REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Aflux de migranţi: Congresmeni şi responsabili de la Casa Albă se deplasează la frontiera dintre SUA şi Mexic

Aflux de migranţi: Congresmeni şi responsabili de la Casa Albă se deplasează la frontiera dintre SUA şi Mexic

Replica API 25 martie 2021 | 00:00 1016

O delegaţie compusă din congresmeni şi responsabili de la Casa Albă urma să se deplaseze miercuri la frontiera dintre SUA şi Mexic, unde un aflux de migranţi se află la originea unei crize pe care executivul american încearcă să o ţină sub control, informează AFP, citată de Agerpres.

Această delegaţie se va deplasa într-un centru de primire situat în Carrizo Springs, statul Texas, a anunţat Casa Albă, acuzată de republicani să refuză să conştientizeze anvergura crizei de la frontiera de sud a SUA, agravată mai ales prin sosirea unui număr mare de minori neînsoţiţi.

Executivul a precizat că Ministerul Sănătăţii a autorizat prezenţa unei camere de filmat în timpul acestei vizite. "Guvernul Biden este foarte ataşat transparenţei", continuă comunicatul, dând asigurări că diferitele ministere implicate în gestionarea acestei crize încearcă să faciliteze accesul jurnaliştilor pe teren.

Într-un articol publicat în Washington Post, fotograful John Moore, autorul unei lucrări despre frontiera dintre SUA şi Mexic, şi-a exprimat indignarea că s-a trecut de la "zero toleranţă" de pe vremea lui Donald Trump la "zero acces" în timpul administraţiei Biden.

"Guvernul actual a venit cu o promisiune de a face politica americană privind migraţia mai umană şi mai transparentă. Însă el nu îşi respectă promisiunea în această a doua privinţă şi prin urmare este greu să-ţi faci o idee despre prima", a scris John Moore.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Romanii cu viza, vorba aia si cu parul in cur, si cu hainele furate, scuipati si batjocoriti de partenerii strategici, tot cu viza, umiliti pana la moarte.Iliescovici e bine.
0
0
Vin viitorii votanti ai comunistoizilor din partidul democrat din SUA.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272