REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.3° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Afaceristul Daniel RAFTE, implicat într-un SCANDAL cu IZ PENAL

Afaceristul Daniel RAFTE, implicat într-un SCANDAL cu IZ PENAL

Replica API 7 noiembrie 2020 | 13:20 10399

Afaceristul Daniel Rafte a fost, joi seară, implicat într-un scandal în Tomis Nord. Acesta este acuzat de către un bărbat că l-ar fi bătut, în timp ce se afla în autoturismul său care era staționat. Rafte s-a ales cu dosar penal.

Ce spun polițiștii!

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Secției 2 au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, în timp ce s-ar fi aflat pe aleea Murelor din municipiul Constanța, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost agresat fizic de către un bărbat.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar persoana vătămată și-a rezervat dreptul de a depune plângere în termenul legal.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Penalii hotii care pozeaza in altceva si nu le place adevarul sunt in stare sa faca crima pt adevar. Ghinion hotilor
5
0
Pai ce sa faca si omul? Stai sa vd poze cu iubitul lui Aura Rafte . Aura Rafte felicitari
3
2
Pai altceva nu stie mahalauaaa nebun din nastere . Vezi ca babu te pupa de la inaltime .
4
0
Cipan nebun si hot. Are creierul distrus de la droguri. Bine si putin handi s a nascut
3
0
Un taliban cipalac
7
0
Toti niste drogati ! Rafte bolnav mintal plin de ticuri! Mari smardoi din tata in fiu! Pardon din mama in fiu. Femeia trafficanta de tigari baiatul traficant de tigari si masini! Protectia copilului se audeeee ???
5
1
Gunoaiele din Constanta . Hoti penali conteabandistiii . Nu stiu ce sa mai minta ce sa mai faca sa uite lumea ca s niste contrabandisti cu masini furate.
9
1
Nu mai lasati comm ca omul este bolnav mintal. Se cosuma si iar merge cu toporul sa sparga masini. Traficant prost . Mergi la lucru bai traficantule nu sta si te certa cu femeile . Pai cine a stat Cu tine fara bani nici sotia nu te a luat ca erai frumos ai uitat ?
8
0
Femei bate! Este un gunoi care a intrat peste mine in casa ... si m a amenintat cu un cutit timp in care ma lovea cu pumnii !!! Dc?? Ma injura in toate felurile posibile la Tel si am rasp la fel ... cat mai era sa rabd. Pe urma plangea pe urma o dadea la intors . Tipic unui gunoi crescut cu lupii in padure. Recomand evitarea unui nebun bolnav
13
0
A batut? A sarit la om cand omul era la volan in masina. Asta e neveu . Ce sa bata jegul asta de om un zero caracter care plange tipa rade e un distrus. Nu stie sa traiasca fara masa si muiere . Alea ii dau coordonatele in viata . Dar il lasa pe fraier sa creada ca el este seful . Nu e capabil sa gandeasca are un caracter cum bate vantul asa si el ...
13
0
A batut travestitul asta pe cineva? Doamne fereste..asta cade jos la un scuipat, pe cine sa bata femeia asta?
7
1
Hotiii din Constanta sa mearga unde le este locul !!! Rafte pedofilul si femeia ii aduce copii sa il suga . Rafte penalul care si bate joc de toti oamenii cinstiti a crezut ca e DZeu cu banii lui Cioroianu ! Dar curand o sa mearga Unde ii este locul . Si muierea lui care ii e frica de foamete se trage dintr o familie in care mama ei a dat in adoptie la un frate de al ei propriul copil ! Telenovela . Pe vrajeala de aia ca ala nu putea sa faca copii ! Stai ca ma fut eu si Iti dau unul a zis atunci elena cartali . Hahaha Iti dai seama ce foamete a dus Aurora ! Hotii la puscarie curand
18
6
0728656693 rafte ai nr asta de Tel ??? Ca noi avem ce ati vb voi hahaha . Hotiiii din Constanta afaceristi penali
14
2
Sunt o zdreanta cu ip-ul de Lumina care otravesc animale de placere!!!! Sunt si un scatofil feroce care ii place sa manance usturoi!!!
1
0
Ba boule iar ai mancat usturoi si ti-a dat proasta aia de nevasta-ta interdictie in casa!!! Te-n mortii matii de sclav obosit! Te roade invidia zdreanto!!
0
0
Fratii astia se folosesc de oameni in cel mai urat mod pt interesul lor.Prieteniile lor sant doar de conjuctura si de interes.Niste tarani flamanzi care si-au luat grade si aere de "sofisticati".
25
1
2 jeguri de oameni , lipovenii aia!!! stefan tanase pozeaza in baiat bun cu toata lumea , dar doar pt avantajul personal.Isi deduce tva -ul din leasinguri pe carca fraierilor care si-au luat masini cu "ajutorul" lui.Isi arde verii si verisoarele , prietenii fara nici o remuscare. E un mincinos ordinar si el si navastasa,o taranca sinistra care se da mare credincioasa si de fapt e o jigodie care a dat spaga pt un post in invatamant mii de euro si concedii platite in grecia altei penale : consiliera bercaru nicoleta .l-a angajat si pe barbatul astaeia la quickblock ca sa-i dea spaga prin salariu
36
1
Pai si la Rafte vine una tot de la ISC si ii da amenda mai mica ca sa fie ceva la dosarel iar el ii da niste banutzi . Prietenie mare are cu ea ca trage pe nas fata de ea !
18
1
Singurul lucru adevarat de aici este jegmaneala celor doi patroni de firme de constructii. Niste avari si niste excroci. Au pe nu stiu cine din ISC si nui atinge nimeni.
33
3
Tanase nu plateste oamenii, ii cara ca pe sardele in masini, sunt niste zgarciti care nu vor decat bani si bani. La fel e si Mihai. Eu am lucrat pentru ei la contabilitate. Numai infractiuni face in contabilitate!
37
6
Sai sugeti voi poola lu Rafte care e jmecheru nr 1 la Constanta!! Prostilor!!!!
7
20
E cumnatasu ... avea crotale de tauri !
1
0
Cum se face ca lumea stie mai multe decat politia? Ia faceti o ancheta cu firmele astea: S.C. ALMAR NEW BUILDING S.R.L a lui Daniel Rafte, S.C. MEDRANO S.R.L. a lui Mihai Stefan si S.C. QUICKBLOCK S.R.L. a lui Tanase Stefan.
44
1
Culmea saraciei este sa nu mai ai bani sai platesti pe altii ca sal bata pe ala si sa trebuiasca sal bati singur!!! hahahaha
9
2
Lipovenii astia sunt niste tepari. Daca ii ia cineva la controlat descopera ce nu au vazut niciodata. Bani trecuti prin mai multe firme, bani negrii dusi in grecia, trecuti prin firma din grecia, oameni neplatiti, fara licente de transport. Ii are pe aia de la ISC in spate ca decarteaza bani multi acolo.
37
1
Cat de prost sa fii sa te bata Rafte ???
42
1
Doi drogati, si Rafte si constructoru ala!!!!
17
0
Si Rafte asta de cand e mare bataus ca el de abia se tine pe picioare.
9
0
astia sunt Lipovenii aia care aduc oameni de la Ghindaresti si nui platesc, fara carti de munca, fara echipamente de protectie, nu le da banii la oameni. se intoarce roata
34
1
o sai suga pula Rafte ca asta se lauda ca e prieten cu sefu mare de la ISC. sunt frati de masonerie.
10
5
Nu ma, ala e frasu mai mare. E tanase. Miahai e un pulifrici care a luat resturile de la frasu si sia facut si un bloc prin navodari.
1
0
Stefan nu construieste pentru Calina? Nu face acolo la DeSilva?
0
1
Lasa ca nu la batut degeaba. Asta e un excroc care a mancat bataie. Mihai Stefan il chema, are o firma de constructii impreuna cu frasu Tanse Stefan. Doi parveniti care au zic ei ca au inventat constructiile in CONSTANTA!!
32
1
Are 25 miliarde la ANAF !
3
0
Bai daca nu stiti...m a antrenat filip si cu asaftei....sunt smardoi...
3
6
Cum mai nu au Cartali bani sa si plateasca datoriile ??? Poate are Ramona Serban sa ii dea at
9
1
Un lake flausat
8
0
Se mai intampla? Pai pe mine ma enerveaza intr o zi toti care mi ies in cale ! Poate si tu ? Poate copiii tai intr o zi ! E normal sa sar pe ei cu pumnii ? Ce ai zice alx care clar esti unul de al lui ... sa I umfle cineva ochii la al tau plod ? Nah m a scos din sarite !
5
0
E baiat OK dar se mai intampla sa te scoata din sarite vreun fraier care doar porneste scandalul si il termina altul. cati nu am patit asa, ce dracu?
5
6
Un fraier pitik
11
0
Deci piticania e tzepar, nu-si achita datoriile!
13
1
Rafte e baiat bun dar are momente cand e javra
15
7
Si piticul asta e bataus ? hahahhaah
19
1
Pe cine a batut canishul asta mai nene?
22
0
Cunoscut drept mare iubaret acest Rafte
17
1
daca si maimutoiul asta a dat o palma
16
1
Este cred traumatizant sa iti iei bataie de la un machedon pitic. E ca si cum Frodo Baggins iti da un cap in gura.
67
0
si parlitul asta stie sa plesneasca? hahaha. sa ii rupeti dintii cand il vedeti.
27
0
Machedonas bataus.....hmmm, sincer am oarice indoieli.
33
2
s-au umflat muschii pe lesinatul de rafte.lol. de cand mm esti tu ma smardoi cocosatu dracu
40
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212