REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Agresorul din Mangalia a fost ARESTAT la domiciliu

Agresorul din Mangalia a fost ARESTAT la domiciliu

Replica API 3 februarie 2020 | 00:00 477

Adolescentul din Mangalia, care a băgat în spital un minor, a fost arestat la domiciliu pentru 30 de zile. Măsura a fost luată de magistraţii constănţeni..Reamintim că sâmbătă, 1 februarie, doi adolescenţi s-au luat la bătaie în fața unei case de pariuri din Mangalia. Cei doi s-au certat în cursul nopţii, pe facebook, continuând disputa a doua zi, sâmbătă, 1 februarie. Unul dintre ei a început să-i care victimei, în vârstă de aproximativ 14 ani, pumni până l-a lăsat inconştient. La faţa locului s-au deplasat două echipaje de poliţie şi un echipaj de la punctul de prim-ajutor al pompierilor SMURD Mangalia. Victima a fost găsită în stop cardio-respirator, medicii efectuând manevrele de resuscitare. Minorul a fost, în cele din urmă, resuscitat, fiind transportat la spitalul din localitate în stare gravă, inconştient. Urmează să fie transferat la Spitalul Judeţean Constanţa cu elicopterul. Fiecare dintre cei doi implicaţi în scandal erau însoţiţi de alţi prieteni, însă niciunul nu a intervenit. Agresorul a fost reținut de procurori, urmând să fie propus spre arestare. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și tulburarea liniștii publice.

Iată ce spun polițiștii: „În jurul orei 13.35, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din municipiu ar fi avut loc o altercație în urma căreia o persoană este inconștientă. Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit identitatea persoanelor implicate, fiind vorba despre 2 minori de 13, respectiv 15 ani. Din primele cercetări s-a stabilit faptul că evenimentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict pe o rețea de socializare, din ziua precedentă. Astăzi, cele două persoane s-au întâlnit întâmplător, iar minorul de 15 ani l-a lovit pe cel de 13 ani cu pumnul, în zona feței. În urma incidentului, victima a fost transportată la spital în stare comatoasă. Polițiștii constănțeni continuă cercetările, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală și tulburarea ordinii și liniștii publice. Minorul în vârstă de 15 ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia cu propuneri legale„ .

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
smardoi , mititel , eu te tine am vreo 7 zile , in triaj la I.J.P. la beci
0
0
Educatia primita de la cei mai mari,societatea care apreciaza mult meltenismul si oamenii neciopliti,transforma tinerii in nemernici. Niciodata Mangalia nu a fost o oaza a civilizatiei romanesti dar e pacat ca in loc de schimbare in bine, se mentin tendintele de stimulare a micilor si marilor smardoi.
4
0
Judecatorii platiti gras,cu pensii nesi,i-au zis"promiti ca nu mai faci,ca esti om?Atunci stai acasa la tv 30 de zile,esti pedepsit. Daca era copilul lor in spital,sint curios,ce sentinta era???
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108