REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.7° Constanța Mar., 14 Mai 2024
Anul XX Nr. 6729
9.7° Constanța Marți, 14 Mai 2024 Anul XX Nr. 6729
 

AFACERISTUL Adrian POLEC INVESTEȘTE și în MAMAIA. RIDICĂ un IMOBIL cu 8 etaje

AFACERISTUL Adrian POLEC INVESTEȘTE și în MAMAIA. RIDICĂ un IMOBIL cu 8 etaje

Replica API 15 decembrie 2020 | 22:53 6352

Grupul hotelier APX, controlat de investitorul român Adrian Polec, care deţine mai multe unități de cazare în Bucureşti şi în ţară, va construi un nou imobil cu destinația locuințe colective permanente, de data aceasta în Mamaia. Acesta va avea un regim de înălțime P+8 și va fi edificat în zona hotelului Dona. Culmea, deși a investit milioane de euro în hoteluri, societatea figurează, în ultimii 9 ani, cu 0 angajați și cu datorii de peste 80 de milioane de lei.

Adrian Polec a elaborat un Plan Urbanistic de Detaliu, care propune, în principal, să rezolve problema de realizare a accesului carosabil și pietonal pe amplasament ținând cont de specificul loturilor învecinate și regimului juridic ale acestora, fără să modifice reglementările existente pe terenul generator PUD, stabilite prin PUZ.

Proprietara terenului este Iulia Cristina Mihart, grevat de sarcini în favoarea S.C. APX Immo Property S.R.L. Terenul prezintă o interdicție temporară de construire, până la aprobarea unui PUD conform legii, pentru solicitările care nu se încadrează în reglementările aprobate referitoare la amplasarea construcțiilor față de limitele laterale și posterioare ale terenului.

Despre Polec

Din grup APX fac parte hotelurile Venis (denumit anterior Vogue), din zona Victoriei din Bucureşti, hotelul Wolkendorf din localitatea Vulcan, în apropiere de Braşov, hotelul Filitti din Centrul Vechi al Capitalei, dar şi hotelul Union Plaza, de pe Bulevardul Unirii din Capitală, cel mai recent deschis, în februarie 2020. Primele trei hoteluri au cumulat investiţii de circa 6 milioane de euro. Adrian Polec controlează și Prime Motors Industry, companie specializată în producţia de baterii Li-Ion.

Societatea figurează cu 0 angajați și cu datorii de peste 80 de milioane de lei

APX Immo Property S.R.L. a avut, anul trecut, profit de 840.746 lei, și datorii de 82.409.996 lei. În ultimii ani, societatea a avut… 0 angajați.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai da-va-n plm de analfabeti buni de nimic in viata. paraziti si pierzatori. gunoaielor.
0
1
Daca traia Ceausescu precis investea in oi.
2
2
Mistretule,asa se ajunge la situatia cand.majoritatea uraste o etnie .Cand vezi cum reprezentantii unei etnii devin lacomi si obraznici ,pun mana pe tot ce misca si nu dau sanse tuturor ,ba mai mult ii muiesc pe ceilalti ajungi sa ii urasti si sa iti pui intrebarea daca sunt oameni sau sobolani.Si cum sobolanii trebuie starpiti vine o vreme cand ramane singura solutie.
3
2
nu investeste,doar distruge ce a m ai ramas din mamaia
4
1
tare as vrea sa stiu cum au pus astia mina pe terenurile din mamaia Tin minte ca pe vremuri la radio vacanta se luau interviuri turistilor inspecial straini si toti spuneau ca mamaia este frumoasa pentru verdeata si florile abundente Se poate verifica in arhive Acum ii punem pe fuga cu betoanele care sufoca statiunea
7
1
CAT PLUA MEA MAI DAU VOIE LA BETOANE DE CE NU IESITI LA PRIMARIE STOP LA HOTELURI BLOCURI..CEL MULT 4 NIVELE SI NU INTRE CASE!!!!!!STOOP la Betonnn!!!@
11
2
Hai ca se poate. Intr un an veti face blocuri pe diguri . Constanta ,orasul plin de evazionisti plangaciosi , care mulg usor si bine tot ce se poate .
10
1
Locuiesc in vest de 32 de ani am o casuta pe jumate achitata ,lucrez ca un bou zi lumina ,mai am inca 100k in banca ,dar nu am 3 hoteluri ,lucrezi pe bani adevarati 80-100k pe an ,nu am hoteluri nici ca Alex Bodi nici ca Adrian Polec ,ceva pute aici,pute tare.
14
2
daca era machedon sarea toti mucanii sa-l injure, asa nu zice nimeni nimic, mai aveti putn si il felicitati, firatiai dracu.
13
16
E greu sa investesti intr-o unitate productiva fie ea si o fabrica de pioneze.Mai usor impingi o spaga grasa la partidul rosu si construiesti unde te taie capul.Profit garantat.Sictir ! Capitalisti de rahat.Capitalistul lenes si cu minte putina.
12
2
Dar vaii,cum se poate asa ceva,construiesc blocuri si romanii.Nu mai injura nimeni acuma,toata lumea multumita.
13
11
lua-v-ar dracu de smenari cu investitiile voastre, ati umplut statiunea de betoane, praful sa se aleaga de voi sa ajungeti saraci lipiti pamantului la cat rau ati facut.
16
2
Pe voi nu va verifica nimeni, inainte sa postati articolele? Dupa greselile gramaticale, cred ca sunteti la nivel de clasa a 2-a. Vai di plua voastra.
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407