REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Aeroportul Mihail Kogălniceanu anunță că își SUSPENDĂ cursele Direct Aeroport. Direct Aeroport susține că își va CONTINUA cursele

Aeroportul Mihail Kogălniceanu anunță că își SUSPENDĂ cursele Direct Aeroport. Direct Aeroport susține că își va CONTINUA cursele

Replica API 29 aprilie 2017 | 01:05 411

Aeroportul Mihail Kogălniceanu a anunțat că începând de de vineri, 28 aprilie a.c., se suspendă cursele efectuate de către operatorul de transport Direct Aeroport, destinate pasagerilor care călătoresc către/dinspre aeroport, pe motiv că operatorul nu a prezentat licența de transport pe ruta Constanța - Aeroport și retur.

Directorul Cristian Bărhălescu de la Direct Aeroport a precizat că nu se vor suspenda cursele dintre Constanța și Aeroport și retur, ci vor continua pentru a deservi promisiunile făcute către clienți.

„Nu se suspendă. Cursele se efectuează către și dinspre Aeroportul Mihail Kogălniceanu. Eu nu am cum să nu efectuez, atâta timp cât eu am o promisiune către clienții de la companiile de turism, care mi-au comandat până acum. Noi suntem în perfectă legalitate. Noi funcționăm cu Otopeni pe același sistem cu Brașov și Constanța. Nu există niciun fel de restricții. Cei de la Aeroport au făcut solicitări către instituțiile statului abilitate să întrebe dacă noi suntem în regulă. Până atunci ne suspendă din punctul lor de vedere. Noi suntem într-o zonă publică și ne ducem și ne deservim clienții”, a menționat Cristian Bărhălescu.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma sui in microbuz de la Otopeni...nu merge wifi-ul. Dupa vreo ora, e cam cald, nu dati drumu la AC? Scz, nu merge nici ala. Bilet nexam, plus ca au venit doi care nu aveau rezervare si le-a incasat 100 in loc de 70 de lei. A fost singura data cand am mers cu ei.
5
0
Chiar e sef ba pisatilor ruptilor in cur
1
2
Hotu nr 1 face pe sefu acolo este un alcoolic
6
1
M ati distrus,M ati lasat pe drumuri.Nu ma mai vrea nimeni.
4
1
Grijulii mai sunteti.Cumva ati fost scuipati pt furaciuni?Sa va dau si numele jighimele!
3
3
Bai barha...ca sa faci transport de persoane cu vehicule cu mai mult de 9 locuri pe scaune ai nevoie de licenta de transport, exceptand cursele ocazionale, de care tu te prevalezi. Dar la tine e usor sa demonstrezi regularitatea curselor, motiv pentru care iti urez amenda maxima
7
1
Directorul asta de la MK este constient de functia pe care o are? Dupa cum se comporta nu sintem pre aconvinsi. L-au cautat mult?
1
0
Nu are licenta nici ptr otopeni nici ptr brasov nici ptr morti masi au masini care nu sunt in regula au masini inchiriate sunt niste puscarii
4
2
esti prost ca noaptea,garnitura.
3
1
Sunt doar cateva zile de cand tot aici pe Replica se bateau cu caramida in piept care mai de care ce isprava fac ei pentru promovarea litoralului romanesc.Ca de fiecare data , lucru romanesc si ce'i facut cu mana, mestesug se cheama.
7
0
Si daca se produce doamne fereste un accident, in lipsa unei licente, asiguratorul ce o zice?
2
2
Nu degeaba se spunea la kokargeaua
3
0
Dupa ce este inactiv ,praf ca dotari nu este nici organizat nici modernizat nu mai zuc ca din punct de vedere medical mori pe acolo acum nu are nici transport mai este si baza nato.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218