REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

ADIO, VITEZOMANI la CONSTANȚA! Iată ce mașină are Poliția Rutieră! VIDEO

ADIO, VITEZOMANI la CONSTANȚA! Iată ce mașină are Poliția Rutieră! VIDEO

Replica API 18 decembrie 2018 | 00:28 2634

Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța se poate lăuda cu un autoturism cu care va putea prinde lejer vitezomanii! Vehiculul a intrat în dotarea SPR luni, 17 decembrie, și va fi folosit de polițiștii constănțeni în baza unui contract de comodat cu o firma de profil. Precizăm că mașina este destinată depistării conducătorilor auto ce încalcă legislația rutieră, în special a celor ce conduc cu viteza excesivă.

"Vreau să mulțumesc pe această cale reprezentantului firmei respective și să-i asigur că mașina va fi folosită la justa ei valoare. De asemenea, pe ceilalți participanți la trafic vreau să-i asigur că autoturismul va fi repartizat pe principalele artere atât din municipiul Constanța, cât și din județ, artere unde este încălcată, cu precădere, viteza legală”, a declarat Gabriel Gioadă, șeful Serviciului Rutier din cadrul IPJ Constanța.

Mașina va sta la SPR 12 luni.

”Modelul pe care îl vedeți este Alfa Romeo Giulia, este o nouă generație de modele, venită de la producătorul din Italia. Modelele Alfa Romeo au o putere de la 150 de cai până la 510 cai și sperăm ca oamenii legii să poată să întreprindă niște acțiuni importante folosind modelul acesta. Este o mașină cu o direcție impecabilă și tocmai de aceea ne bucurăm că am putut să-i ajutăm și cred că o veți vedea în trafic, să vedeți ce poate. Oferim Poliției Rutiere această mașină pe un termen de 12 luni și este prima oară când facem acest lucru, urmând modelul producătorului din Italia, acolo unde Poliția este dotată cu mai multe astfel de mașini. Sperăm să ajungem și noi la același nivel. Dotările sunt speciale pentru Poliție și nu dorim să le comunicăm”, a spus Oana Vasilescu, reprezentant Auto Italia.

L.C., L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Avand in vedere ca in comuna Voluntari cei de la Politia LOCALA au in dotare Porsche Cayenne, se cheama ca Politia Constanta sunt inferiori taranilor de langa Bucuresti. Una peste alta i-am vazut aseara pe Aurel Vlaicu, pazeau locul sa nu mai dea curvele foc la anvelope, buna treaba! Cat despre aia cu superviteza si care se cca pe toti, le urez copaci si stalpi cat mai cuprinzatori, in asa fel incat sa beneficieze de-o trecere cat mai rapida si fara daune colaterale.In lumea cealalta! Hai bafto delo
3
2
Vitezomanii au oricum parte de rude indoliate mai devreme decat altii. Nu pentru vitezomani sunt masinile alea,ci in general pentru urmarirea scursurilor societatii. Partea proasta este ca degeaba prinde pollitia niste rahati,daca procurorii si judecatorii sunt de partea infractorilor si-i elibereaza rapid sau nici macar nu-i baga la mititica.
6
0
Alfa rules. Si comentariile negative sa fie luate cu ei...pe lumea cealalta,cand se urca vreun camion pe BMW-urile lor
3
3
Sa vedem cat de bine se tine cu al meu M550d
2
6
Bai nebunilor su saracilor care va anebunit saracia poi cu gunoiu ala da alfa daca merge blana an atreia 2 cilometri ai topeste chiloasa hahaha saracilor alfa nu ie masina ie tombiron
2
5
Ha Ha ! Cocalarilor : voua va tremura chilotii si cand vedeti masina de salvare cu girofar ! In 27 de ani , am ''masurat'' cateva zeci de prostanaci teribiisti ca voi , cu masini modificate in garajul de la tara , infipti in stalpii sau copacii jud. Cta !...
10
2
Chiar eu am luat amenda pentru luat muie viteza
2
0
In unele tari din Occident au camere pe sosele de peste 15 ani.Ai depasit viteza,ti-a venit poza acasa insotita de amenda.La noi...
7
1
Pe voi va prindem si cu mcv-ul. Va mai dau si lacrimile cand va scriem...
7
0
pentru ce au masini... cand nu le este alocata benzina sau motorina? in parcare se va gasii peste 3 luni.. numai zic la peste 100 de mii de masini....tu ai un amarat de alfa.. STIRE DE CACAT, TARA DE CACAT, POPOR DE CACAT. Vand hartie igienica.la subpret.
3
3
cerseala la mana intinsa, ce fata de saracie are gaboru din poza, un flamand total, n-ai ma ce manca cerseala?
2
3
Pe poporul asta nimic nu ii multumeste dar care face ceva in afara de a comenta?
7
2
Asa si care-i realizarea??? Oricum domnii pulitisti nu urmaresc vitezomanii cu masina ci ii pandesc cu radarul din tufis! Ori ca sa stai pe loc si sa faci panda n-ai nevoie de Alfa Romeo!
4
4
Vedeti militienilor ca se paote sa respecati legea si bunul simt?! Asa, inscriptionati-le pe toate! Si dotati-le si cu camere audio-video in interior ca sa nu puteti lua spaga: la masina soferului e periculos sa luati spaga ca va inregistreaza, asa ca a ramas sa luati spaga fie in tufisuri langa cacat si urina, fie la masina de tablagiu. TArfa de Alfa Romeo a ajuns sa-si dea tufa gratis militienilor. Sa dai faliment in Romania, fa sarantoaco.
6
5
La mocangeqla
5
0
Bmw-urile in Romania sunt conduse doar de cocalari! Astia de comentati mai jos, nu va simtiti?
10
3
Mai taceti in pula mea cu ligheanele voastre de 3000 tdi si vechi din 2000...
17
4
Ce masina? Alfa?ce i aia?Pistol cu apa frate pe langa 3000 tdi softat al meu iti ramane doar sa mi mirosi fumul.F u c k off copoilor.
7
22
Intre 150 si 510 , buna gluma , nici faruri xenon nu are , deci acest model este posbil sa fie cel de 150 !
11
1
baga lemne in soba lui sobaru
14
1
Alfa...un fel de Logan ...
10
10
WAW. Sa vezi noul episod din robocopoi. Curse dupa ciori mai ceva ca la cursele de formula unu. Oricum toata stima pentru flotila lui cirpaci. De alea-s rosii ca la psd. Tara de rahat. Muschi umflati si infractori scapati.
14
0
A-ti inceput sa va umflati cazanele?
15
0
Badboy care esti a spus intre 150 si ..510 cai,ne pisam pe tine cu catuse
13
6
Daca ei nu stau in puncte cheie sa ajute la orele critice la decongestionarea traficului
14
1
Ma pis pe fiecare din toti cei 150 caluti ai tai, ramai in retrovizoare patroane!
8
21

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920