovschi au susținut marți interviurile pentru funcția de procuror-șef al Secției pentru investigarea infracțiunilor din Justiție, denumita Sectia Speciala. Constănțeanca Adina Florea a obținut cel mai mare punctaj, 9,86, în timp ce contracandidatul ei a obținut 8, 85 puncte. Rezultatele sunt definitive și nu pot fi contestate.

Adina Florea si-a susţinut timp proiectul managerial, ocazie cu care a vorbit despre dosarele care trenează de ani buni la instanţe.

"În ultimii ani s-a creat o situaţie de presiune asupra modului în care magistraţii judecători si-au desfăşurat activitatea, presiunea a venit din dosarele penale întocmite la sesizarea din oficiu sau denunţuri şi care, de la momentul sesizării şi până s-au dispus soluţiile, au trenat pe rolul instanţelor, au fost dosare care, nici acum, din 2011, 2012, nu au fost soluţionate",a spus Adina Florea.

Adina Florea a mai spus, la interviul pentru șefia Secției Speciale, că judecătorii erau filaţi, după ce au fost autorizate interceptări ale acestora fără ca rezultatele măsurilor de supraveghere tehnică să devină, ulterior, probe în dosarele penale.

„Au fost situaţii în practică în care dosarele cu infracţiunile săvârşite de magistraţi au stat pe rolul instanţelor judiciare fără să fie începută urmărirea. Au fost situații întâlnite, și din punctul meu de vedere este trist, când s-au solicitat și autorizat măsuri de supraveghere tehnică față de magistrați fără ca, ulterior, rezultatele măsurilor de supraveghere tehnică să fie transmise şi să devină mijloc de probă în dosarul penal, deși perioadele de supraveghere tehnică sunt suficient de mari cât să exercite o anumită presiune asupra magistratului chemat să înfăptuiască justiția în mod independent și în numele legii”, a mai spus Adina Florea.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba retarzilor nu va sterge nimeni comentariile, problema este ca voi aveti un singur neuron si acela proceseaza destul de greu mai multe informatii deodata. Sunt anumite caractere pe care nu le poti utiliza pe replica, spre exemplu paranteza, daca pui paranteza si dai click pe adauga comentariul zice comentariul nu a fost adaugat, si voi prosti idioti credeti ca sunteti cenzurati. Sa va bag pula-n mortii vostri de retardati
0
2
Usor,usor mafia pune stapanire pe tara,pe institutiile importante si se REARANJEAZA DOMNIA SPAGII. Justitia v-a fi doar ptr bogati.
2
0
sluga infecta a pesedeilor, recompensata pentru ca a copiat Protocolul secret si i l-a dat lui valcov sa-l publice. Intr-o tara normala ar fi fost arestata si judecata!
7
1
Adica procurorii si judecatorii abuzivi vor fi pedepsiti? Pai romanii nu vor asta,ci un regim sever si criminal,care sa bage la puscarie si sa omoare oamenii cinstiti.
2
0
"Felicitari" ati demonstrat ce procurori buni are Cta! Pai daca nu era DNA si acum faceau mazare si nicusor legea in oras!
7
1
dpoamna este amanta lui deliorga mai nebunilor nu vedeti unde a ajund omu traiasca PSD sau PCR astia conduc omu e din Medgidia de unde sa rupt smecheria
9
0
Schimbari urgente sa se faca nu numai in guvern ci si in institutiile de forta ale statului unde au fost promovate numai mediocritati si obedienti ai PSD-ului si-ai lui DRACnea. CSM, ICCJ, IJ, Comisia speciala de anchetare a magistratilor, maciuca politica a psd-ului cu matrakuka lui tudorel toader, psd-ista adina florea. Curatam urgent toata mizeria lasata de penalul DRACnea si a lui sluga, tudorel toader!
9
1
best justice money can buy !
1
0
ACUM SA VEZI PRESIUNE PE CEI CARE L-AU JUDECAT PE DRAGNEA. Sper ca intr-un an sa sfarseasca si ea in puscarie.La interviu a spus de ce a cerut la ea dosarul TELDRUM si cum i-a transmis lui Vilcov secrete de stat? Arestata imediat.
16
2
bai ,nu ne scapa nimeni de copiii comunistilor.florea a declarat ca e sluga sefilor!
14
2
Juristii Florea si Deliorga, persoanele toxice ale Constantei
15
1
Si de acum ce dicteaza tati , aia se intampla. Oare cei ce au decis ca asta sa fie sefa nu vad si un conflict de interese , taticutul fiind in psd ?
15
2
Cine-i matracuca asta, CIUMATA asta?! ..... Care a sustras acte, documente secrete si le-a dat lui Valcov !? Cine o sustine ?? O, Doamne... cat o mai suportam pe ea si acolitii ei ?!
19
1
iar comenteaza pe aici organizatia de bosorogi pesede a lu nea florea .madam asta a sustras documente secrete si le-a dat lui vilcov care e acum anchetat .o sa mearga matracuca asta la puscarie .asa e nea florea ? ca tu comentezi la 20:57
21
3
adinutza, fata unui betiv, este un cacatzel in ploaie. Fara pesedeu este femeie de servici. O analfabeta !!! Sa ma scuze femeile de servici pentru comparatie !
20
4
zau? cine e ca ea?
14
1
Esti mai ceva ca un profiler cu studii la Quantico, VA. Un astfel de talent, mai rar...
4
11
Felicitari! Indiferent de criticile unora de nivelul intelectual al lui Portocala, valoarea isi spune cuvantul. Doamna Adina Florea este un profesionist in justitie de care Poporul Roman are nevoie. Trebuie puse lucrurile in matca lor normala.
8
28
A demonstrat ce super-procurori are Constanta! Succes in continuare chiar daca aceasta sectie nu isi prea are rostul raportand volumul de lucru la cel al parchetelor normale
7
26
Felicitari, d-na Florea, prin concurs ati demonstrat ca santeti cea mai buna.
7
34
Plini de cacat si ciclu plin de sange javra nomber one muistul sef klaus suge o prostul satului javra internationala
6
27
Hidoasa fiinta....bleah! Emana venin din toti porii.
27
8

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212