REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Adriana Bahmuțeanu, noi detalii despre nunta cu George Restivan: „O să vină curând”

Adriana Bahmuțeanu, noi detalii despre nunta cu George Restivan: „O să vină curând”

Replica API 10 septembrie 2022 | 00:00 1080

Cei doi nu au stabilit o dată anume, dar speră ca evenimentul să aibă loc în curând. George Restivan a fost nevoit să plece de urgență în SUA pentru o operație la umăr, dar când se va întoarce vor stabili mai multe detalii. „O să vină curând, da! Deocamdată să ajungă soțul acasă. Mai are o săptămână și vine. Nu am fixat nimic, o să stabilim împreună, nu am apucat, nu am reușit, nu am avut cum.

Aici în țară, doar cu prieteni apropiați o să facem o mega petrecere, atât. Nu vreau nuntă, nu vreau nu știu ce… O petrecere frumoasă, să mă simt bine, să dansez până dimineață.”, a declarat Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

„Fiul lui George locuiește cu mine, am grijă de el”

În România a rămas alături de Adriana chiar fiul logodnicului ei. George Restivan a mai fost căsătorit, însă soția lui s-a stins din viață, iar el a rămas cu un copil. Băiatul se adaptează în România și locuiește chiar în casa vedetei. „Fiul lui George este în procesul de adaptare la viața din România. Și-a găsit deja și prieteni, se distrează. Locuiește cu mine, am grijă de el. Am fost și la mare, ne-am distrat”, a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu acum câteva zile pentru Fanatik, citează Libertatea.

„Când ne-am logodit voiam să ne și căsătorim. Doar că, cum a fost totul din scurt, a fost mai complicat. El avea nevoie de extrasul de stare civilă de la Arad, trebuiau depuse actele cu 10-15 zile înainte, am crezut că rezolvăm în timp util, dar nu s-a putut. Așa că, acum, suntem doar logodiți. Nunta va fi la anul.

Dacă logodna a fost una discretă, doar cu câțiva apropiați și membrii ai familiei, la petrecerea de nuntă va fi multă lume, vreau să fac un eveniment mare. Oricum, de data aceasta vom anunța totul din timp”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
stimate doamne???unde gasiti voi barbatii astia vopsiti,pictati,tatuati...barbosi...pletosi???unde dracu de-i gasiti???nu va speriati de ei???
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272