REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

ADIO, COVID-19! HĂRMĂLAIE GENERALĂ pe FALEZA din MAMAIA! VIDEO

ADIO, COVID-19! HĂRMĂLAIE GENERALĂ pe FALEZA din MAMAIA! VIDEO

Replica API 28 august 2020 | 12:53 2494

Ultima săptămână de vară a adus la Constanţa un val de turişti dornici de distracţie şi relaxare. Astfel, toată staţiunea Mamaia a fost împânzită de oameni de toate vârstele care, din păcate, au uitat că încă ne aflăm în starea de alertă şi că avem obligaţia de a purta masca de protecţie şi în aer liber, dacă circulăm în zonele aglomerate.

Pe faleza din Mamaia, zeci de turişti au ieşit la plimbare miercuri seară, cu copiii de mână ori însoţiţi de animalele de comanie, însă fără să ţină cont de regulile impuse în plină pandemie. Cei mai mulţi dintre ei nu purtau mască de protecţie, iar cei care o aveau la îndemână, o purtau sub bărbie, punându-i astfel în pericol pe cei mai mici, care-şi însoţeau părinţii în vacanţă. Nici distanţarea nu a fost respectată în totalitate întrucât tinerii se plimbau pe faleză în grupuri mari, de 7-8 persoane. Ce-i drept, au existant şi câteva persoane conştiente de pericolul la care se expun şi au purtat masca coprespunzăor.

Numărul cazurilor de Covid este în creştere

Numai joi au fost înregistratate 34 de noi cazuri de Coronavirus, la Constanţa. Şi la nivel de ţară cazurile sunt în continuă creştere, în jur de 1.500 de noi infectări au fost raportate joi, dar acest lucru nu-i sperie pe turiştii veniţi în concediu. Aceştia nu au ţinut cont nici de hotărârea de guvern, adoptată la începutul lunii august, cu privire la purtarea măştii în aer liber, în spaţiile aglomerate. La Constanţa, turiştii, şi nu numai, sunt obligaţi să respecte această hotărâre care se aplică între orele 18 şi 23 în zonele unde distanţarea fizică de 2 metri nu se poate respecta: faleze, piețe, târguri, peroanele gărilor sau stațiile de autobuz, etc..

Video:

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
peste tot in lume este asa. plus ca s-a stat in inventatele lor stari de urgenta.alerta... ce oi vrea sa fim precum nordicii sau americanii.canadienii...? sa nu dai buna ziua si sa nu iti pese de cel din jur, sa nu razi si sa fii tot timpul posomorat precum nordicii care se stie ca au probleme psihice din cauza faptului ca se intuneca foarte devreme si ca este mai tot timpul frig la ei? dar ce sa stii tu,, imediat sa sari cu jigniile la adresa romanilor! secatura imputita si jegoasa ce esti!!!
19
2
au umplut spatiile verzi de betoane,au impanzit plaja cu plastice,cluburi de fite pline de drogati si kurve,totul e scump si prost,ful de masini pe ambele partii ale arterei principale care a fost asfaltata in detrimentul granitului care dadea un aer mai speciall statiunii,iar de pitiponci si picipoance nu mai vorbim.asta e MAMAIA!nu cred .pacat.
4
0
Pandemie? Ce e aia ....Mamaia e plina, la terase s-a castigat mai bine decat anul trecut. Plangeau hotelierii inainte de inceperea sezonului....acum numara mai multi bani decat se asteptau! Pandemia le-a priit
6
2
Este vina autoritatilor care tolereaza asemenea comportamente. Chiar daca vin alegerile legea trebuie aplicata, domnilor de la putere.
6
3
Efectul de turma la romani.
13
22

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102