REPLICA ONLINE CONSTANTA

28° Constanța Lun., 17 Iun. 2024
Anul XX Nr. 6763
28° Constanța Luni, 17 Iunie 2024 Anul XX Nr. 6763
 

Agresorii primarului din Cernavodă au fost reţinuţi. Video

Agresorii primarului din Cernavodă au fost reţinuţi. Video

A.F. 25 mai 2024 | 00:00 2396

Agresorii primarului de la Cernavodă, Liviu Negoiţă, au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore. Negoiță a acuzat faptul că a fost agresat de către un preot, Florian Bărbulescu și de către o femeie, care ar fi amanta preotului, în ce se îndrepta către casă de la primărie.

Agresorii primarului din Cernavoda au fost retinuti. Videoagresorii reţinuţi

Potrivit informațiilor noastre, Bărbulescu ar face parte din echipa de campanie a unui candidat la primăria Cernavodă, George Ciulei, deci aici pornind și agresiunea.

Liviu Negoiță a declarat, pentru Replica de Constanța, că miercuri seară, în jurul orei 21:00, în timp ce se îndrepta către casă, a fost agresat de către un bărbat și o femeie. „Mergeam către casă și în drumul meu, m-au agresat. Am depus plângere penală și sunt sub cercetare cei care m-au agresat. Au tras de mine, au dat cu picioarele, au fost mai multe agresiuni. Am fost în două rânduri la instanță, am declarat tot. M-au așteptat pur și simplu în drumul meu de la primărie spre casă. Ei fac parte din echipa lui George Ciulei, care candidează și el la primăria Cernavodă și poate din această cauză. Nu știu dacă are sau nu legătură, dar știu că face parte din echipa lui Ciulei. Ei nici măcar nu și-au dat seama că acolo sunt patru camere care au înregistrat tot. Deocamdată nu am solicitat certificat medico-legal dar o să o fac dacă e nevoie.”

Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, Mircea Cristian Pricop, a declarat că „ancheta bisericească își urmează cursul în paralel cu ancheta penală.“

Video:

Liviu Negoiță a declarat, pentru Replica de Constanța, că miercuri seară, în jurul orei 21:00, în timp ce se îndrepta către casă, a fost agresat de către un bărbat și o femeie. ”Mergeam către casă și în drumul meu, m-au agresat. Am depus plângere penală și sunt sub cercetare cei care m-au agresat. Au tras de mine, au dat cu picioarele, au fost mai multe agresiuni. Am fost în două rânduri la instanță, am declarat tot. M-au așteptat pur și simplu în drumul meu de la primărie spre casă. Ei fac parte din echipa lui George Ciulei, care candidează și el la primăria Cernavodă și poate din această cauză. Nu știu dacă are sau nu legătură, dar știu că face parte din echipa lui Ciulei. Ei nici măcar nu și-au dat seama că acolo sunt patru camere care au înregistrat tot. Deocamdată nu am solicitat certificat medico-legal dar o să o fac dacă e nevoie.”

Agresorii primarului din Cernavoda au fost retinuti. VideoLiviu Negoiță și Florian Bărbulescu

Și Arhiepiscopia Tomisului s-a sesizat în acest caz, preotul Florian Bărbulescu fiind suspendat de la slujire pentru 30 de zile: ”În legătură cu situația de la Cernavodă Arhiepiscopia Tomisului precizează că preotul Florian Bărbulescu se află în prezent sub ancheta Centrului Eparhial, fiind suspendat de la slujire. Regretăm evenimentul produs și așteptăm ca autoritățile în drept să își îndeplinească datoria. Conform legislației bisericești perioada maximă de suspendare înainte de finalizarea anchetei și începerea procesului canonic este de 30 de zile. În cazul părintelui, este vorba despre suspendarea pe perioada maximă începând de astăzi, 24 mai 2024.”

Cine este George Ciulei, din echipa căruia face parte preotul agresiv

George Ciulei, candidat la Primăria Cernavodă din partea Partidului Forța Dreptei, a fost un contestatar al Arhiepiscopului Teodosie de la Constanța, acuzându-l că l-a caterisit pe nedrept în urma unui accident de mașină care a avut loc în anul 2015. Preotul a afirmat atunci că el a fost victima șoferului vinovat, care era sub influența alcoolului și ar fi vrut să se sinucidă, după cum au susținut și anchetatorii. Accidentul a dus la decesul șoferului, iar Ciulei a fost blamat de conducerea bisericii, mai exact de Teodosie, care l-a acuzat de „purtare necuvenită și vicleană”. Acum vrea să devină primar la Cernavodă, iar printre cei care fac parte din echipa lui este și preotul care l-a agresat pe primarul Liviu Negoiță.

Agresorii primarului din Cernavoda au fost retinuti. VideoLiviu Ciulei

Video:

.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Popescu gibilau de cine zici?ca dacă e vorba de c***a aia penala de d***a apai ia-ți bon de ordine ca sunt o gramada la coada
1
0
DRAGA REPLICOASA...VIATA LUNGA NU MAI AI..TINE MINTE...DUPA ALEGERI DISCUTAM...TOT CELE BUNE...SI DRACU SA VA AIBA IN PAZA..PAAAA
1
1
r*****a..TE IUBIM MULT...POATE DISPARI SI TU PRECUM...COLDEA...DOAMNE AJUTA..
2
0
e batalie mare pe primar si pe concubine
4
0
Pe cine plmea vrei sa alegi?.Pe jigodia de Nicolae?.
9
2
Rușine de primar! Sa mergem la vot să-l trimitem acasă!
7
5
Ghinionul primarului - și el i-a stricat casa lui Bărbulescu facandu-sio amanta pe nevasta lui prea focoasa d***a !
12
2
Bine ca s-a insurat preotul ala de isi dadea foc, altfel l****a farfurii de pomana pe la Bucuresti si acum.
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
324412253819
5/49
271712293632
joker
24193722616