REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ADINA FLOREA ESTE PROPUNEREA PENTRU ȘEFIA DNA!

ADINA FLOREA ESTE PROPUNEREA PENTRU ȘEFIA DNA!

Replica API 6 septembrie 2018 | 00:58 523

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat joi, propunerea pentru şefia DNA pe care urmează să o înainteze preşedintelui Klaus Iohannis. Este vorba despre Adina Florea, din cadrul Parchetului Curţii de Apel Constanţa! Şase procurori au susţinut candidatura pentru şefia DNA. Este vorba de Sorin Armeanu, procuror-șef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Andrei Bodean, procuror în cadrul DNA Constanța, Adina Florea, procuror în cadrul Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, Paula Nicoleta Tănase, Nicolae Lupulescu, Gabriela Scutea. Interviurile susţinute de cei şase candidaţi pentru postul de procuror-şef al DNA s-au desfăşurat luni şi marţi la Ministerul Justiţiei. Propunerea ministrului justiţiei va fi înaintată Consiliului Superior al Magistraturii – Secţia pentru procurori, în vederea obţinerii avizului acestei instituţii. Ulterior obţinerii avizului Consiliului Superior al Magistraturii, ministrul Justiţiei înaintează propunerea preşedintelui, în vederea numirii în funcţia de conducere.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Probabil nu este din categoria javrelor securiste sparcaite imprastiat in tara de regimul basist si agreate azi de clica ciufutului Iohannis. O fi vorba de un procuror pe bune,care chiar vrea sa respecte drepturile omului si sa lupte impotriva coruptilor indiferent din ce parte a societatii ar fi ei si cate pile la securisti ar avea. Adica,fie pesedei,penelei,hastagi,userei,ONG-isti,cine calca pe bec,la bulau indiferent de gargara mediatica sau de basinile scandalagiilor din strada.
0
0
De la constanta, ca sa fie makidonii acoperiti din toate directiile , just !
0
0
pupincu..ista, dar banuiesc ca e aruncata ca momeala ptr Iohanis, care o va refuza si vin cu varianta 2, mai obedianta fata de dracnea
1
0
.......................
0
0
Am castigat pariul! Cred ca l-a spart pe Tudorel cu scrisul cu stiloul.
0
0
si uite asa vom avea doua flori Veorica si Floarea
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108