REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Adina Florea, admisă în Secţia specială care va investiga magistraţii

Adina Florea, admisă în Secţia specială care va investiga magistraţii

Replica API 20 octombrie 2018 | 01:11 238

Adina Florea

O comisie a Consiliului Superior al Magistraturii a decis, vineri, admiterea Adinei Florea în funcţia de procuror în cadrul Secţiei de investigare a magistraţilor, potrivit unui anunţ postat pe site-ul CSM.

Adina Florea este şi propunerea ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, pentru funcţia de procuror şef al DNA.

De asemenea, Comisia a decis că Florena Esther Sterschi este procurorul-şef al Secţiei.

Alţi trei candidaţi au fost admişi pentru funcţia de procuror: Codruţa Simona Chindea, Sorin Iaşinovschi şi Magdalena Olteanu.

Iniţial, Iuliana Magdalena Olteanu candidase pentru funcţia de procuror şef, însă a fost admisă pentru postul de procuror.

Opt candidaţi înscrişi la selecţia pentru funcţia de procuror-şef al Secţiei de investigare a magistraţilor şi pentru ocuparea unor posturi de procurori în cadrul acestei secţii au susţinut vineri interviurile în faţa unei comisii din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

Potrivit CSM, pentru funcţia de procuror-şef al secţiei şi-au depus candidatura procurorii Ioan Viorel Cerbu, Elena Iordache, Iuliana Magdalena Olteanu, Florina Piloş şi Florena Esther Sterschi.

Pentru funcţia de procuror au candidat: Codruţa Simona Chindea, Adina Florea şi Sorin Eugen Iaşinovschi.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ciumafaia asta, ce sa caute frate in asa demnitate! Nu o vedeti cat este de aeriana si lunatica...Ne umplem de penibil cu pupilele lu tudorel toader..Numai mediocrii si submediocrii promoveaza sluga lu dracnea.
1
0
Romania a ajuns o tara Bananiera, Cocotiera,Afro sud Americana. Mafioata o pui sasi controleze Mafioti cu care a lucrat si a facut,Kaka de Kaka si Urinta pe Constitutia Ro.Ce tara valoaroasa am ajuns,hozii se controleaza ei intre ei.
4
0
Asta a furat pamant in tulcea a furat teren cu primari
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614