REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Afacerea cu măști din pandemie i-a adus mai multe bungalow-uri, în Tuzla

Afacerea cu măști din pandemie i-a adus mai multe bungalow-uri, în Tuzla

Andreea VREJOIU 25 octombrie 2022 | 00:00 2551

În Tuzla, politica pare a fi lăsată pe planul doi. Aspirantul la fotoliul de primar, fostul membru al ALDE, Dicu Bogdan Cristian, optează pentru ajutorarea localnicilor și, mai nou, devine și investitor imobiliar. Societatea Expert Lighting SRL, condusă în prezent de soția acestuia, Dicu Laura Alina, are în plan construirea a 6 imobile tip bungalow, cu regimul de înălțime P+1E, cu destinație turistică.

Societatea Expert Lighting SRL intenționează să construiască în Tuzla 6 imobile tip bungalow, cu regimul de înălțime P+1E, cu destinație turistică. În acest sens a făcut o solicitare către Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa pentru ca aceasta să evalueze impactul pe care lucrările l-ar avea asupra mediului. Se pare că această acţiune nu este necesară, iar societatea poate demara procedurile în vederea obţinerii documentelor necesare în vederea începerii lucrărilor de construcţie.

Soția consilierului Dicu Bogdan Cristian, din Tuzla, este unicul asociat și administrator al societății care are obiect de activitate comerțul cu amănuntul al produselor farmaceutice. Dicu Bogdan Cristian figurează în prezent manager al societății, conform declarației de avere.


Afaceri cu măști, în pandemie

Proprietar al unui lanț de farmacii, inclusiv în Tuzla, Dicu Bogdan Cristian vindea măști cu prețul de 25 de lei, bucata. Este vorba de măști din bumbac, cu două straturi, achiziționate, spunea fostul liberal, de la o firmă din Bihor, de unde le-ar fi cumpăra cu 18 lei, bucata, fără TVA.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dicu foamea in gat .Costica Busogeanu primar
0
0
Eu am avut aceeasi masca de la inceputul pandemiei si o mai am si acum doar ca o fi gasit alti fraieri sa cumpere
0
0
dicu ,cicu ,micu ,musi ,cusi ,dode,etc,etc..cei mai mari afaceristi
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367