REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Administratorul firmei care REABILITEAZĂ Piața OVIDIU are SECHESTRU pe BUNURI

Administratorul firmei care REABILITEAZĂ Piața OVIDIU are SECHESTRU pe BUNURI

Replica API 31 iulie 2021 | 00:58 5035

Afaceristul care administrează firma ce se va ocupa de reabilitarea zonei pietonale din Piața Ovidiu, Petru Ciprian Hanți, are probleme financiare. ANAF i-a pus sechestru pe un bun mobil, cel mai probabil pe autoturism, în urma unor debite neachitate către stat. Nici în afaceri nu o duce prea bine. Societatea care a pus mâna pe contractul cu Primăria, Emsi SRL, și pe care Petru Ciprian Hanți o administrează, are profitul în scădere, cel mai mic din ultimii ani, iar contractul cu Primăria a venit ca o gură de oxigen.

Petru Cirpian Hanți

Primăria Constanța a încheiat, recent, contactul de prestări-servicii privind serviciul de promovare aferent proiectului "Reamenajarea integrată a zonei pietonale din centrul istoric al municipiului Constanța-Etapa II cu firma Emsi SRL.

Contractul cu Primăria reprezintă, practic, colacul de salvare de la faliment al societății, în condițiile în care anul trecut a avut profit de doar 24.000 lei. Cel mai mic profit din ultimii ani, de altfel. Firma este administrată de Petru Ciprian Hanţi, care a și fost asociat, la un moment dat, iar acesta pare să aibă probleme grave financiare, în contextul în care ANAF i-a pus sechestru pe un bun mobil, pentru debite neachitate către stat. Cel mai probabil, sechestrul a fost instituit pe autoturism.

Ciprian Hanți este fratele lui Romeo Hanți, bun prieten și partener de afaceri cu defunctul Petrică Iordache. Cei doi dețineau împreună fabrica de BCA de la Basarabi.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Numai alogenii pun mana pe contracte
7
1
2 jigodii si el si fracsu , numai pe parla si mios-masuri dar deh sunt masoni mari nu le ajunge nimeni la nas si e normal ca iau contracte jigodiile
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218