REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Afaceristul Pufleanu vrea să modifice profilul unei străzi din cartierul Faleză Nord

Afaceristul Pufleanu vrea să modifice profilul unei străzi din cartierul Faleză Nord

Replica API 20 noiembrie 2019 | 00:00 1554

Investiție!

Investiție!

Afaceristul Dumitru Pufleanu a formulat o solicitare de emitere a avizului Arhitectului șef – pentru PUZ - zona delimitată de strda Pescarilor, cartier Fincogero, plajă și strada Cașin. Concret, amplasamentul studiat este situat în zona Faleză Nord, în proximitatea plajei 3 Papuci, în imediata vecinătate a restaurantului Reyna, cu deschidere directă la strada Pescarilor, legatură cu strada Unirii, ce facilitează accesul către bulevardul Mamaia.

Mai exact, se propune, prin documentația prezentată Comisiei de urbanism și amenajarea teritoriului din cadrul primăriei, modificarea profilui străzii Pescarilor și limitarea pe lungimea acesteia în zona studiata la viteza de 30km/h și ca această să fie de tip sharedspace.

”Autorizarea executării construcţiilor şi a amenajărilor de orice fel este permisă numai dacă se asigură acces pietonal pentru constructie, potrivit importanţei şi destinaţiei construcţiei. Pentru circulația pietonala se vor asigura accesuri corespunzatoare din spațiul public pietonal, dimensionate conform fluxurilor specifice activitatilor desfasuratein constructii. De asemenea se propune reglementarea aleei de acces către plaja, ce în prezent dispune de un traseu nefavorabil prin mijlocul unei proprietăți private, cu un profil neregulat. Astfel prezentul P.U.Z. reglementează această alee la un profil de 2,00 metri, la limita sudică a terenului proprietate privată prin care trece și in prezent, astfel încât să nu aducă disfuncții în vederea realizării unui imobil pe acest teren și totodata să faciliteze accesul către zona de plajă. Având în vedere necesitatea modificării profilului de strada a arterei carosabile strada Pescarilor, prin prezenta documentatie este necesar a se realiza un schimb de terenuri între domeniul public și domeniul privat în vederea configurării profilului stradal. Aceste schimburi se vor executa ulterior P.U.Z. prin operațiuni de dezemembrare și/sau alipire fără restricții, având la bază prezenta documentație. Schimbul de terenuri se va realiza având la baza propunerea din cadrul documentatiei prezente și conform planului de sistematizare realizat de către o persoana de specialitate avizată (elaborat ulterior P.U.Z.)”, se arată în documentul ce se află în atenția Comisiei tehnică de urbanism și amenajarea teritoriului ce se va întruni pe 21 noiembrie, ora 10, în sala de ședințe din str. Ștefan cel Mare nr. 15.

Amplasamentul ce a generat documentația este înregistrat cu numărul cadastral 203277 (număr cadastral vechi 9467) și deține o suprafață de 464,00 metri pătrați conform acte și 465,00 metri pătrați conform măsurători, așa cum sunt menționate și în fișa actului de proprietate și planul de amplasament și delimitare a corpului de proprietate. Suprafața zonei studiate prin PUZ este de 5935,72 metri pătrați / 0,59 hectare conform ridicării topografice.

Investitorul propune edificarea unei construcții dedicată locurii și serviciilor/ spațiilor comerciale. Dumitru Pufleanu este cunoscut pentru că deţine, alături de familie, firma Lacto Panait SRL, hotel Maryotis şi Grădiniţa „Micul Regat”.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ziaristii pulii si comentatorii pulii, habar nu aveti de nimic, stiti doar sa vorbiti urat despre machidoni. Este vorba de Mitica Pufleanu baiatul lui Gogu Pufleanu care a scapat de dosare si a inceput sa defileze din nou, ca a tinut banii la umbra vreo 10 ani de frica securistilor
4
0
Machedonii sunt tot romani,asta pentru cei care spun ca sunt o alta natie..referitor la dezvoltarea lor sociala...tine de cum sunt "croiti".. Oameni muncitori,ambitiosi... Corect,exista si printre ei lepre,trantori etc..la fel cum exista si la romani cum spuneti voi.. Per total nu vad de ce puneti toti machidonii in acceasi oala..probabil sunt frustrari,neputiinta,SARACIA......eu sunt machidon,am terminat 2 facultati si in prezent sunt INGINER de profesie..muncesc zi de zi..castig bine dar imi doresc mai mult ...decat sa stati sa injurati machidonii zi de zi,mai bine puneti mana si munciti!
3
7
Toata viata a ti fost slugi la makidoni fomistlor eu sincer nu cunosc un make sa lucreze la un mokan
10
14
Asta este rezultatul fostului primar Radu Mazare care a promovat in orasul Constanta tigani si machedoni adica specimenele astea care urasc munca si iubesc furtul,inselaciunea,minciuna,duplicitea si tot ceace defineste un caracter urat.
15
2
Make sa iti iau familia in pula si tie sa iti dau muie pana te ineci. Mortii mamii voastre de makedoni imputiti.
12
4
zis si limba de bou. Dk nu avea bani murea flacau !!!
15
1
Ti-ai dracu de mucani, va roade invidia ca nu aveti si voi bani sa facet macar o casa dapai un bloc , saracilor. stiti voi ce e aia branza ma saracilor ca de puturosi ce santeti nici o oae nu a-ti fost in stare sa cresteti, a-ti cumparat cas de la noi , dupa ce vam hranit acum ne injurati. Sa pupati miinile la armani ca va face case ca altfel dormeati ca tgani in corturi si colibe de cherpic.
7
32
n-ai mai fost demult la cimitir ,cavourile cu 3 etaje pe verticala exista se vad din strada si da sunt ale "lor"
10
2
Nu cumparati branza de la cipani.Contine lapte praf si aracet.
18
3
nu este terenul lui dumitru pufleanu,sc lacto panait srl, este o coincidenta de nume
6
3
Eu propun sa mute tot orasul Constanta, ca sa aiba suficient loc pentru blocurile pe care vrea sa le construiasca.
15
0
De ce sunt eu LACHE si asta nu este,eu sunt chiar frumos,dar OACHE sperie copiii cum sa aiba gradinita,nu putea sa obtina autorizatia.
17
4
Nu ii mai satura pamantul. Maine, poimaine il vad la cimitir intr-o vila cu 3 etaje, cu aer conditionat si acces direct la Domnu
33
3
Mitica Pufleanu zis Oache, la care se face referire in articol, este unchiul Simonei Halep, adica fratele mamei tenismanei. Ala cu gradinita groazei Micul Regat este alt Mitica Pufleanu, un lache de branzar de Targusor, cu produse ff proaste.
36
4
Va macina invidia, urla foamea in voi
10
35
Cipanismul imobiliar naste monstruozitati suburbane.
45
5
stelica stere gica Tania nume de cai sau papuasi sau apucat de blocuri din branza.armanamea vrea bani multi repede fara munca asa ca romanii mei NU CUMPARATI DE LA MAKEDONI NIMIC ca nu e lucru.Ii recunoasteti dupa faptul ca fac dragoste cu verisoarele lor si sunt mici urecheati si urati cu fete tampite si nu stiu sa vorbeasca limba romana, si au nume de cai ...
56
6
Din Rumenia!
30
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272