REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
15.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Adriana Stoicescu, judecător:

Adriana Stoicescu, judecător:

A.F. 7 februarie 2024 | 00:00 835

Adriana Stoicescu, judecator:

„Propun doamnelor «babe comuniste» şi domnilor care au făcut armata pe bune, prietenii mei, să purcedem la organizarea unui team building. Tema: Iarna şi Răceala. În propoziţii simple, susţinute, evident, de o prezentare în powerpoint, vom explica celor din secta “urgia alba”, calm şi fără să ne dăm ochii peste cap: E iarnă. Iarna ninge. Iarna e frig. Bate vântul şi viscoleşte zăpada (deja se complică lucrurile…). E polei pe drum, BMW e maşină finuţă, ţineţi-o în garaj, la fel şi trotineta electrică, se betejeşte la frig. Dacă e frig şi zăpadă, nu plecăm de acasăă în gleznuțele goale. Pentru că răcim. Dacă, totuşi, răcim: stăm acasă, la pătuţ. Demni, cu mucii pe piept, suferim în tăcere. Bem ceiuţ şi luăm aspirină. O rugăm pe mămica să ne facă supiţă de pui de casă, crescut ecologic, ucis pe fond muzical Chopin, cu lacrimi în ochi (lacrimi ale ucigaşului, desigur). Apoi ne uităm la comedii romantice, seria LGBT, ca să ne crească starea de bine şi să redevenim robuşti rapid (vorba vine…). Nu mergem la lucru ca să nu dăm peste cap bunătate de multinaţională şi să mai îmbolnăvim o sută de salvatori ai planetei. Nu obligăm Ministerul sănătăţii să organizeze alte comitete şi comiţii pentru a face faţă mega super pandemiei de răceală. Nu ne adresăm organismelor internaţionale de apărare a drepturilor omului să vină să ne apere de virusul viruşilor mamii ei de răceală. Dacă doriţi, staţi cu trei măşti pe faţă, chiar şi în casă, ca să o salvaţi pe tanti Aneta de la etajul trei. Vă spălaţi pe mâini de o sută de ori, deschideţi uşa de la baie cu cotul, faceţi tot ce trebuie pentru binele meschinei voastre lumi. Cum vreţi voi. Dar nu vă mai lamentaţi că e iarnă! Nu e iadul pe pământ, sfârşitul lumii, apocalipsa albă. E iarnă.“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Judecatoarea judeca foarte bine. Pe de o parte romanimea se da mare si specialista in orice,pe de alta parte in majoritate se cam caca pe ea din orice motiv. Laudarosi dar profund lasi,romanii de azi ,cu cat sunt mai lipsiti de calitati,cu atat de mult le pretind altora sa le aiba.
6
0
baboiul mmmwist abereaza eu ii urc kktul in cerul gurii.
3
5
Dolanescule...ce ma te a lovit pizma ?..doamna e adevarata si ironizeaza vrajeala asta ieftina si ordinara a lumii actuaLE IDIOATE...Am ajuns sa judecam si condamnam normalitatea,ne invadeazas bu langii,ne sfideaza manelisti,ne sufoca prostii..orice vantulet sau zapada creaza panica si haos,,,titlurile reportajelor sunt cu rosu sau gaslben ...e o teama indusa la nivel de subconstient...felicitari doamnei judecator..o femeie normala...
9
2
Și câtă dreptate are...
7
2
De unde a mai aparut si judecatoarea asta poeta, fratilor? Intre doua programari la tuns si taiat unghiile cu gel de la picioarele din fata mai are timp si pentru poezie? Ca de judecat se pare ca nu prea are chef. Zic si eu.
5
9

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108