REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.5° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Aer tot mai puţin respirabil la Primăria Constanţa! Volcinschi şi-a dat demisia!?

Aer tot mai puţin respirabil la Primăria Constanţa! Volcinschi şi-a dat demisia!?

Replica API 3 iulie 2018 | 00:00 530

Angajaţi stresaţi sau blazaţi

Angajaţi stresaţi sau blazaţi

Angajaţii din Primăria Constanţa, de la anumite departamente, sunt fie iritaţi ori stresaţi, fie blazaţi: se duc la muncă, stau la program, fac atât cât scrie la fişa de angajare, nimic în plus, ba chiar verifică de şapte opri înainte să semneze ceva. Aerul este din ce în ce mai irespirabil în anumite birouri: „Ne-am săturat să tot fim chemaţi să dăm explicaţii pe la parchete...”, ne spune un angajat al primăriei. În plus, există comentarii că tot mai puţini angajaţi ar fi profesionişti – probabil îşi spune cuvântul şi lipsa de experienţă a celor angajaţi „în valuri” în ultima perioadă. „Cei vechi au plecat. Ori au avut probleme cu dosare, ori au clacat. Volum mare de muncă şi stresul că iar sunt chemaţi să dea explicaţii. Nu e deloc confortabil, chiar dacă nu eşti pus sub urmărire, Doamne fereşte, ci doar citat ca martor”, a spus acelaşi angajat.

Din câte se pare, urmează ca mai mulţi directori din Primăria Constanţa să afle că au de tras de pe urma unui nou dosar. Cel puţin aşa se discută pe la colţuri, iar momentan nu există o confirmare. Un director însă, a decis de bună voie să îşi dea demisia, chiar în cursul zilei de ieri. „N-are probleme cu vreun dosar, n-am auzit, dar cred că au vrut să scape de el, se tot sugera că nu face faţă”, ne-a mai spus aceeaşi sursă. Demisionarul ar fi Radu Volcinschi. El preluase conducerea Direcţiei de Patrimoniu din cadrul primăriei anul trecut, în luna iulie, prin transfer de la Direcţia Juridică şi de Administraţie Publică din Consiliul Judeţean Constanţa.

Volcinschi a fost prefect al judeţului Constanţa în perioada martie - decembrie 2014, după ce în 2012 fusese numit subprefect.

„Pleacă la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, aşa am auzit. Vedem ce va fi de acum înainte… Urmează şi un nou concurs de angajare la primărie”, a adăugat sursa noastră. De precizat că Volcinschi nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

Concurs la Primăria Constanţa, la Patrimoniu

Amintim, în acest context că Primăria Municipiului Constanţa organizează concurs la sediul din bd. Tomis nr. 51 pentru ocuparea unei funcţii publice de execuție vacante în cadrul Serviciului Patrimoniu, Direcția Patrimoniu și Cadastru. Astfel, se caută spre angajare inspector clasa I, grad superior (1 post). Concursul se va desfăşura în perioada 16-18 iulie 2018 la sediul Primăriei Municipiului Constanţa și va consta într-o probă scrisă şi o probă de interviu, după cum urmează: în data de 16 iulie 2018 - proba scrisă, ora 10.00; în data de 18 iulie 2018 - proba de interviu, ora 14.00. Dosarele de înscriere se depun în perioada 15.06.2018-04.07.2018, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, camera 218. Condiţiile de participare, bibliografia, actele necesare înscrierii la concurs sunt afişate la sediul instituţiei și pe site-ul www.primaria-constanta.ro.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
El saracul cu patrimoniul nu avea nici o treaba, cum dracu l au luat aia de specialist, la consiliu judetean la fel cu juridicul nici o legatura...si tot specialist a fost, iar telenovela continua, in locul lui cand a plecat tot un specialist au pus o domnisoara cu relatii croitoreasa de meserie ,genial....sa vedem pe mana cui ajunge patrimoniul Primariei......
6
0
A fost si director la consiliul judetean la juridic....da el e inginer parca?....vai vai vai si a lasat o in urma lui pe fatuca aia de la raja cu firma de moda......vai vai vai unde s a ajuns....da totusi cu aprobari nu i asa?
7
0
cei mai prosti juristi de pe fata pamantului sunt la primaria cta!!! cand or sa plateasca din buzunarul lor toate mizeriile pe care le fac or sa rupa usa! iar daca le este frica sa stea acasa!
6
3
Dar cand nu dezvoltati orasul era bine
1
3
o primarie urata cu functionari dupa chipul lui mazare..
7
3
Aia trage sfirile la Primarie si Prefectura de 30 de ani ! Are voie ca functionar public sa aibe prin interpusi ditamai firma de WC-uri ecologice si de vidanjare ! Se pare ca DA !... Jegul si mizeria din Cta o prolifereaza !
15
0
Dar la la Directia programe europene?d-na Merla o analfabeta,chiar nu stie nimic iar cei din subordinea ei si mai rau,probabil lucreazi la fitma cu weceuri a lui merla si asociatii..
22
1
stiti cum ajungi director, sef de serviciu, etc. in primaria Cernavoda!!!!
5
0
Un prost angajat la bani publici de cand l-a facut mama. In rest mici gainarii.
13
0
cu asa primar la ce sa te astepti!
12
1
Daca ar fi pe bune, mai mult de jumatate ar trebuii sa plece din primarie. Nulitati! Apropo, proba eliminatorie e sa stii makedoneste! Nu cunosti nu ai ce cauta acolo. PCR. Pile, cunostiinte si relatii . Cei care vor sa faca ceva nu au ce cauta. Cei care si-au tocit coatele pe bancile scolilor nu sunt acceptati. Din cauza asta suntem pe locul doi dupa Siria la emigratie. Sa vedem cine plm o sa mai munceasca in 4-5 ani. Atunci sa va vad putoriilor. Acelasi lucru si la VRAJA!
16
4
Radone, urmeaza si la tine dosarul, stii tu, ala cu terenul neachitat integral....
12
0
Dupa ce au primit spaga ani la rand si acum sunt luati la rost... viata este grea ? de la mic la mare ar trebui sa muriti .
13
4
de prostul asta vorbiti?care copia in facultate pe rupte?dar avea papagal incay si omidele se uitau la el
12
1
sa se verifice cum au ajuns unii analfabeti functionari publici
18
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369