REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Ajutor financiar de la Consiliul Județean Constanța pentru familia tânărului mort pe un vas de croazieră, în Chile

Ajutor financiar de la Consiliul Județean Constanța pentru familia tânărului mort pe un vas de croazieră, în Chile

Replica API 26 decembrie 2018 | 00:35 348

Consiliul Județean Constanța a acordat un ajutor financiar de 8.500 de lei familiei tânărului de 25 de ani, din Tortoman, care a murit în luna noiembrie a.c., într-un accident de muncă pe un vas de croazieră aflat în Chile. Ajutorul financiar a fost acordat pentru acoperirea cheltuielilor cu serviciile funerare.

Consilierii județeni constănțeni au votat, în ședința ordinară de miercuri, 19 decembrie a.c., acordarea unui ajutor financiar familiei unui tânăr de 25 de ani, Andrei Mădălin Circhea, care a murit în luna noiembrie a.c., pe un vas de croazieră aflat în Chile. Tânărul din Tortoman era plecat de o săptămână la muncă, pe vaporul respectiv, aflat în portul Valparaiso, iar contractul de muncă era semnat pentru perioada cuprinsă între 12 noiembrie – 9 decembrie a.c.. Dar, pe 19 noiembrie a.c., Andrei Mădălin a alunecat pe o scară de la bordul vasului și a căzut de la o înălțime de 23 de metri, căzătura fiindu-i fatală.

Familia tânărului s-a adresat Consiliului Județean Constanța, în vederea obținerii unui sprijin financiar, căci acasă au rămas patru rude – părinții și două surori, dintre care una minoră – iar veniturile lunare sunt de 896 lei/persoană.

Consilierii locali au aprobat acordarea unui sprijin financiar de 8.500 de lei, banii fiind necesari pentru achiziționarea de bunuri necesare înmormântării: cavou, sicriu și alimente pentru masa de pomenire.

F.B.

Citește și: Un tânăr din județul Constanța a murit pe un vas de croazieră. A căzut în gol de la peste 20 de metri înălțime

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
D-aia ai ajuns spalator pe la vreo spalatorie auto in UK: pentru ca nu intelegi notiuni elementare, dar sari cu gura sa te afli in treaba. Pentru ceea ce incaseaza ca fiind cheltuit de catre munca ta la spalatorie, comerciantul plateste impozit. Impozit care, de fapt, trebuie - conform legii - platit atat de el pentru castig, cat si de tine pe venit. Adica, cu alte cuvinte, venitul ala al tau din UK trebuie intai impozitat aici, iar ce ramane il poti cheltui tu. Din acel impozit - si al comerciantului DAR SI AL TAU, si compune BUGETUL. De cE intinzi mana la buget cand nu contribui la el?
4
2
Doar romanii din UK au trimis in tara aproape 500 de milioane de lire sterline , banii aia au fost cheltuiti in Somalia sau in Romania? Economia Romaniei este sustinuta de piata de consum iar piata de consum este sustinuta de banii celor din diaspora! Intre timp pe tine te salveaza Dragnea de statul paralel..
7
3
Cata ura si dezbinare , in comentarii .
4
0
Ca toti astia impreuna cu diasporenii platesc impozite in tara pe ceea ce castiga. Asa ca de ce sa nu beneficieze si ei de ajutorul societatii la care participa si ei. Sau nu platesc impozite? Aaaa... parca nu platesc. Dar intind mana la prostii din tara care platesc.
9
1
Ajutam familia unui betiv? A cazut pt ca era mort si colegii nu l-au putut calma dupa mai multe incercari. Astfel de indivizi ne-au creat problema pe piata muncii. Pacat ca a murit tanar, dar nu i-am turnat noi pe gat....
5
6
UN COPIL NEVINOVAT... Dunmezeu sa-l odihneasca in pace
12
1
respectosule pai daca doar de bine atunci ce rost isi are comentariul tau.. era electrician cadet nu era ofiter inca deci el avea u salariu de maxim 1500 de euro si era de o saptamana la bord, daca avea stransi ceva bani nu apelau ei la ajutor!
17
3
Bravo lui, sunt si tineri care duc mai departe mandria tarii. Aia care se imbata prin cluburi ne fac de cacao
17
1
Acesti copii pleaca pentru ca aici nu li se ofera locuri de munca, de bine nu pleaca nimeni de acasa, ce ati fi vrut dl de mai jos sa stea aici si sa se drogheze, sa nu muneasca.Acest copil s-a dus sa-si castige existenta era si student la a doua facultate.Condoleante familiei.
28
3
Localitatea Tortoman nu Tortomanu , domnule....
12
1
de morti numai de bine insa ce alup mea, ala pleca ca ofiter sa doneze banii din salariu consiliului judetean? ala pleca in voiaj, pt a avea ce papa, ce etuf si.... pt bunastarea lui. cu ce drept i s au acordat familiei ajutor financiar? la fel ca la navodari, prin hcl 57, din 4.04.2018. s vezi cati intra la neglijenta in serviciu, mai ales chelaru. asa si aia de la cjc, merita plangere penala
4
19

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272