REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Afaceristul Pufleanu vrea să construiască la doi paşi de plaja 3 Papuci

Afaceristul Pufleanu vrea să construiască la doi paşi de plaja 3 Papuci

Replica API 14 august 2018 | 00:00 924

Memoriu tehnic depus la APM

Memoriu tehnic depus la APM

Solicitarea afaceristului Dumitru Pufleanu, în vederea reglementării zonei delimitate de strada Pescarilor şi taluz, respectiv două proprietăţi private, a ajuns şi pe masa Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa. Planul Urbanistic Zonal propus de Pufleanu are în vedere ridicarea unei construcţii P+4E, dedicată locuirii, serviciilor şi spaţiilor comerciale, respectiv amenajarea unor spaţii verzi. PUZ-ul s-a aflat, luna trecută, şi în atenţia Primăriei Constanţa.

Amplasamentul ce a generat documentația este înregistrat cu numărul cadastral 203277 (număr cadastral vechi 9467) și deține o suprafață de 464,00 metri pătrați conform acte și 465,00 metri pătrați conform măsurători, așa cum sunt menționate și în fișa actului de proprietate și planul de amplasament și delimitare a corpului de proprietate. Suprafața zonei studiate prin PUZ este de 5935,72 metri pătrați / 0,59 hectare conform ridicării topografice.

Prin Planul Urbanistic Zonal se vor stabili reglementări noi cu privire la: regimul de construire, funcţiunea amplasamentului, înălţimea maximă admisă, coeficientul de utilizare a terenului (C.U.T.), procentul de ocupare a terenului (P.O.T.), retragerea clădirilor faţă de aliniament şi distanţele faţă de limitele laterale şi posterioare ale parcelei, se arată în documentul depus la APM. Potrivit aceluiaşi document, „terenul propus pentru studiu este situat în zona Faleza Nord, prezintă o amplasare favorabilă către Marea Neagra, în proximitatea plajei 3 Papuci, în imediata vecinătate a restaurantului Reyna, cu deschidere directă la Str. Pescarilor, legatură cu str. Unirii, ce facilitează accesul către Bd. Mamaia”, iar „investitorul propune edificarea unei construcții dedicată locurii și serviciilor/ spațiilor comerciale, ce completează parcelarul din care face parte, ce va avea în vedere amenajarea spațiilor verzi la sol prin amenajare peisagistică ce ridică estetica zonei, a frontului la strada/ a vederii de la nivelul plajei”.

Dumitru Pufleanu nu este la prima „aventură” imobiliară în Constanţa. De asemenea, el este cunoscut pentru că deţine, alături de familie, firma Lacto Panait SRL, hotel Maryotis şi Grădiniţa „Micul Regat”.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mie imi place sa fut romancele ca makedoancele noastre au nasul mare si fundul mare
3
2
Pisha-mas pe natia lor de cipani hoti si care put a branza ! Mai nou , Ele sug pula de placere .... si dau bani la futaci cand prostii sunt plecati sa faca paratzi !
8
2
Afaceristul pulii. Poate vretisa spuneti hotul, evazionistul, turnatorul, machedonul imputit. Au ajuns aceste capete de oaie sa conduca orasul. Daca ii pui sa scrie sau sa citeasca au o mare problema dar daca ii pui sa numere oile folosesc margelele ca nu stiu nici sa numere. Natie scarboasa si jegoasa.
10
1
Continuati cu plimbarile voastre de weekend seara. Sigur se va schimba ceva. Atata timp cat Constanta a ajuns cel mai corupt oras din Romania, dc sa nu profite cine isi permite? Atata timp cat nu exista consecinte pentru incalcarea legilor, dc sa le respecti?
3
1
Va rupe marea apartamentele iarna e aproape
1
0
Construieste mai aproape de 400 metri de plaja?
5
0
Pai daca toata lumea stie ca acest afacerist a facut bani din evaziunea cu alcool si tigari de ce nu e domle la pooscarie ? poate ca a dat de papika din ce a furat si la altii
11
0
...da, armanlu nu piere ,dar se creste si daca se creste nu piere...
3
2
Bloc peste bloc, ban peste ban si tot o groapa la cimitirul central il asteapta si pe el. Dar e cu marmura multa si la aleea principala
13
1
Din pacate orasul constanta a fost vandut makidonilor, daca verificati ei primesc tot ce doresc de la DECEBAL FAGADAU, pe cand daca nu esti make nu primesti nimic din ceea ce soliciti. Asta e situatia el e primarul unei parti a Constantei. Asa o sa il stie lumea primarul care a tras doar pentru unii. Pacat
25
1
Nu incurcati borcanele. Mitica Pufleanu are Maryottis si Lacto Panait, dar nu si gradinita groazei Micul Regat. Este fratele mamei Simonei Halep si i se spune Oache. Daca il vedeti cum arata va speriati!
22
2
Mare afacerist cica, dar el e doar un gibon cipanez care a facut bani din evaziunea cu alcool si tigari.
22
3
Armanlu nu chiari
4
13
razi de mori..pufleanu si ingineria in constructii! Tot cladiri de 2 lei
23
1
Afacerist onest ... tare !
25
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367