REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Afaceristul Tudorel Economu, încă un bloc cu 8 etaje în staţiunea Mamaia

Afaceristul Tudorel Economu, încă un bloc cu 8 etaje în staţiunea Mamaia

Replica API 23 aprilie 2019 | 00:00 1347

Fratele fostului patron al lanțului de cafenele Filicori, Dumi Economu, porneşte o nouă investiţie în staţiunea Mamaia! Tudorel Economu şi Mariana Economu au solicitat, prin SC Deco Horeca SRL, cu sediul în Bucureşti, de la Primăria Constanţa certificatul de urbanism pentru construire imobil D+P+7-8 E retras cu terasă circulabilă cu destinația de apartamente-hotel, împrejmuire teren și organizare de șantier. Certificatul a fost eliberat luni, 22 aprilie. Imobilul va fi situat în Mamaia, baza reparaţii TIC-TAC.

Economu mai deţine şi lanţul de restaurant Fattoria. Familia Economu deţine mai multe imobile în staţiunea Mamaia, Constanţa dar şi în Bucureşti.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
machedoancele, m*******i
0
0
Machedoni imputiti
0
0
Acest om Tudorel Economu este un tepar . Nu a platit Constructorului si nici furnizorilor de materiale. Ia lasat cu ochii in soare . nu mai faceti reclama teparului asta , e falit nu are nici un chior ,si duce lumea cu vrajeli de pe o zi pe alta.
4
0
BUNA ZIUA ! IN MOMENTUL DE FATA LUCRARILE AU FOST OPRITE DE CONSTRUCTOR. FIRMA DE CONSTRUCTII ESTE DIN BUCURESTI SI NU SIA PRIMIT BANII. IN ACEST MOMENT CONSTRUCTORUL ARE DE RECUPERAT APROAPE 450.000 LEI . IN MOMENTUL IN CVARE SE VA ACHITA SUMA CONSTRUCTORUL VA INCEPE LUCRARILE .
3
1
Distrugeti spatiile verzi, mai ! Ati pus mana sa plantati macar un pom in viata voastra ? Nu va e rusine ?
5
0
In Mangalia, Str. Callatis Bl. MG 31-29, cand daramati garajele domn primar? Cat mai stam cu tigania in fata blocurilor? Jumatate din ele sunt pe post de magazii, de ani buni n-au mai intrat masini acolo! S-a umflat asfaltul de nici usile nu se mai deschid! Alte doua sunt pe post de ateliere, n-au nicio treaba cu parcarea masinilor. Domnule primar, ati spus ca veti face din Mangalia un oras frumos, civilizat, fara garaje, fara maghernite, constructii inestetice etc. Va rugam treceti la treaba si faceti ce-ati promis pentru ca Mangalia sa arate ca un oras European nu unul balcanic ca acum.
2
0
Domnu' Economu, fii si tu mai econom, cu spatiile verzi....nu o ceda nisipul ala de pe malul lacului, sa vedem atunci
6
0
Din punct de vedere etic si moral , ma asteptam ca acesti bogati , care distrug spatiu verde , in numele baniilor , sa zica : sa facem ceva si pentru comunitate ..sa repare marginile lacului Tabacariei , care se prabuseste la propriu . Sau sa revigoreze spatiu verde din parcuri sau locuri de joaca pentru copii , special amenajate . Dar ...nu prea vezi asa initiative . Sper sa ma insel .
4
0
Tot 2 mp il asteapta si pe asta in cimitir ca si pe frati-su. Se intind mai mult cat le trebuie si dupa umbla dupa sapun. Zici ca traiesc 500 ani si nu au ce manca la batranete
12
0
Lant de restaurante fattoria... unde plm lant? De parca ar avea in toata romania 1000 de magazine... ce limba moale aveti. Sa treceti pe la lantul de restaurante sa mancati si voi o zeama lunga pt asa reclama
7
0
Astept momentul cand toate hardughiile de pe malul lacului se vor prabusi in nisip. Nu mai e mult ! Dati bataie, construiti cat mai multe si cat mai aproape de apa !
6
1
eu as da o lege la mamaia sa se construiasca minim 40 de etaje , si fara caterinca
1
0
Au imputit Cta si Mamaia de hoteluri ai blocuri ! Nu mai poti sa mergi la o iarba verde de cacaturile lor de betoane ! O sa ne sufocam !
14
2
Sa fie primit ! Sau primita , de fapt.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614